Bebeklerimiz ve Biz

yok canım götürmedik ishali dün başladı aslında dedik patates muzla çözebiliriz belki dedik ama olmadı kendi başıma da reflora başlasam mı karar veremedim açıkçası

ben olsam kullanırdım ama sen istersen sor dr una.Hemen tedaviye başlayın bir şekilde.

Ellerine sağlık da dediğim gibi kendini fazla yorma, ev işi nankör bildiğin gibi.

Biz iyiyiz çok şükür canım bir yaramazlık yok, Aminnnnnnnnnnnn... Aminnnnnnnnnnn
Cümlemizin güzel olsun bütün günleriii.

günaydınlar hatunlarrr
gezilmiş tozulmuş bakıyorummmmm

bende çok yoğunum bu hafta denetlemem var gene, koşturuyorumm
fazla kalamıcam
hasta bebişler var galiba geçmiş olsun

bizden de bi haberr, emziği bıraktık. kayınvalidem sağolsun boraktırmış salı günü, hala unutuamdık tabii, bir haftaya unutur diye düşünüyorum. çok huysuzluğu yok, ama gece kalkıpmeme meme diye tutturuyor işteee.
bakalım sırada tuvalet eğitimi var, onada bakalım daha vakit var, onuda hallederiz inşallahhh
kuzu iyi, deniz güzeldi bu hafat denize girdi çıkmadı hiçç, çıkıyoruz oturtuyorum, yicek bişey veriyorum eline bitirip gene su su diye tutturdu, iştahsız çocukalra bence bu deniz birebir acıkıyorlar çünkü, suda da baktım bacakalrı çırpıyor, kulaç atmaya çalışıyor, aferrin benim kzıma anasının kızı diyip durdum, babamız yüzme bilmiyordaaaaa
gözleri ağzını kaptaıp kafasını kuğu gibi suya sokuyor çıkarıyorrr çok güldükk . öyle yani iyiyim bende çok şükür, ilaçlarımı içiyorum, inaşllah düzelicemmm

Selam nimicim, kolay gelsin.

Hadi bakalım gözün aydın, tamamen çıkmıyor ama akıllarından , deniz halen görse yalancı emziğini
bebek gibi konuşup anne meme vey bana diyor :).
Ohhh ne güzel su perisi sudan çıkmamış..
Sende iyiymişsin, Allah daha iyi etsin şekercim..

günaydın kızlarr
kahvaltımızı edip işlere başlıyoruz bizde şimdi kuzumla
oda benim peşimden temizlik yapıyo elinde bezle

emir camide gelmedi henüz, o gelene kadar toparlarım biraz olsun
gelirken arkadaşıyla geliyo ev gene aynı, iki kreata valtını üstüne getiriyolar heryerin

betülcüm tekrar geçmiş olsun diyorum, bencede reflora hemen başlasaydın cnm yaa
zaten ishal için 2 tip ilaç veriyolar ama en iyisi de reflor zaten, dr lar genelde onu veriyo

zehra cim tempona hastayım, kahvaltıya bursa ya mi geleceksin yani guzellik:)bademli de bir yer canım.
Oy zeynepın popisine,geçmiş olsun canım arada oluyor unutmalar.

Kadiscim kollay gelsin canım sana da

valla tenzile neden olmasın, ben yeterki gidelim diyeyim eşim hemen yola düşerzemuszemus, değişik yerler görmeyi çok severizopuyorumnanaktan

eskiden düşünürdüm şimdi oraya dünya benzin, yok birde masrafıydı şuyuydu buyuydu diye
eşimi kandırır gitmezdim
geçen arkadaşlarla konuşurken eşinin kendini aldattığını söledi bize
ve yanına yakışmadığını sölemiş eşi arkadaşıma, beni taşıyamıyosun falan demiş

karkadaşta bize dediki hiç acımayın kocanızın parasına
yiyin yiyebildiğiniz kadar
siz kıyamazsanız belki ama :bbo:
o kendiyle geleni görtürür, yani gideni bulur dedi

bende kulağıma küpe ettim yani bi nevii
şimdi hayır demiyorum olur gidelim diyorum hemenzemuszemuszemuszemus
baktım ben mutlu o mutluuukaydirigubbakcemile5

