- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.761
:)))) hay allah erken kutlama karısıklıga sebep oldu herlade (3 kutlama olacagu icin erkenden basladik)
yine de tesekkur ederim cnm saol
bu arada foto cok guzel ama senin surat neden asık?
Günaydın betülcüm sağol canımmm öleeee tabi böle böle büyüyorlarrr
cumartesi burdan bir çıkışm vardı ama yağmur yağıyorrr ıslandım
ablamla gelinimiz kucağına aldı geldi minübüsten indiler bizde eşimle hastane önünde onları bekliyorduk uzaktan bizi gördü nasıl seviniyor bay bay yapıyor bana öle görünceee bıraktım kendimi artık ağlamaya başladımmmm hasta olunca dayanamıyorum hiççç yazarken bile gözüm doluyorrr
allah hepimizin evlatlarına sağlık versinnn en baştaaaa
bu arada geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum sağolun kızlarrr
geçmişi okuyamadım umarım keyifler yerindedir hasta bebiş varsa acil şifalarrrrr
bugun k.walidecegimde onun tanıdık we komsulari ile kutlanacak.Tenzile bugünmü kutlama herkes kutlamış bende geçti sandım neyse tekrardan kutlu olsun yeni yaşı kuzunun sağlık ve mutluluk bir ömür Derinle olsun bizimde yaklaşıyor ayın son günü 2.yaş günümüz :))) ne çabuk geçiyor bu zaman değilmi?
temizlik varmış kolay gelsin koltuklar yıkanacaksa akşama evde olmamanız iyi olmuş isabet bizde kaçmıştık o gün kaynanamlara...
teşekkür ederim canım geldi yaa çok şükür allaha rabbim bir daha ayırmasın.
İyisinizdir inşallah kuzunun iştahı düzeldimi.?
Günaydın herkese güzel birgün olsunnnn
yezda sultan daha iyi ishali hala devam ediyor dün gelmedim işe malum akşamdan ateşliydi biraz
ishali dün devam etti ama cumatesi günki gibi değildi rengide değişti yeşilden kahverengiye dönüştü doktorunu aradım tahlilini yaptırıyımmi dedi olayı anlattım normale dönüyor dedi yaptırma tekrar ederse yaptırırsın zaten nezaman yapacağı belli olmuyorki yakalamak zorrr yerinde duran çocuk olsa açar altını beklersin ama oda zorrr neticede ateşi var dedim olucak dedi doktor çok yükselmezse getirme evde şurupla düşür dedi reflora devam ediyoz birde bualntısı olmasın diye bir şurup birde zinco vitamin yazdı
kilada vermiş kuzum zaten zayıf iyice eridi sağlık olsun alır zamanla iştahsız doğru dürüst yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?