Bebeklerimiz ve Biz

ben varım kıssss burdayımmmmm zehracımmmmmmm

Bİ SEN Bİ DE BEN VARDIM KADİŞİM AMA SENDEN DE HİÇ SES SOLUK ÇIKMIYİDİ:umursamaz:
kesinlikle katılıyorum, :).
ben kartı aldırıyım senden halledeyim, almayada sen gelirsin :):):):)))

tamam canee halledelim inşallah, valla geşlecem kıss söz, gelmeyen böle olsunnnlaelaelaelaelae

sevilim hoşgeldin gülüm, özledik cnmm yaaŞeniza.s.
çok çok geçmiş olsun sana, ireme , annene
verilmiş sadakanız varmış ki düşmelerde kırık çıkık olmamış çok şükür
dikkat et kendine de ireme de
kendini çok yorma tatil dönüşü, allah can sağlığı versinde gerisi bi şekilde halloluyo

anammmm nan sevilim döndünmüüüü
ne ola kızım öleee korku filmi gibi, anaaaaaaaaaa
çok şükür kırık dökük yokk. çok geçmiş olsunnn hepinizeeeee, annene, sana fıstığımaaaa
amma nazara gelmişiniz be gülümmmm
nazara da gelmeyecek gibi değilsiniz yani
ana kız maaallaahhhhh 41 kereeeeeeeeeeeeeee
kokoş hatunlar ilgi çekiyosunuz şekerim
hatta terliğinin başına bşey geldimi onu sorayım, kaynoşun fena ilgisini çekmiş,ne güzzel terlikeri vardı sen niye almıyon kendine deyip deyip durduu, gözü kaldı senin terlikte ben diyim sana

zati kıskandıı iremi, benim torunumda emziği bırakır deyip bu hafat bıraktırdı :)))))))))))))
yaw diyomm maşllah ireme 4 ay küçük ama felaket akıllı diyom hazmedemedi pekkkkkk
benim kaynoştan kaynaklı olabilir söleyeyyeim yani :)))))))))))))))))

anam koştur koştur saat kaç olmuş farkında değilimmmmm

nan dünür gezenti karıı, merak etme senin gelün suyu sevcek inaşllahhh, ne yap et emiri alıştır bacımm, bak benim koca halen yüzme bilmiyoo, o sebeplen tatil matil pek bi çekici gelmiyo onaaa

arkadaşında iyi demiş, emmeee, ben yapamıyom öle be hemencecik acırım valeee

betülcümmm, geçmişler olaaa diyeyim, geçsin gitsin hemn düzelsin inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

nana kadiş biitiremedin mi temizliğii
ana bi hamarat garu daha başımaaaaaaaaaaaaaa

bu arada sevilcim o hasta halinle sen dip köşe yaparsın geneeeee, yapma azcık canının kıymetini bil nasıl olsa olur

ben gene reglim arkadaşlarrr uf yaaa , 2 hafta normalim 2 hafta regl bune yaaaa

tenzileeem iyilik perüsüüü, ryalrındadaaaa mı yapıyon vay anam vay içine melek kaçmış bununnn

yelüzümde dünya kazan yeliz kepçe şeklinde gene dolaşmış gelmiş galibaaaaaaaaaaaaaaaaa

gezin gezinnn hiiiç gözüm yok dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrrr ben geldımmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdıt bı anneanne dede anne ogul ve dayı olarak super bı tatıl gecırdık cok guzeldı gezmedıgımız yer kalmadı allahtan ardada hıc hasta olmadı yavrummm dun dondukk carsamba gunude babamız ızıne ayrılı 20 gun de onunla tatıl yapıcazzz :)))))

sevılcım canım gecmıs olsun gercekten aksılıkler pesını bırakmamıs ama umarım ıyı olmussundurrrr

dıger kızlar hepınızıde optummmmmmmmmmm

esma ne güzel ; sorunsuz bi tatil geçirmişsiniz
bi de üstüne üstlük eşinle çıkıcaksınız
kızım sen adamı orta yerinden çatlatmayamı çalışıyonn:kedi::gitme:sositososito-tatlicadiarzu-:mymeka:

canım benım bende senı sevıyommmmmmmmmmmm:)))

canım bu sene boyle oldu valla ıyıde oldu esımlede ege tarafına gıdıcezzzzz :))

canım analı kızlı super cıkmısınızzzzz az degılsınızz 41.5

iyi akşamlar güzel anişler..

off sevilcim geçmiş olsun balım yaa...
bu ne aksilik..hepsi üstüste gelmiş..
ewet ewet kesin birinin gözü değdi..
Acill şifalar diliyorum cnm herbirinize..

Nimi maşşallah Nil 'e demek su perisi oldu kuzun.. öyleyse maşşallah 41 kere..

Esmacım hoşgeldin.. ne güzel cnm yazı dolu dolu geçirdin..
herşey yolunda sevşndin cnm senin adına..

kızlar biz bu yaz ayağımızı suya sokamıyacaz..
eşimin yıllık izni iptal edilmiş..küresel kriz nedeniyle kışın çok izin kullandılar..
şimdi işler açılmaya başlamış çok şükür ( otomativ sektörü)..ama siparişleri yetiştirebilmek içinde yıllık izinler iptal edilmiş..
üüzldüm yaa.. neyse çok heveslenmemiştim zaten. sağlık olsun gelecek yıl telafi ederiz inş..

