Bebeklerimiz ve Biz

Akşama geliyorum o zaman. Haberin olsunnnn

vallahamı geliyonn, yarın iş çıkıcı gel cnm yaa akşama kaynım gelip burda kalıcakmış, bu tarafta işi varmış evi karşıda tekrar dönmek istemiu-yomuş
güle güle kullan zehracım saçlarını

saol betülcümmmŞeniz ve tenzişş
tenzile hoşgeldin, tatiliniz güzel geçmiş, bakalım darısı bizim başımıza

ben kestiremem o saçları yaaaa
çok güzel çünküüüüüü

lüle lülee uzun uzun
eşim kestirleimmi diyor hayııııııııır diyorummmmmm
taratmıyor ama zilli yaaaaaa
kaçıyorrr elimizdenn
salkım saçak dolaşıyoruzzz

Selam canlarım...
Kuzuyla yoğun ve yorucu bir başlangıçtan sonra yatırdım ve derin bir oh çektim. Babamız bir hafta izinli olunca çok alıştı ona sabah kalkıp göremeyince bastı yaygarayı babaya gidecekmiş. Ne yaptıysan susmadı indik babanneye ordada durmadı, geçtik yengesine ordada olmadı, indik sokağa....
Tabi bu sıcakta bu gezme yordu hanımefendiyi yemeğini yediği gibi vurdu kafayı yattı.
BEnde acayip miskinim bugün ev kalk gidelim durumunda akşamada yemeğe babiş gelecek. Zeytinyağlı fasulye koydum pişiyor yayla çorbamda var. Buzlukta biraz kuşbaşı tavuk vardı onları çıkarttım sote yapayım diyorum. Hadi kolay güzel bir tarif verin bakam...
Nimetim yine ayrılık başladı desene. Allah yardımcın olsun bitanem. Haftaya cumartesi orda olacağım ama akşamı bulur. Pazar sabah babam bırakır sizin oraya tabi dönmemiş olursanız hem seni hem miliyi görmüş olurum.
Zehracım güle güle kullan yeni saçlarını...
Zeynepcim sizinde bazanız hayırlı olsun...
Tenzilecim meleğin cicilerini iyi günlerde güle güle kullanır inşallah.... Ah ah ne çabuk büyüyorlar bu zilliler ya... Daha dün gibi 1. yaşlarını kutladığımız günler....

sağol canım inşallah ya bende iyi düşünmeye gayret ediyorum.negüzel kuzunun 2. yaş günü olacak.Allah nice yaşgünleri kutlamayı nasip etsin tenzilecim mutlulukla sağlıkla
amiiiiiiiiiiiiiin insallaaaaaaaaaaaaaaaah betulcumm

zehracim tenks canim sana da

ne yemesi birde ellerini uzatıp üflemesi varki, kimden gördüyse.....

Niye bu kadar huysuz oldu sevilim,,,,,
ooh menüde hazır bayılırım zeytinyağlı fasulyeye,ellerine sağlık.bende karpuz almıştım akşamları karpuz peynir yiyeceğim.

aaa tamam sevilicm biz zaten cuma akşamı gideriz herhaldee
pazar günü 5.30 gibi eve dönüyoruz biz araç bulamıyoruz sonraaa sabahtan olması daha iyi yanii bizim için

gelirsinizzz iremimi ısırırım azcıkınnnn
cumartesi akşamı konuşuruz artık bi daha

Kimden mi gördü??? Ne olacak kokoş ananım kokoş kızı yerin ben onun o ojeli tırnaklarını...
Babaya çok düşkün zaten birde 1 hafta birlikte olunca hepten alıştı. Malumunuz o iyi polis bense kötü... Benim hayır dediğim herşeyi o yaptırıyor sağolsun. Ben hayır kızım olmaz dedikçe o ama ama babaaaaaa diyor. Ve alıyor soluğu onun yanında
Yollayayım bir tabak da sana birtanem...

Oki doki şeker...
Cumartesi tekrar görüşürüz. Dört gözle bekliyorum pazarı:teytey::teytey::dance:

bende karpuz peynir hastasıyımmm ama bana fazla akrpuz yasak max. 3 dilim yiyebiliyorum verseler koca karpuzu indiririmde sonra wcye kamp kurarım o ayrı

karpuz sewmeyen yoktur heralde
kuzuda bayılıyor bendeeee,ay agzim sulandi ,yiyim ,yolliyim size de
kuzuya misir kaynatiyorum birdesölemesi ayip,sut mısır,konserwesini sewiyordu kemirmeyi de ayri bir sewdi,uyaninca yer ..

surdukten sonra benimki de oyle elini butun gun nerdeyse acik we hawada tuttu,hatta esim sasirdi ne dedin diyo:)
allahtan kuruduktan sonra da merak edip yemedi,
tatildeyken tırnaklarini gösteriyo '' anne bitmiş oje'' diyo yani cıkmış:)
hemen silip tazeliyoruz hanfendinin ojesini:)

Selammmmmm

tenzile derin ne tatlı öleeee tombik maşallah kuzuna canımmm ısırasım geldiiiiiii

sevilcim göğüs etindenmi yapıcan ben bir tarif vereyim benim kociş acıyı pek sevdiği için ben yaparımmm

malzemeler

tavuk (gögüs veya parça farketmez)
sivri biber
kuru soğan
domates
maydanoz
ve 3-4 diş sarımsak

önce tavuğu veya eti neyse haşlyorum biraz haşandıktan sonra suyunu süzüyorum biraz sıvıyağ döküyorum dibinde azda olsa biraz su bırakıyorum sonra küçük doğranmış soğanları döküyorum içine bir pişirimlikten sonra doğranmış sivribiberi atıyorum oda haşlandıktan sonra doğranmış domates maydınoz ve sarımsağı döküyorum tuzunuda ekliyorum sulu olmayacak şekilde pişirip kapatıp servis yapıyorum işine yarar umarım

o beni sollar cnm kesin, banu alkan tarzı havuz kenarında çanta dirsekte gözükler gözde
şakkıdı
:)))

Az önce aradım nerde bakiim senin telin..klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…