Bebeklerimiz ve Biz

Selam Zehra cım,iyiyiz çok şükür canım sizler nasılsınız.?
11 e kadar heee oooh ne güzel .
geçen pazar annem bizdeydi ya annemle denom markete gitmişler, babamızda kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırdı 10,30 da...çok iyi gelmişti. :)

Bu arada geçmiş olsun canım dün yazmamışım, geçmiştir inşallah

slmlar kızlar .bende geldim
kendime 2 mayo kızıma 2 bikini aldım süperler ya ben bu eminönünü çok seviyorum yahu:))tatil dönüşü arkadaşın düğünü var elbise almıştım önceden ona uygun ayakkabı aradım bulamadım .
zehra geçmiş olsun canım bede bu kış çok derin yakmıştım da acısını bilirim.
kadisim şükür geçti zeynebin ishali
sibel sende hoşgeldin canım
tenzile hayranım valla bu sosyal yaşamınıza maşallaah hayatım
yelizim sen nasılsın

cnm saol geçmiş olsun dileğin için, anestol ve yanık kremini karıştırıp sürdüm cnm iyi geldi ama baya büyük bi bölge yani(
annem gelemez memlekette kalıyo onlar yazları babamla, arada istanbula geliyo ama 1 hafta kalıp dönüyo burda işleri oluyo çünkü
kuzenlerimde çalışıyo, biri yeni evli zaten (

slmmmmm

dünürüm hoşgeldin naber nasılın efe nasılll

zehracım iyiyim canım sen nasılsın amma yatmışınız maşallah canım

yelizcim sen nasılsın işler yoğun galiba pek gelmiyon deno nasıll

sorma kadişim nasıl yatmışsak o saate kadar; şok oldum saate bakıp 11 i görüncee

bu arada akşam yatmadan zeynebe süt içirmiştim, midesini bulandırdı herhalde yatak odamdaki halıya kustu bi güzelce, şimdi o kısmı yıkadım, suyu süzülünce asıyım da kurusun bariii

Selam canlarım...
Dün salon ve mutfak hariç heryeri temizledik kociçle çok iyi oldu vallahi. Tek yapmayı gözüm kesmzdi. Pc de iremin odasındydı ordan aldık oturma odasına koyduk. İşte böyle...
Ben de kuzuda daha iyi sayılırız. Tabi burnumda ve dudağımdaki kocauçuğu saymazsak
Geçmiş olsun zehracım yanıkdan çok korkarım ben komple eli yağ ile yanmış biri olarak. Krem sürmeyi ihmaletme kurursa çok acır...
Betülcüm güle güle kullanın yeni cicilerinizi. Allah ağız tadı ile giymenizi nasip eder inşalah...

selamlar canolarrrrrrrr

yoğunum yoğunummmmmmmmm, koşturuyorummmmmmm
bide sabah sabah asabımı bozdular yaaaa
7:40 da servis geliyor şirkete sabah bende servisle geliyorum, ik sorumlusu, diğer arkadaşlar falan hep beraber kahvaltı ediyoruz, neyse bir arkadaşım daha doğrusu burdaki kankam sevil bilir arabadan tatilden dönüşte hediye almış işte arabaya almaya gitmiş gelmiş, bunu dengesiz genel müdür yardımcımız görmüş, ben zannetmiş, hoş ben olsam ne farkeder, doğruca gidip müdüre şikayet etmiş saat 10 a 20 var daha yeni geliyor diye, neyse müdürde benim haberim var demiş, müdür arkadaşı bulmuş nimet nerde neden geç geliyor işe diye ona sinirli sinirli söylemiş, geç geldiğim yok herkesle bir kahvaltı etmişim herkes görmüş, tepem attı, 6 senedir bir kere bile geç gelmemişim, hoş gelsem ne olur olduda hastalandım ne olur yani, millet 9 dan 10 dan önce işe gelmiyro kimse laf etmiyor. biz geliyoruz gene laf

saol sevilcim, sizde güle güle kirletin evinizi

içim sıkılıyo kızlar yaa, son günlerde çok keyifsizim, tatil dönüşü sendromu bu olsa gerek
halen doyamadık tatile
zeynepte dün sabah çekmeceden binisini çıkarmış giymeye çalışıyo, almış eline kolluğunu onuda bi yandan koluna geçirmeye çalışıyorr
eşimi aradım bak kızın tatile doyamamış sanırım biz yine yolcuyuz dedimm gülüyo anasının kızı o tabii dedi

dünürüm yanmış geçmiş olsun, betül ciciler almış
sevil temzilik yapmış, tenzile coşmuş, elüf bronzlaşmışş, sibel gelmüüşş,kadişimde iyi herhaldee

bendenizde işte yarınki denetleme için koşturuyorum, iznimi aldım cuma bende izne ayrılıyorum. ama evdeyiz bi yere gitmicez bu sene gene maalesef gezenler yüzünler eğlenenler benim yerimede eğlensinnnnn

tepenin atması doğal cnm ne büyük bi haksızlıklmaz:, nasıl insanla bunlar yaa, demek ki herkes birbirinin ayağını kaydırmaya bakıyo CADIARZU

saolun kızlar efeyle bız çok ıyıyız efe habıre denız denız dıyor allah nasıp ederse hafta sonu gıdıcez.
samsun sıcak degıldı serındı bu uzden efenın ıstahı gıtmedı ınsallah burdada gıtmez pazartesı kontrole göturdum 89 cm ve 12 kıloya az kaldık çok kılo vermıştı hatırlarsanız tam 1.5 kılo

umarım sızlerde ıyısınızdır gecmışe hıç bakamadım kusura bakmayın

bende izne çıkınca bi tuvalet eğitimi vermeyi deneyeyim diyorummm
adım adım anlatın bakem tecrübeli annelerr
nasıl oldu nasıl başladınız
lazımlık mı yoksa tuvalet adaptörü mü
gece bez bağlamalı mı bağlamamlımı
alıştırm külodu almalı mı almamalımı

bana hazır gibi geliyor nil melek
çünkü her yapışında saklanıyor gizlice
bide hemen temziletiyor altını
bir kere öylesine alıp otutturmaya çalışmıştım tuvalete korkup inmek istemişti
ne edeyimmmmmmmmmmm
tecrübeli analar acele cevap kestane kebap

maaaaşaaallaaahhhh zeynebe o zaman, cesarte bakk aferin vallaaaaa, süperrrrrrrrrrrrrrrrr 41 kere maaaşllaaahhh

bziimki geç mi kaldı aceppp yaaa, kuşum ilk defa deniz gördü kuzum bu seneeeee

sagol zehracım kaynananın yanında oldugum ıçın bılırsını< çok ıyı hoş sever eder kımseye bagırttırmaz ama efenın hıç aclıgını duşunmez açlıktan ölse aclık aklına gelmez cocuk gecenlerde ac uyuyakaldı esımde dönecektı çarsıya ınelımde bışıler alalım dedı yok dedım efe ac esımde annem halleder dedı ındık 3.5 ta efede 5 gıbı kalkmış eve 7 de geldım bı baktım oglanla kaynanam dışarda efenın elınde jelıbom anne efe yemek yedımı dedım hayır demezmı şok oldum kaç saat ac kaldı
nıye yedırmedın dedım neymış o nasıl yedırsınmış nasılımı olur anne sen kaşıga koycaksın oda agzını acıp yıyecek dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…