Bebeklerimiz ve Biz

semiha cim beğenmene sevindim canım foto muzu. Tatilde iskelede oranın fotoğrafçısına çektirdik dediğim pozlardan biri. Teşekkür ederim,

Nimetcim canım evet devam hazırlıklara öperim canım seni de,
Kuzu cuk iyi günlerde kullansın cicilerini..

Ben geldimm, ayaklarım bitti tabi üç bayan gezdik durduk, molayı sahilde verip bişeyler yedikden sonra, son bekar geceminde sonuna geldim, Allah'ım nasip ederse yarın öğlen kuzum kollarımda olacak inşallah,

Zehra saol tatlım, Kadisin dediği yerden civiliden aldım çıtçıtlı buldum hemde çok memnun oldum.

herkese günaydın...
herkese mutlu güzel mükemmel bir hafta sonu diliyorum...
ama en güzeli denomla yelizimin olsun

selam kzıalrrrrrrr
güzel bir hafta sonu dliliyorum hepinize

yelizcim denomu sarmıştır kolarına kız fazla sıkma çocuğuuu

Merhaba kızlar...
1 saat sonra yolcuyuz. ınşallah sorunsuzca bir 15 gün geçiririz. Lütfen dualarnızı esirgemeyin bizden....
Sizleri çok özlüyeceğim. Allah'a emanet olun. Kendinize ve kuzucuklara çok ama çokkkkk iyi bakın.

slmmm iyi hafta sonları

bugün öğle yemeğinden sonra telefon geldi kuzum ishal olmuş çok huzurmuşsuz sabahtan öğleye kadar tam 6 kere değiştirmişler altını

izin alıp çıktım yezdayı getirdiler doktora götürdüm bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş reflor ve başka bir ilaç verdi birde tahlil istedi eve yolladı bizi evdebekledik yapmadı kakasını haliyle götüremedik geçden geç yaptı o saatten sonrada götüremedik şimdide ateşi çıktı

doktor salgın olduğunu söledi daha yeni düzelmişti kuzum birdaha rahatsızlandı.

inş. en kısa sürede düzelir kuzum ateşide yükselmez allahım hiç kimesinin evladını böle birşey vermesin ağrı oldukça anne dedi ağladı başı omuzumda içim parçalandı.

mutlu pazarlar arkadaslar

dun gece partimizi yaptik,cok kalabalikti ,yendi ,içildi,coşuldu,kisaca cook eglenildi..

pastamiz siparisimizle alakasi olmayan bi formatta geldi,ustu oldugu gibi nazar boncuklu :)
cok ama cok guzeldiiiii...

cok mutluyum kısaca

opuyorum herkesi

herkess selamlar
merak edip arayıp soronlasrada teşekkürler, bir sorun yok kızımda bende iyiyiz şükürler olsun. Yalnız laptop bozuk yakında yine buradayım, umarım herkesin keyfi yerindedir.

Birde derin kuzumun doğum günüymüş sanırım, sağlıklı nice yaşlar diliyor ve kaçıyorum.

kadiscim gecmiş olsun
bu ara yezda sık ateşlenmeye basladi sanki,
insalah kokunden kurtulut bu defa kuzucummm

ooo kuzen gözümüz yollarda kaldi walla:)iyi olmaniza sewindim...
mesaj icin tesekkur canim,haftayi kuzumun dogum gunu haftasi ilan ediyorum :) heheheh yasasin:))))

canım hayırlı yolculuklar.sizlerde allaha emanet olsun
hayırlısıyla gidin gelin inşlalh

canım geçmiş olsun .iyi bak yezdayaaaa
Ankara'dayız kızlar, dün geldik. Mert sıkıldı yolda ama sorunsuz geldik.
hoşgeldin canım hiç görünmüyorsun canım
mert nasıl canımmm

selam canımm.ne mutlu herşey yolunda gitmişş
fotoları bekliyozz canımmm

selam canım .hoşgeldin
herşeyin yolunda olmasına sevindimm en kısa zamanda bekliyoz aramızaa

iyidir tenzişş
bugün badana yaptık o kadar yorgunumki
topiğe bakmadan yatmıyım dedim

senden naber derinin doğum günü bugünmüydü canım
partinin güzel geçmesine sevindim canım

kimsecikler yok topikteeee
bende gidip yatayım bari felaket yorgunumm
sağolsun eşim çok yardımcı oldu yoksa tek başıma başedemezdim işlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…