J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.641
çok fazla ağlatamıyoruz biz berra yı.ağlamaya başlayınca zor sakinleşen bir çocuk.ağlayınca tıkanıp morarıyor buda korkutuyor bizi.
Cnm allah kolaylık versin..
ama geçici bir dönem...
sıcaklarında etkisi var..
şuan her çocukta az da olsa görülen şikayet bu..
sana karşı inatlaşmasına 2 yaş sendromu olabilir.. Bu durum Albina' da da başladı..
Sabır tatlım annelik kolay değil..
birde ağlayınca morarıyor demişsin yaa...
Albina'da aşırı ağladığında kusmuştu... gerçi bu durum 2 kere oldu ve ben yediklerine bağlamıştım o zaman .... acaba ağlamaktanmıydı?
olabilirmi kızlar?
uuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyy
yorulmuşemmmm beeeeee
noluyuuuu ordaaaa
iştahsız bebe varmış galibaaaa
bid e2 yaş sendromuna girmiş
bizim zamanımızda 2 yaş sendromumu vardı beee
şaka bi yanaa
semihacım allah kolaylık versin, bizdede herkeste bu 2 yaş sendromu başgösterdi galibaa. sabırlı olicez napalım
yeliz bacımın dediği gibi sabahları pekmez veriyon değil mi bacimmm
bide sibel garusu bişey diyodu iştah açıcı o neydi yaaaa
valla hiç zorlaycağımı düşünmezdim ama ben bazen bizimkini kıstırıp zorla sokuyorum ağzınaaa. biliyorum yanlış ama
zeynepcim unutkanlıknormal bacımmm, biraz dinlesen bence düzelir, birazda ceviz takviyesi yapp
tenzile bacusu son hızzz hazırlıklara devamm süpeeeeeeeeeer
sevilcim hade bakem inaşllah iremciğim iyi olcek ve biz pazar buluşcezzzzzzzzzzzz.
baban bırakcak değil mi sevilcim , baban kaptan life ordaki akpete bıraksın seni biz arabayla alırız sizi, bizim ev bayağ yukarda çünkü baban bulamayabilir, gene oaraya bırakırız . kaç gibi gelirsiniz bacummmmm???
bende gititm öğlen metroya kızıma huggies swimmer aldım, kova takımı aldım, ilk yüzme deneyimimiz olceği için oturaklı simit aldım. güneş losyonumuzu aldımmm. heheheh çoksevindim beyaaa, eşim gelmeyecekti normalde bu hafta aay çok özeldim kzıı fıstığıma git al deyince bende bi koşu gittim aldım
Zehracım Emirin DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN..
Nice mutlu, sağlıklı yıllara....seninde 8. annelik yıldönümün kutlu olsun..
Allah tüm mürevetlerini sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasip etsin..
kızlar yahu hayrına birkaç şeyde bana yazaydınız:bbo:sabah sabah içimi dökeyim dedim kimsecikler oralı olmadı:sm_confused::sm_confused:
Allah daha iyi etsin inşallah Zeynepcim,
düzelirler en kısa sürede.
Saol Zehra cım :)
bugün Maltepeye inicem ben, denonun bi kaç eksiği var benim var, wenice vardır dimi orda. Alıştırma kilotları yırtıldı, bulursam çıtçıtlısından alıcam.Bildiğin başka çocuk mağazası varmı caddede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?