Bebeklerimiz ve Biz

günaydın tatlım :)
Zillime bak yaaa, çok fena oldular bunlar :))) tahmin edebiliyorum halinizi :)
kolay gelsin canımcım bende dün akşam salondaki iki camımı ve balkon camımı sildim,
bu akşamda deniz imin odasını ve yatak odasını silicem.
Vayyy zeynoma bakkk yollada benim gibi volkan konak sız yapamıyor :)...
gelsin bize ben açarım ona yayim yayimi :)

bu sene sadece 1 hafta tatişlim var bu eğitimide ancak ben verebilirim kayınvalide uğraşmak istemiyor olmazsa seneye kalacak ondan dolayı bunu düşündüm ama bende çekinmiyor değilim açıkçası

Eğer öğreticem diyorsan annecinle anlaşıcan cnm, ne zaman nerde yapıcakları hiç belli
olmuyor, sık sık tutman lazım vsvs... Zor bir süreç ama sonrası büyük rahatlık,

k.walidenin yaptıklarına çoğu zaman şaşırmamak lazım canım
bence hiç takılma iyi düşün iyi olsun. Aklına bile getirme sen gitin dr una herşey temiz ve yolunda dedi, için rahat oldun. opuyorumnanaktan
öperim seni en kocamanından...

Selam şekerler...
Öncelikle hepinize çok ama çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...
Bugün ikimizde daha iyiyiz. Gece rahat bir uyku çektik çok şükür...
Biraz iş yapayım diyorum. Malum 15 gün yoktum ev çok kirli. Geldiğimden beri çamaşır yıkanıyor zaten. Kuzu meyvesini yiyor. Bitirsin babasıyla postalıyacağım dışarı dalacağım işe güce...

şimdilik bi dene ekledim çatlamayın deyiiisositososito
az işlerim var akşamda yiğenimin doğum günü var oraya gidicez
ilk fırsatta ekliycem diğerlerini deŞenizŞeniz

kurban olurum sizeeeeee pislükler nasıl buluştunuz bensizzzz.. ama çok sevindim yaaaa çok güzelsiniz çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Herkese merhaba

Dun Uludag Univ.cocuk servisine oyuncaklari teslim ettik,gittigimizde oyuncak odasinda sadece 5 parcacık oyuncak wardı gercekten cok ihtiyaclari varmis ama genelde hasta cocuklarin anneleri ya da temizlikcilerin oyuncaklari caldigindan bahsettiler
ona da cok uzulduk,calmalarina degil ama kesinlikle muhakak ki onun da ihtiyaci war ki buna tenezul ediyo,hele hasta cocuklar tutturduktan sonra şu oyuncagi istiyorum diye anne ne yapsin
neyse biz görewimizi yerine getirdik allah kabul etsin...sırada yine Mardin de bi okula kitap toplama kampanyasi war hayirlisi bakalim..

sonrasinda da klasik gezmece tozmaca ile gecti yedik ictik akşamda sewgili ile buluşup bebişe oyuncaklar alip mutlu olduk,hele ki cok istedigi sewdigi '' absiteyziiii'' sini aldikya nasil mutlu oldu yawrucak

sabahta temizligimi yaptim aksama da arkadasin terasina pijama partisine gidecegiz cocuksuz olarak.super olacakkk

ay calissam bir de dusunemiyorum kendimi:)))

gecmise bakinirken zehracigimin fotosunu gördum kuzusuyla ne hossunuz canim ya masallah sizeeee

gozun aydin sekerim emzigi birakmis,tebrik ediyorum nili:)su kuşu

senle gezmeyeckte kocan kimle gezecek ayol tabiki gez

ben yanina bez almadin diye anlamistim seker oyle yazmistin onun icin dedim yanina almayi unutabiliyor insan bazen diye heleki kisa sure biryere gidiyosan
ama cocuk işte belli olmuyo ne yapacagi:&#8364

oy yo korku filmi gibi sewil yahu
cok cok gecmis olsun
alah beterinden saklasin AMIN

hoşgeldin şeker
oh maşallah
ne guzel

saglik olsun zeynep,haftasonu yakin bir yerlere gidersiniz olmazsa ,şile agva felan
yeterki iş olsun şu kriz ortaminda tatil her zaman yapılır

içini ferah tut be nimocummmmmmmmm allah esirgesin oyle seylerden felaket tellalı gibi k.walide de aaaaaaa olmaski rahatlatir insan azıcık

dikkat ettigin zaman yani aninda mudehale edersen sızdırmıyo cok fazla canim...
eger hazir oldugundan eminsen cok fazla kaza olmaz diye dusunuyorum en azindan koltugaa felan yapmaz,ekinnaz'in Naz'i balkona yapmisti mesela bi kez:) gibi
allah kolaylik wersin canim dedigin gibi baska iznin yoksa halletmen iyi olur ama dedigim gibi hazirsa eger yoksa cok zorlanirsin

ewet gecmis yazılar suzgecten gectii
bunlar dısında herkes iyi umarimki i herkese kocaman opucukler

Allah kabul etsin tenzile, yeri dolsun inşallah. Ne güzel mutlulukdur bir çocuğu sevindirmek.Bizde yapmıştık geçtiğimiz aylarda öyle bir çalışma.

hayır sever arkadaşım tenzilem canım allah kabul etsin iyiliklerini.

bu arada rüyanda görmüşsün bizi çok sevindim.görüşelim tatlım böyle rüyalarda olmuyor ya :)))

merhaba arkadaşlar nasılsınız yavrular nasıl tatil bitti ve iş başı yaptım maaşallah kızım hiç üzmedi bizi hatta tatili o yaptı diyebilirim çookkk güzeldi ben doğrusu huysuzlanır diye korka korka gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…