- Konu Sahibi DreamLover
-
- #25.221
günaydın kızlarrŞeniz
zeyneple mekik çektik ama gülmektan çekemedik de diyebiliriz
öldüm koptum gülmekten :roflol:
yere aynı benim gibi uzanıyo, ben ne yapıyosam aynını yapmaya çalışıyo
bacaklarını da karnına çekiyo aynı benim gibi gel de mekik çek gülmekten:roflol:
şimdide cam silicem dedim bi şarkı açıyım nettenzemuszemus
gülben ergeni açtım , benim cadı alıştı tabi tatilde babasının volkan konağınaCADIARZU
özeliklede yarim şarkısını defalarca dinlediğimiz için şimdi tutturmuş yayim aç anne yayiim açççç diyyoo:sm_cool:
bu sene sadece 1 hafta tatişlim var bu eğitimide ancak ben verebilirim kayınvalide uğraşmak istemiyor olmazsa seneye kalacak ondan dolayı bunu düşündüm ama bende çekinmiyor değilim açıkçası
günaydın hatunlarrrrr
yaw ben doktora gittim bacular, rahim, yumurtalıklar temiz bir sorun yok dedi, lakin 1 ay daha devam ederse doktor hormon testi yapalım dedi, 1 ay daha beklicem işteee, smearın sonucunuda daha almadım.
zati kayınvalidemde korkuttu beni haftasonu, benimde böyle başlamıştı dedi, hormon tedavisi gördüm gene olmadı rahmimi aldılar dedi, korkuttu beni yaaaa
yok canım yani yok olamaz öyle bişeyy, daha yaşım kaç ne kadar istemesemde inat etsemde ilerde yeniden hamile kalabilme ihtimalim olsun isterim yani
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a-185.html
ZEYNOMLA BANA BAKIN KIZLARR
şimdilik bi dene ekledim çatlamayın deyiiisositososito
az işlerim var akşamda yiğenimin doğum günü var oraya gidicez
ilk fırsatta ekliycem diğerlerini deŞenizŞeniz
gozun aydin sekerim emzigi birakmis,tebrik ediyorum nili:)su kuşugünaydınlar hatunlarrr
gezilmiş tozulmuş bakıyorummmmm
bende çok yoğunum bu hafta denetlemem var gene, koşturuyorumm
fazla kalamıcam
hasta bebişler var galiba geçmiş olsun
bizden de bi haberr, emziği bıraktık. kayınvalidem sağolsun boraktırmış salı günü, hala unutuamdık tabii, bir haftaya unutur diye düşünüyorum. çok huysuzluğu yok, ama gece kalkıpmeme meme diye tutturuyor işteee.
bakalım sırada tuvalet eğitimi var, onada bakalım daha vakit var, onuda hallederiz inşallahhh
kuzu iyi, deniz güzeldi bu hafat denize girdi çıkmadı hiçç, çıkıyoruz oturtuyorum, yicek bişey veriyorum eline bitirip gene su su diye tutturdu, iştahsız çocukalra bence bu deniz birebir acıkıyorlar çünkü, suda da baktım bacakalrı çırpıyor, kulaç atmaya çalışıyor, aferrin benim kzıma anasının kızı diyip durdum, babamız yüzme bilmiyordaaaaa
gözleri ağzını kaptaıp kafasını kuğu gibi suya sokuyor çıkarıyorrr çok güldükk . öyle yani iyiyim bende çok şükür, ilaçlarımı içiyorum, inaşllah düzelicemmm
senle gezmeyeckte kocan kimle gezecek ayol tabiki gezvalla tenzile neden olmasın, ben yeterki gidelim diyeyim eşim hemen yola düşerzemuszemus, değişik yerler görmeyi çok severizopuyorumnanaktan
eskiden düşünürdüm şimdi oraya dünya benzin, yok birde masrafıydı şuyuydu buyuydu diye
eşimi kandırır gitmezdim
geçen arkadaşlarla konuşurken eşinin kendini aldattığını söledi bize
ve yanına yakışmadığını sölemiş eşi arkadaşıma, beni taşıyamıyosun falan demiş
karkadaşta bize dediki hiç acımayın kocanızın parasına
yiyin yiyebildiğiniz kadar
siz kıyamazsanız belki ama :bbo:
o kendiyle geleni görtürür, yani gideni bulur dedi
bende kulağıma küpe ettim yani bi nevii
şimdi hayır demiyorum olur gidelim diyorum hemenzemuszemuszemuszemus
baktım ben mutlu o mutluuukaydirigubbakcemile5
bu arada zeynebin altını unutmamıştım ben evden yeni değiştirip çıkmıştım ama mısır yemişti akşam mısıra bayılıyor cadımmmm
mısır yediğinin ertesi günü 3 kez falan yapıyo yani ben onu unutmuşum, yoksa yeni değiştirmiştim altını
bugün baktım çok hafif bi kızarıklık kalmış
oy yo korku filmi gibi sewil yahuSelam canlarım...
