Bebeklerimiz ve Biz

kızlar şimdi ekinim nazım aradı yarın gelebilirmiş, birazdan arıyacak tekrar ayrıntılı adresi vericem

yeliz gelebilirsen , ve de kadişim hatta tüm topik için geçerli davetim buyurun gelin kaynaşalım

ya sorma nimo bende başlıycam ama korkuyorum yaa
çünkü başladımmı kararlı olmak gerekiyo
tuvalet adaptörü daha kullanışlı oluyo bence
bu sabah yarım saat oturdu zeynep adaptöre gülüyo , konuşuyo, bişeyler yapıyo cadım
ama yaptımı derseniz bilmiyorum çünkü emir sifonu çekmiş

konuştuk şimdi ekinimle sabah 10 gibi kahvaltıda bende olucak:içelim:vereliniortaka.s.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
ben şimdiden başlıyım diyorum hazırlıklarıma
kırk yılın başı arkadaşım gelicek
çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey::sm_cool:

betülcüm zeynepin cicileri hayırlı olsun ikinizde iyi günlerde kullanın :)

dünürüm kayananan damadımı niye aç bırakmış kızzzzzzz :)
alır alır maşallah efeye

zehracım kesin gelicekmi dur bakim eğer öğleye kadar izin alabilirsem iş yerinden gelmeye çalışırım bendeee izin bizde bayağı proplem muhasebe müdürümüzde yeni geldi adam hemen izne çıktı
bir ben varım ya şimdi izin işinde zorluk çıkarıyorlar şansımı deniycem ama

nimocum sen aldırma canım relax olll çekemeyenler kendi kazdığı kuyuya düşer

wc eğitimi içinde hazır olduğunu düşünüyorsan başla

ben henz abşlamadım ama bizimkide yaparken bezini tutuyor gaka cisss diyor bende karar veremedim açıkçası klozet adaptörümü yoksa lazımlıkmı diyee hayırlısı

doğru diosun zehracım .kızlar bir yerde okumuştum başlangıcı lazımlıkla yapmak gerekiyormuş çocuk korkabilirmiş wc adaptöründen ikinci aşamaymış o.

yarın denetlemem olmasa bende kalakr gelirdim valla zehraaa, geç gelmek nedemkmiş görürlerdi hemm

ay sırtımdan resmen ter akıyor yaa, yahuu herşey bir güne mi toplanır, herkesin bugün bendne bişey isteyeceği tuttu. telefonları açmıyorum artık delircemmmmmmmmmm

Oooo ekincikle zehracık sabah kahvaltısında buluşuyormuş, ne kadar güzel çalışmasaydım kesin ordaydım :) . Benim yerimede bol bol keyif yapın :).

Batülcüm Kadiscim saolun şekerler iyiyiz çok şükür, evet kadis durumlar biraz karışık şirkette pek girmek istemiyorum. gergin burası.

Betülcüm bu arada güle güle kullanın cicilerini canım, az kaldı tatile hadi bakalım :)

İkinizde hazırsanız başlaya bilirsiniz cnm. Önce çişini kakasını wc ye yapması gerektiğini anlat yumurcakça . Şimdiden başla anlatmayaki, alışsın bu kurala.Çevrenden güzel örnekler ver, yeri geldiğinde süpriz koy ucuna.
Alıştırma kilodu kullan, lazımlık değil adaptör al, gece ve gündüzü bir anda kes, yatağının altına alt açma bezi ve koruyucu ser.Kaçırmalara hazırlıklı ol, ilk bir hafta saat başı tut.Mesanesini kontrol altına aldığında o gelicek sana çişim var diye.
Unutma Anahtar kelime Sabır.
Bol şans :)

Zehracımmm ızin vermiyorlar yaww be kuşum adamlar işkolik anacımmm nekadar çalışmaya düşkün bunlarrr 6 çıkışımız hala tepemizdeler gözlerimize bakıyorlar çalışın diyee

hele cumartesileri en sinir olduğum gün deli oluyorum yaaa

çok isterdim (( gelmeyi yaaa sen ve zeyneple tanışmak güzel olurdu yarında denerim şansımı belki inş. ekin gidene kadar yetişirim gelirsem arıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…