J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.241
allah rahmet eylesiiin zeynepselamlar kıslarr..
cenazemiz vardı bikaç gün giremedim.
umarım herkes iyidir..
keyifli pazarlar herkeze...
herkese tunaydin
mutlu haftalar diliyorum
benim icim kipir kipir,acaip heyecanliyiz,kuzumun 2.yas gunu partisi olacak kısmetse cumartesi akşami,
hazirliklarim son hiz dewam ediyor, cok cici -sade - cool bi elbise aldim kuzuma,
birde kuzuya dayanamayip sisme hawuz aldik,balkonda oynayacak:)gözlerinde ki mutlulukta bize yetecekkk
maşallah wallaDenommm benim yaaa,kalıyor valla babası anneyi özledinmi babacım diye soruyor efeet ösledim
o zaman yarın yanına gidelimmi babacımmm yooooook ben burda kalııcam sen giiit demiş.
Havuzun maskodu oldu diyorlar.
kendinden büyük abilerine göz kırpmalar,gülücükler :).Çok fenaymış.
her iste wardir hayir yeliz ama bayaga yol gitmissiniz , hayilirlisi olsunSelamm
İyi bir pazar olmuştur umarım herkes için.
Biz çok çılgınız vesselamkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü bildiğiniz üzre avp.yakasına geçtim, yeni hamile olan dayımın eşinin yanına
uğradım, tabi bunlar benim morali sıfır görünce( kuzusuz bir haftasonu hiç kolay değilmafoldumben) hadi nevizadeye gidelim kafan dağılır biraz dediler.Tmm dedim.
Bakın dedim eğer gece 2 de yine hain planlar yapacaksanız hiç gitmeyelim,burdan basıp direk İzmire gidelimdedimkaydirigubbakcemile3 okey dediler biz çıktık yola izmir yolundayız.
Nasıl mutluyum fıstığımı görüp onunla bir gün geçircem diye, planlar yapıldı,herzamanki gibi yolculuk için Volkan Konak'ın son cd si alındı,yolculuk için bilimum içecekler:içelim: vs,
Benim ayaklar yere basmıyor.Eşimede haber vermedim,sabah 6 da Ceee yapmak için.
Susurluk dolaylarında telefon geldi dayımın kendi işi olduğu için sorun çıkmış muhakkak
dönmemiz gerekti:sm_confused:, Ben üzüldüm tabiki, ama yapacak bişey yoktu.Döndük
Yengemle beni bizim eve bıraktı kendisi işini halletti tekrar bize geldi,Sabahda tekrar bu üçlü
Kefken turu yaptı deniz kum güneş yeşillik eşliğinde.İzmir olsaydı süüper olacaktıopuyorumnanaktan ama
herişte vardır bir hayır dedi.:sm_confused:
Çılgın yeliz ve ailesinden buhaftasonu heberler böyle.:smiley-cool:
saol kadiscim dogumgunusunde cici cici giyecek insallah,bir kolye we toka yapacagim kendim .. eweet 3 ten gun aliyor kadiscim:)tenzilecim maşallah derine 3 yaşından gün alıcak dimi yanılıyormuyum .
hayırlı olsun elibisesi iyi günlerde giyinsin
havuzuda hayırlı olsun canımmm
bizim kuzuyada aldık kızkardeşime gittiğimde 25 tl verdi babası havuz aldııı çokta cici annemlerin terasta duruyor çok seviyor girmeyi suyaaa kayıp balık nemonun resmi var balıkları görünce daha bir deli oluyorsırnaşık şey
hoşgeldiniz sewil.oh masallah program yogun bayaga....Selam kızlar....
Kısa ama zevkli bir tatilin sonrasında hepinize kocaman öpücükler...
Dün döndük bugünde annem tatilden döndü ondaydım şimdi geldim evede.
İrem denizden hiç çıkmak istemedi sürekli bıcı bıcı diye yırtındı durdu. Gelirkende yolda denizi gördükçe çıldırdı bıraksak inecek arabadan zillim. Neyse Allahdan birşey çıkmazsa Cumartesi tekrar gideceğiz bu sefer ablam, ben ve çocuklar birdahaki haftada annem katılacak bize sonrada eşim tekrar senelik izne çıkacak. Anlayacağınız bu sene tatilin gözüne vuracağız kuzumla...
Yelizim Allah yardımcın olsun inşallah 1 hafta su gibi geçer gider sana...
Ya varya sizin bu tayfanın maceralarına bayılıyorum ben. Herkese lazım böyle kafa dostlar. Allah ağzınızın tadını hiç ama hiç bozmaz inşallah.
Zeynepcim başınız sağ olsun. Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.
Elifcim ruzişimede çok geçmiş olsun. İnşallah yarın çok daha iyi haberlerini alırız.