bu arada zeynebin altını unutmamıştım ben evden yeni değiştirip çıkmıştım ama mısır yemişti akşam mısıra bayılıyor cadımmmm
mısır yediğinin ertesi günü 3 kez falan yapıyo yani ben onu unutmuşum, yoksa yeni değiştirmiştim altını
bugün baktım çok hafif bi kızarıklık kalmış

nimetcim geçmiş olsun dünürümmmmmm, demek prensesim de kaynoşu ve annesi gibi su kuşu
bende çok seviyorum denizi nimom yaaa, çocukluğumdan beri denize tutkunummm

denize benim kuzumda bayıldı resmen yaa
ilk 2 gün çarşaf gibiydi, muhteşemdi deniz, tertemizdi zaten
hiç çıkmadık denizden, denize gien herkes kuzuma bayıldı , herkese el sallıyo, öpücük atıyooo falan
emir daha korkak sudan, yüzme öğrenemedi zaten bu sene de, bakalım belki seneye, gelmemize yakın daha bi hevesliydi ama zaman kalmamıştı

olur valla kuşum:lepi:
alırım çocukları gelirim hemenvereliniortak
davete icabet etmek gerekir değil mi ama:teytey:şakkıdıhihoyyyt:icecream:

slmmmmm

yemeğimi yedim acayip uyku basırdı beniii uyuyacağı masanın üstünde

nimocum kuzun suyu seviyor demekkibizimkide aynı havuzunda saatlerce çıkmaz koysan cadımı
sende aynı iyisin kullan ilaçlarını

betülcüm ben yoğurduna katıyorum canım zaten toz zehranın dediği gibi suyuna veya meyve suyunada katabilirsin.

Selam canlarım...
Dün geldik maceralı tatilimizden. ılk hafta süperdi ama ikinci hafta rezaletti. Daha eve gelmeden direk hastaneye uğradık. ırem çok öksürüyordu. Dr. önemli birşey yok bu aralar salgın inatçı öksürük bu 1 aydan önce geçmez dedi. ınşallah öyledir. Çünkü bir gıcık tuttumu en az bir saat sürüyor. Tabi ben bu arada kahroluyorum. Gözümün içine bakarak annem demesi yokmu. Yakıp kavuruyor beni....
Geçen çarşamba günü yani tam doğum günümün gecesinde ateşlendi fazla çıkmadı gerçi en çok 38,5 gördük ama benim içim rahat etmedi sabahdan götürdük ordaki bir kliniğe basit bir soğuk algınlığı dedi öksürük içinde geniz akıntısı ciğerlerde hiç birşey yok...
Giderken annem düştü yüzünün üstüne kadıncağazın burnu mosmor dizler deseniz aynı
Ateşlendiği günün sabahında da ben düştüm merdivenlerden. Yüksek değildi aslında 3 tane verdiven nasıl oldu anlamadım sanki biri arkamdan iti verdi. Kucağımda da ırem vardı o yüzden kendimi koruyamadım. Bacakların yara bere içinde hala
Bu arada bende felaket ötesi gribim. Boğazlarımda iltahaplı elimde bir ilaç çantası ile geziyorum. Burnuma selpak yetmiyor.
Öyle yani. Anlayacağınız felaket ötesi bir tatil geçirdim. Ne diyelim rabbimden gelen herşey başım gözüm üstüne ama kesin birinin felaket gözü kaldı bizim mutlu aile tablomuzda. Gözü olanın gözü çıksın inşallah...
Sizler nasılsınız gerilere pek bakamadım. ınşallah herşey yolundadır. Hasta falan yoktur umarım.
Bu arada Kraliçe Nimet ve Prenses Nil Melek bizi saraylarında ağırladılar. Süper bir gün geçirdik. Çok güzel mamalar yapmıştı canım arkadaşım. Daha fazla kalmak isterdim ama hem iremin uykusu geldi hemde kaynoşunun yanında fazla rahat edemedim. ılk fırsat da tekrarını yapmayı çokkkk istiyorum.

Selammm

sevilim hoşgeldin zaten tatil rahatlıkya o yüzden başımıza gelmeyen kalmaz evde olsan bak gelirmiydi başına hiç aksilk değilmi işte oluveriyor geçmiş olsun canım sanada kuzunada anneciğinede inş. en kısa sürede toparlanırsınız acil şifalar diliyorum canım hepinize nazaramı geldiniz nedir hep beraber
allahım beterinden korusun canım bol bol ıhlamur limon c vitamini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…