- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.261
Akşama geliyorum o zaman. Haberin olsunnnn
güle güle kullan zehracım saçlarını
vallahamı geliyonn, yarın iş çıkıcı gel cnm yaa akşama kaynım gelip burda kalıcakmış, bu tarafta işi varmış evi karşıda tekrar dönmek istemiu-yomuş
[/B]
amiiiiiiiiiiiiiin insallaaaaaaaaaaaaaaaah betulcummsağol canım inşallah ya bende iyi düşünmeye gayret ediyorum.negüzel kuzunun 2. yaş günü olacak.Allah nice yaşgünleri kutlamayı nasip etsin tenzilecim mutlulukla sağlıkla
ben cesaret edmiyordum yer diye:)bizimki epey önce başladı ojeye :), bende tatile göndermeden önce aynı rengi sürdüm yani nar çiçeği.
ne yemesi birde ellerini uzatıp üflemesi varki, kimden gördüyse.....
Niye bu kadar huysuz oldu sevilim,,,,,
ooh menüde hazır bayılırım zeytinyağlı fasulyeye,ellerine sağlık.bende karpuz almıştım akşamları karpuz peynir yiyeceğim.
aaa tamam sevilicm biz zaten cuma akşamı gideriz herhaldee
pazar günü 5.30 gibi eve dönüyoruz biz araç bulamıyoruz sonraaa sabahtan olması daha iyi yanii bizim için
gelirsinizzz iremimi ısırırım azcıkınnnn
cumartesi akşamı konuşuruz artık bi daha
ne yemesi birde ellerini uzatıp üflemesi varki, kimden gördüyse.....
Niye bu kadar huysuz oldu sevilim,,,,,
ooh menüde hazır bayılırım zeytinyağlı fasulyeye,ellerine sağlık.bende karpuz almıştım akşamları karpuz peynir yiyeceğim.
Kimden mi gördü??? Ne olacak kokoş ananım kokoş kızı yerin ben onun o ojeli tırnaklarını...
Babaya çok düşkün zaten birde 1 hafta birlikte olunca hepten alıştı. Malumunuz o iyi polis bense kötü... Benim hayır dediğim herşeyi o yaptırıyor sağolsun. Ben hayır kızım olmaz dedikçe o ama ama babaaaaaa diyor. Ve alıyor soluğu onun yanında
Yollayayım bir tabak da sana birtanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?