Kadişcim seninde haftasonun süper geçmiş. Ne güzel oluyor dimi kardeşlerle muhabbet. Küçükken değerini bilemiyoruz ama bu yaşlarda kardeşlik çok ama çok aranıyor. Rabbim onlarsız bırakmasın bizleri....
günaydınlaarr.
herkes güzel bir haftasonu geçirmiş ne güzzel.bizde heriki günde sınava girmem ve çok kötü geçmleri dışında ..gaza gelip kuzumun saçlarını kestirebildim nihayet çok güzel oldu ama.. dedim keşke daha önce kestireydim.tam anlamıyla kuaförü birbirine kattı 3-4 kişi sakinleştiremedik o kadar çok ağladı o kadar çok bağırdı ki.birsüre kuaförün önünden bile geçemeyiz sanırım.
uzun saçları ile fotoğrafçıda stüdyo çekimi yaptırılalım dedik.onuda yaptırtmadı.stüdyoya girdik başladı mızmızlanmaya halbuki poz vermeyi çok sever.stüdyodan çıktık başladı fotoğrafçıya gülmeye el sallamaya.
dün eşimin zoruyla bir akrabasına gittik orda hasta çok kötü öksüren bir çocuk vardı kızım da çıkmadı yanından şimdi huzursuzum çok bu haftasonu da balıkesire gidicez 2 günlüğüne giderayak hastalanmasa bari(
Elif çim Ruzeye geçmiş olsun..
Yeliz kuzun yine ısırmalık pozlarından vermiş..
yerim ben onu yerim:)) ....üzüldüm ama denomu göremediğine.. dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır cnm....bu arada gidebilseydiniz günü birlikmi olcaktı.. valla çılgınlık yaptığınız arkadaşım.. o kadar yolu bir kaç saat için göze almak.. tebrik ederim gerçekten..
Tenziş( rüyalarımın kadını :)) ) hoşgeldin. sevindim tatilinizin güzel geçmesine darısı başımıza inş..resim bekliyoruz..
bende dun alıstırma kulodu aldim,uygun wakitte baslarim artik ama lazimlik almayacagim.günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bi ce diyip kaçıcam camlarımı silicem
naz hanıma 2 gündür çiş öğretmeye çalışıyorum ama malesef çişi geldimi söylemiyor
dakikalarca lazımlıkta bazaen tuvalette oturuyoruz ama yapmıyor cadı
kilodunu giydiriyorum şarrrrrr bırakıyor çişini offfff çok zor olacak galiba
sabır diyorum
kızlar naz artık beşiğinde yatmıyor demiştim ya yere yatak yapıyordum bu seferde
bi bakıyorum halının üstüne inmiş orda yatıyor
dün elşimle baza almaya karar verdik gittik aldık yarın gelecek bakalım
inşallah yatar naz hanım
özlenmez miiiii yelizzzzzzzzzz....bende kalamıyorum,çok zor gerçekten.Akşamları çok mutsuz oluyorum.
ama aradığımda anne ben havuza giriyorum çok mutuluyum dediğinde,bütün herşeye değiyor ve yetiyor.
arada aklına düştüğümde ben yelisi ösledim diyormuş.
ewet bizde öyle düşündük ve şansımızı zorlamadık.
derinin elbisesi ve havuzu hayırlı olsun iyi günlerde kullansın.
gule gule kullan saclarini zehracimkızlar dün bizde kahvaltıdan sonra sahile indik biraz, dönüştede eşim beni grandhause var maltepe de kadiş ve yeliz bilirler
onun alt katında kuaförüm var, oraya bıraktı eşim, diplerim çok uzamıştı, röfle yaptırdım ama çok ço açık oldu, gerçi eşim, emir , kuzenlerim falan çok beğendiler ama ben belki sonra gidip biraz koyulturum çünkü denizde falan çok açılıp çingene sarısı olmasını istemiyorum:kedi:
eşim eve götürdü çocukları zeynebi uyutmuş, emiri banyo ettirmiş, işimi bitirince aradım gelip beni aldı hemen, sonrasında da karşıya geçtik kuzenime onların terasta mangal yaptık
çok eğlendik, hoşça vakit geçirdik:lepi:
hatta kuzenimin kızıyla emir arasında acayip bi etkileşim oldu:asigim::1hug:
kız çok şeker koyucam resmini daha sonra
aa ne iyi etmissiniz betul,gule gule uzatsin saclarini,
bizde tatil köyünün fotografcisina foto cektirdik,iskele de dogal fon da...nasil guzel oldu anlatamam,2 yas icn studyoya gidecektik ,bunu cektirince gerek kalmadi,bayıldım...
,hastalık felanda aklina getirme ,getrirsen bulaşır sanada
allahin izniyle birsey ıolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?