- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.621
kesin gelmişindir kesin.sen yine kıyafetler saçbaş makyaj yakıyorsundur sen yine:icecream::icecream:
Görünmez kaza yelizcim geçmiş olsunnnnnn canımmmmmmmmm
olabilir anacım kötü göz çok yaniiii:)))))))))
wenice maltepede varrr güze şeyler varr tam caminin çaprazında pamidor varrr
işbankası arası sokağında palmiye ve biraz bu tarafta civil var oralarda bulabilirsin canımmmmm alıştırma kilodunu
ahh yelizcim görünmez kaza
nazarlar çıkmış bak sen:):):)
yok be yelizcim ne kusuru canım benim.geniz akıntısından öksürüğü varya korkuyoruz yine bronşite çevirecek diye geçen seferde böyle başlamıştı.ondan gitmiyoruz yani
Sevill kuşum bittimi hazırlıklar şekercim...
Selamlar herkeze hayırlı cumalar..
Zeynep cim ve sevilcim kuzularınıza geçmiş olsun..
Yeliz nasılsın tatlım.. Görünmez kaza işte.. gelen onla gitsin inş..
ya kızlar
bu sıralar canım çok sıkkın.
berra nın iştahsızlığıyla ilgili.
daha önceleride yememe problemimiz vardı ama şimdi dorukta.
sadece süt istiyor onu bile günde 400 cc yi geçmşyor içmesi.
ne kahvaltısı ne et ne çorba hiç birşey yediremiyorum.
salı günü doktora götürdüm sütü tamamen kes 10-15 gün kadar hiç verme hala yememeye devam ederse tekrar görüşelim dedi
ama süt vermemek ne mümkün sabah zaten gözünü açar açmaz süt diyor ee gece yatarkende ben veriyorum.ne yapıcam nasıl geçecek bu dönem bilmiyorum.
iştahsızlığın yanında birde inatçılı eklendi ben ne dersem tam tersi yat kızım yatmam kalk kızım kalkmam otur oturmam resmen beni deniyor herşeyi ağlayarak yaptırıyor.bu sefer 2 yaş sendroumda kesin diyorum.
çok mutsuzum.üzülüyorum hemde çok.
semihacim anlattıklarin tam 2 yas sendromunu cagristirdi bende,ac kalsa da mi yemiyor bence kes sütü cnm biras ac kalmali,inan faydali olacaktir,sutte netice de onu bi nebze doyurdugu icin ymemesi normal...kolaylıklar dilerim
İştahsız çocucukla ilgili bir kaç yazı hatırlıyorum sanki nette canım, bir araştır istersen.
Ama üzülme tedirgin olma, düzelicek en kısa sürede diye düşün..
Allah yardımcın olsun şekercim.
Yemeyen çocukla uğraşmak çok zordur ablamdan dolayı iyi bilirim. Ama inşallah geçici bir dönemdir. İremde 1-2 gündür doğru düzgün yemiyor. Sıcaklardandır diye düşünüyorum. Kendimden pay biçiyorum bazen ağzıma birşey alasım gelmiyor.
Değişik şeyler vermeyi denesen hamur işi falan... Şöyle şekilli mekilli fırında pişerkende imrendirsen... Belki işe yarar.
2 yaş sendromu içinde yapacak çok fazla birşey yok zannımca... O ağlayınca sakinleştirmeye çalış, ağlamanın doruklara çıkmayacağını biliyorsan yanlız bırak. Bizde işe yarıyor belki sizdede yarar...
vitamin takviyesi zaten alıyor yelizcim.
demezmiyim ah ah neler yapıyorum bende hep tam ters şeyleri söylüyorum ama yutmuyor bu numarayı.
zeynepcim unutkanlık bendede çok var.kafam benimde öyle doluki düşüncelerden sıyırmazsam iyidir.
doktora görünmen tabikide iyi olur vitamin takviyesine başvurabilir.
sevilcim iremde rahatsızmış.geçmiş olsun canım.
Merhabalar herkese hayirli cumalar
Dogum gunu hazirliklarimiz tam gaz dewam ederken yine sabahtan oglene kadar kuzu ile disardaydik,geldik uyudu zaten ewi toparladim uyaninca supurecegim.
sewilcim kolaylıklar dilerim hazirliklarda we kuzu insallah daha da iyi olurda planlar altust olmaz
zeynep unutkanlık hamilelik ile birlikte baslamisti bende we bebek olunca annelerin ilk yillar unutkan olmasi cok dogal , bunun yaninda witamin eksikliginden de kaynaklaniyor olabilir ,bi dr.a gorunsen bence de iyi olur,
semihacim anlattıklarin tam 2 yas sendromunu cagristirdi bende,ac kalsa da mi yemiyor bence kes sütü cnm biras ac kalmali,inan faydali olacaktir,sutte netice de onu bi nebze doyurdugu icin ymemesi normal...kolaylıklar dilerim
zeynep2inde kizlar hastaymis cok gecmis olsun cnm duzelirler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?