ıyi geceler sevgi pıtırcıkları,,,

oyoyoyoyyy sevilim ne olmuş öyle yahuu nasıl bir gözdür nasıl bir nazardır öyle, elemterefiş, kem gözlere şiş diyelim...Çok çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun inşallah. ayrıca rahatsızlığınız içinde ikinize geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum,

Nimi bu ne düzensizlik şekercim, dr a bir görün en kısa sürede.

günaydınlar.
esma ve sevil tatilden gelmişler hoşgelmişler.
sevilcim çok geçmiş olsun.
zehra maşallah hem sana hem kızına çok güzel görünüyorsunuz.
nimet dr a gitsene bacım nie ihmal ediyorsun
kadis valla ne hamaratsın canım ya sana da maşallah

günaydınlar herkese güzel bir gün olsun canlarımmm

esmacım tatilden dönmüş ohhh ne güzel eğlenmişsiniz devamıda gelecek galiba hadi bakalım vurun tatilin dibine anacımmm iyi eğlenceler

nimocum sen doktorada gittin normal görünüyordu tathlilin ne oldu aldınmı doğum kontrol vermedimi düzen için

ne hamaratı bacılar yaaa kaç gündür sürüyor çalışan için çok zor ev işi akşamdan akşama ne kadar yapılabilirki evde büyük cumartesi pazar çok yorulduğum için dün hiçbirşey yapmadım bugün artık siler sererim toz işlerinide yavaş yavaş yaparım.

günaydın hatunlarrrrr

yaw ben doktora gittim bacular, rahim, yumurtalıklar temiz bir sorun yok dedi, lakin 1 ay daha devam ederse doktor hormon testi yapalım dedi, 1 ay daha beklicem işteee, smearın sonucunuda daha almadım.

zati kayınvalidemde korkuttu beni haftasonu, benimde böyle başlamıştı dedi, hormon tedavisi gördüm gene olmadı rahmimi aldılar dedi, korkuttu beni yaaaa

yok canım yani yok olamaz öyle bişeyy, daha yaşım kaç ne kadar istemesemde inat etsemde ilerde yeniden hamile kalabilme ihtimalim olsun isterim yani

Nimocum allah korusun yaa böle şeyleri aklına bile getirme herşeyin bir çözümü vardır ilerlemiş yaşlarda olabilir ama sen daha çok gençsin canım yaa inş. nilin bir kardeşi olması en doğal hakkın senin ve inş. olacak en kısa sürede atlatırsın illaki bir tedavi uygulayacak

düzensizlik için niye doğum kontrol yazmadı onu anlamadım

canımcım bir ay daha bekleyelim dedi, dedim 6 aydır böyle bir sorunumyoktu(kürtaj ve spiral) bakalım inaşllah düzene girerde, böyle bşey yaşamam, yazmadı yani hap falan

alıştırma kilodu kullanan aarkadaşlar bu kilot nasıl bişey yani kuzu çişini yaptığında hiç sızdırmıyor mu acaba.haftaya annemlere gidicem ya olmazsa alıştırmaya başlayayım kuzuyu ama annem azucuk titiz olduğundan kadını çıldırtmayalım 1 hafta oraya buraya çişimiz yaparak.napsamkiii

Günaydın güzel bir gün diliyorum ce diyip kaçıyorum, çok işim var
kilodla ilgili betülcüm tamamen Sızdırmamazlık durumu yok, miktarına göre değişiyor, ama ilk denemeyi annenin evinde yapmam titizlik açısından pek uygun değil, heran her yere kaçırabilir. :).

Son düzenleme:
bu sene sadece 1 hafta tatişlim var bu eğitimide ancak ben verebilirim kayınvalide uğraşmak istemiyor olmazsa seneye kalacak ondan dolayı bunu düşündüm ama bende çekinmiyor değilim açıkçası

günaydın kızlarrŞeniz
zeyneple mekik çektik ama gülmektan çekemedik de diyebiliriz
öldüm koptum gülmekten :roflol:
yere aynı benim gibi uzanıyo, ben ne yapıyosam aynını yapmaya çalışıyo
bacaklarını da karnına çekiyo aynı benim gibi gel de mekik çek gülmekten:roflol:

şimdide cam silicem dedim bi şarkı açıyım nettenzemuszemus
gülben ergeni açtım , benim cadı alıştı tabi tatilde babasının volkan konağınaCADIARZU
özeliklede yarim şarkısını defalarca dinlediğimiz için şimdi tutturmuş yayim aç anne yayiim açççç diyyoo:sm_cool:

günaydın cnmmmmm, saol tatlım iltifatın içinn:1hug:

aman cnm ihmal etme sakın devamlı kontrolde ol ama sanırım senin bu kanamalarının sebebi spirial den de olabilir gibi geliyo bana

cnm arada sızdırma ihtimali oluyodu eski modellerde ama şimdikilere hiç bakmadım , sürekli yeni şeyler çıkıyo
valla bakalım ben ne zaman başlıycam bu eğitimefisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…