Bebeklerimiz ve Biz

Anladım canım,bende beşiğin korkuluğunu alttan monte edersen 50cm kadar yükseklik olur,
dediğin gibi ayak kısmı boş kalır inip çıksın diye birde duvar kenarınada korkuluk koyup yine uyku setini bağlıcam duvara yapışıp soğuk almasın diye.

yelizim çok çılgınsınız var yaa nasıl imreniyorum bu çılgınlıklara ve çılgınlara
eşimde öledir ama hep ben frenlerim çocukları bahane edip

ekinim kolaylıklar diliyorum hayatım hem ev işlerindee hem nazın bez bırakma konusunda

kadişim iyiyiz çok şükür gülüm çocuklarda bende, bi sorun yok
dolu yoktu kıs dün burda, nerdeydin ki sen
prensesin nasıl düzeldimi cnm biraz rahatsızdı, yiğenindede geçmiş olsun diyorum

nimetim çok güzel bi buluşma ama ardından çok zor ve yürek yakan bi ayrılık, çok duygulandım kıs okurken
nasılda güzel konuşuyomuş benim cilveli gelinim yaaaa
askımlar falannnnnn

zeynepcim başınız sağolsun cnm ya kim vefat etti
kevsercim 7. ayınız kutlu olsun, nice sağlıklı yıllara aylara

betülcüm, güzel ve faydalı bi aparat
güle güle kulansın zeynep

ben halen eski usul yatağının hemen altına yorgan koyuyorum düşerse canı yanmasın diye
hatta dün gece düştü, sonrasında yanıma yatırdım bizim yatağa

kızlar dün bizde kahvaltıdan sonra sahile indik biraz, dönüştede eşim beni grandhause var maltepe de kadiş ve yeliz bilirler
onun alt katında kuaförüm var, oraya bıraktı eşim, diplerim çok uzamıştı, röfle yaptırdım ama çok ço açık oldu, gerçi eşim, emir , kuzenlerim falan çok beğendiler ama ben belki sonra gidip biraz koyulturum çünkü denizde falan çok açılıp çingene sarısı olmasını istemiyorum:kedi:

eşim eve götürdü çocukları zeynebi uyutmuş, emiri banyo ettirmiş, işimi bitirince aradım gelip beni aldı hemen, sonrasında da karşıya geçtik kuzenime onların terasta mangal yaptık
çok eğlendik, hoşça vakit geçirdik:lepi:
hatta kuzenimin kızıyla emir arasında acayip bi etkileşim oldu:asigim::1hug:
kız çok şeker koyucam resmini daha sonra

ooo zehra bacımmmm saçlrın hayırlı olsun
kadişim senindeee

yelizcüüüğümmmmmm bişey sorcem kızzzzz
gerçi tembelim ben ya neysee
şimcik benim kuzu tekirdağda oratlığı birbirine katarkene bende evdeboş durmuyum bari bi spor yapayım bi kendime bakayım modundayım

sen spor yaparkene l carnitine mi kullanmıştın yoksa ben mi öle hatırlıyorummm
faydası olmuşmuydu bacım

şimcik ben eve yürüyorum bayağ bi yol iflahım kesiliyor ya neyseee, sonracımada eve gelince twist shapemi bineyim üstünde adım atmaya yenidne başlayyım diyorum şu basenlerden kurtulmak gerek

birde daha bi dikkatliyim bu aralar sağlıklı besleniyorum diyelim şuna
arada da elma sirkesi içiyom

doğru yoldayım değilmii

Doğru nimicim spordan 45 dk önce alıyorsun, eğer spor yapmazsan hiçbir işe yaramıyor,
sporla beraber çok çok faydası var 2 kat daha hızlı.Ve şaşıyorsun nasıl bu kadar enerjik olabilirim diye.
dur durak yorulmak bilmiyorsun.

bencede iyi edersin akşamları değerlendirmekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…