- Konu Sahibi DreamLover
-
- #25.201
ben varım kıssss burdayımmmmm zehracımmmmmmm
kesinlikle katılıyorum, :).
ben kartı aldırıyım senden halledeyim, almayada sen gelirsin :):):):)))
Selam canlarım...
Dün geldik maceralı tatilimizden. İlk hafta süperdi ama ikinci hafta rezaletti. Daha eve gelmeden direk hastaneye uğradık. İrem çok öksürüyordu. Dr. önemli birşey yok bu aralar salgın inatçı öksürük bu 1 aydan önce geçmez dedi. İnşallah öyledir. Çünkü bir gıcık tuttumu en az bir saat sürüyor. Tabi ben bu arada kahroluyorum. Gözümün içine bakarak annem demesi yokmu. Yakıp kavuruyor beni....
Geçen çarşamba günü yani tam doğum günümün gecesinde ateşlendi fazla çıkmadı gerçi en çok 38,5 gördük ama benim içim rahat etmedi sabahdan götürdük ordaki bir kliniğe basit bir soğuk algınlığı dedi öksürük içinde geniz akıntısı ciğerlerde hiç birşey yok...
Giderken annem düştü yüzünün üstüne kadıncağazın burnu mosmor dizler deseniz aynı
Ateşlendiği günün sabahında da ben düştüm merdivenlerden. Yüksek değildi aslında 3 tane verdiven nasıl oldu anlamadım sanki biri arkamdan iti verdi. Kucağımda da İrem vardı o yüzden kendimi koruyamadım. Bacakların yara bere içinde hala
Bu arada bende felaket ötesi gribim. Boğazlarımda iltahaplı elimde bir ilaç çantası ile geziyorum. Burnuma selpak yetmiyor.
Öyle yani. Anlayacağınız felaket ötesi bir tatil geçirdim. Ne diyelim rabbimden gelen herşey başım gözüm üstüne ama kesin birinin felaket gözü kaldı bizim mutlu aile tablomuzda. Gözü olanın gözü çıksın inşallah...
Sizler nasılsınız gerilere pek bakamadım. İnşallah herşey yolundadır. Hasta falan yoktur umarım.
Bu arada Kraliçe Nimet ve Prenses Nil Melek bizi saraylarında ağırladılar. Süper bir gün geçirdik. Çok güzel mamalar yapmıştı canım arkadaşım. Daha fazla kalmak isterdim ama hem iremin uykusu geldi hemde kaynoşunun yanında fazla rahat edemedim. İlk fırsat da tekrarını yapmayı çokkkk istiyorum.
günaydınlar.
esma ve sevil tatilden gelmişler hoşgelmişler.
sevilcim çok geçmiş olsun.
zehra maşallah hem sana hem kızına çok güzel görünüyorsunuz.
nimet dr a gitsene bacım nie ihmal ediyorsun
kadis valla ne hamaratsın canım ya sana da maşallah
günaydın hatunlarrrrr
yaw ben doktora gittim bacular, rahim, yumurtalıklar temiz bir sorun yok dedi, lakin 1 ay daha devam ederse doktor hormon testi yapalım dedi, 1 ay daha beklicem işteee, smearın sonucunuda daha almadım.
zati kayınvalidemde korkuttu beni haftasonu, benimde böyle başlamıştı dedi, hormon tedavisi gördüm gene olmadı rahmimi aldılar dedi, korkuttu beni yaaaa
yok canım yani yok olamaz öyle bişeyy, daha yaşım kaç ne kadar istemesemde inat etsemde ilerde yeniden hamile kalabilme ihtimalim olsun isterim yani
alıştırma kilodu kullanan aarkadaşlar bu kilot nasıl bişey yani kuzu çişini yaptığında hiç sızdırmıyor mu acaba.haftaya annemlere gidicem ya olmazsa alıştırmaya başlayayım kuzuyu ama annem azucuk titiz olduğundan kadını çıldırtmayalım 1 hafta oraya buraya çişimiz yaparak.napsamkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?