J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.661
ben burdayım şekercim,,,
özümü görüyorum aşağıda,nabersiniz??
canım hayırlı yolculuklar.sizlerde allaha emanet olsunMerhaba kızlar...
1 saat sonra yolcuyuz. İnşallah sorunsuzca bir 15 gün geçiririz. Lütfen dualarnızı esirgemeyin bizden....
Sizleri çok özlüyeceğim. Allah'a emanet olun. Kendinize ve kuzucuklara çok ama çokkkkk iyi bakın.
canım geçmiş olsun .iyi bak yezdayaaaaslmmm iyi hafta sonları
bugün öğle yemeğinden sonra telefon geldi kuzum ishal olmuş çok huzurmuşsuz sabahtan öğleye kadar tam 6 kere değiştirmişler altını
izin alıp çıktım yezdayı getirdiler doktora götürdüm bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş reflor ve başka bir ilaç verdi birde tahlil istedi eve yolladı bizi evdebekledik yapmadı kakasını haliyle götüremedik geçden geç yaptı o saatten sonrada götüremedik şimdide ateşi çıktı
doktor salgın olduğunu söledi daha yeni düzelmişti kuzum birdaha rahatsızlandı.
inş. en kısa sürede düzelir kuzum ateşide yükselmez allahım hiç kimesinin evladını böle birşey vermesin ağrı oldukça anne dedi ağladı başı omuzumda içim parçalandı.
hoşgeldin canım hiç görünmüyorsun canımAnkara'dayız kızlar, dün geldik. Mert sıkıldı yolda ama sorunsuz geldik.
selam canımm.ne mutlu herşey yolunda gitmişşmutlu pazarlar arkadaslar
dun gece partimizi yaptik,cok kalabalikti ,yendi ,içildi,coşuldu,kisaca cook eglenildi..
pastamiz siparisimizle alakasi olmayan bi formatta geldi,ustu oldugu gibi nazar boncuklu :)
cok ama cok guzeldiiiii...
cok mutluyum kısaca
opuyorum herkesi
herkess selamlar
merak edip arayıp soronlasrada teşekkürler, bir sorun yok kızımda bende iyiyiz şükürler olsun. Yalnız laptop bozuk yakında yine buradayım, umarım herkesin keyfi yerindedir.
Birde derin kuzumun doğum günüymüş sanırım, sağlıklı nice yaşlar diliyor ve kaçıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?