Dün geldik maceralı tatilimizden. İlk hafta süperdi ama ikinci hafta rezaletti. Daha eve gelmeden direk hastaneye uğradık. İrem çok öksürüyordu. Dr. önemli birşey yok bu aralar salgın inatçı öksürük bu 1 aydan önce geçmez dedi. İnşallah öyledir. Çünkü bir gıcık tuttumu en az bir saat sürüyor. Tabi ben bu arada kahroluyorum. Gözümün içine bakarak annem demesi yokmu. Yakıp kavuruyor beni....
Geçen çarşamba günü yani tam doğum günümün gecesinde ateşlendi fazla çıkmadı gerçi en çok 38,5 gördük ama benim içim rahat etmedi sabahdan götürdük ordaki bir kliniğe basit bir soğuk algınlığı dedi öksürük içinde geniz akıntısı ciğerlerde hiç birşey yok...
Giderken annem düştü yüzünün üstüne kadıncağazın burnu mosmor dizler deseniz aynı
Ateşlendiği günün sabahında da ben düştüm merdivenlerden. Yüksek değildi aslında 3 tane verdiven nasıl oldu anlamadım sanki biri arkamdan iti verdi. Kucağımda da İrem vardı o yüzden kendimi koruyamadım. Bacakların yara bere içinde hala
Bu arada bende felaket ötesi gribim. Boğazlarımda iltahaplı elimde bir ilaç çantası ile geziyorum. Burnuma selpak yetmiyor.
Öyle yani. Anlayacağınız felaket ötesi bir tatil geçirdim. Ne diyelim rabbimden gelen herşey başım gözüm üstüne ama kesin birinin felaket gözü kaldı bizim mutlu aile tablomuzda. Gözü olanın gözü çıksın inşallah...
Sizler nasılsınız gerilere pek bakamadım. İnşallah herşey yolundadır. Hasta falan yoktur umarım.
Bu arada Kraliçe Nimet ve Prenses Nil Melek bizi saraylarında ağırladılar. Süper bir gün geçirdik. Çok güzel mamalar yapmıştı canım arkadaşım. Daha fazla kalmak isterdim ama hem iremin uykusu geldi hemde kaynoşunun yanında fazla rahat edemedim. İlk fırsat da tekrarını yapmayı çokkkk istiyorum.
benim diger adim melek be canim :))))tenzileeem iyilik perüsüüü, ryalrındadaaaa mı yapıyon vay anam vay içine melek kaçmış bununnn
hoşgeldin şekerkızlarrrr ben geldımmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdıt bı anneanne dede anne ogul ve dayı olarak super bı tatıl gecırdık cok guzeldı gezmedıgımız yer kalmadı allahtan ardada hıc hasta olmadı yavrummm dun dondukk carsamba gunude babamız ızıne ayrılı 20 gun de onunla tatıl yapıcazzz :)))))
sevılcım canım gecmıs olsun gercekten aksılıkler pesını bırakmamıs ama umarım ıyı olmussundurrrr
dıger kızlar hepınızıde optummmmmmmmmmm
iyi akşamlar güzel anişler..
kızlar biz bu yaz ayağımızı suya sokamıyacaz..
eşimin yıllık izni iptal edilmiş..küresel kriz nedeniyle kışın çok izin kullandılar..
şimdi işler açılmaya başlamış çok şükür ( otomativ sektörü)..ama siparişleri yetiştirebilmek içinde yıllık izinler iptal edilmiş..
üüzldüm yaa.. neyse çok heveslenmemiştim zaten. sağlık olsun gelecek yıl telafi ederiz inş..
günaydın hatunlarrrrr
yaw ben doktora gittim bacular, rahim, yumurtalıklar temiz bir sorun yok dedi, lakin 1 ay daha devam ederse doktor hormon testi yapalım dedi, 1 ay daha beklicem işteee, smearın sonucunuda daha almadım.
zati kayınvalidemde korkuttu beni haftasonu, benimde böyle başlamıştı dedi, hormon tedavisi gördüm gene olmadı rahmimi aldılar dedi, korkuttu beni yaaaa
yok canım yani yok olamaz öyle bişeyy, daha yaşım kaç ne kadar istemesemde inat etsemde ilerde yeniden hamile kalabilme ihtimalim olsun isterim yani
dikkat ettigin zaman yani aninda mudehale edersen sızdırmıyo cok fazla canim...alıştırma kilodu kullanan aarkadaşlar bu kilot nasıl bişey yani kuzu çişini yaptığında hiç sızdırmıyor mu acaba.haftaya annemlere gidicem ya olmazsa alıştırmaya başlayayım kuzuyu ama annem azucuk titiz olduğundan kadını çıldırtmayalım 1 hafta oraya buraya çişimiz yaparak.napsamkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?