Bebeklerimiz ve Biz

slmmm

hayırsever tenzile allah kabul etsin niyetinizi canım

semiha hoşgeldin kaç gündür yoktun berra nasıl

ben kactım melegim uyandııı
optum herkesi
akşam kızkıza partisindeyim yarin gorusmek uzereee

kızlar emirin odasındaki tülü yıkamıştım, ütülerken kolumu yaktım yaa, çok canım yanıyooooooooo

bu arada şimdi vücut bakımı topiklerine bakarken dikkatimi çekti de herkes denemiş çoğunu çatlağı azalmış, kahveyi limonla karıştırıp 5 dakka masaj yaparak çatlak olan bölgelerinize sürüyosunuz, sonuçlar çok başarılıymış bilmiyorum bvende denemek istiyorummm, sizlere de duyurayım dedim:))

selam kızlar....
nabersiniz bakalım...
biz hala ttaildeyiz..
ruziş şuan uykuda bende hvuz başında keyif yapıyorum..
tatil umduğumdan güzl gbeçiyor..
geçmişe bakamyorum kocişim tepemde bekliyor maalesef..
pazartesi iş başı..o zaman bol bol yazarm hepinize..
antalya çok güzel deniz havuz süper..
canım arkadaşlarım hepinizi çok çok öpüyoruz kuzuşumla...
bu arada zencilere döndük yanıyoruz....

ıyi geceler,

ıki kuzuda uyudu,:)

Zehracım bende görmüştüm o topiği 1 haftada denedim bir iki çatlağım var ama neden olsunki diyerekden,
pek işe yaramadı bende belkide yarıda bıraktım ondandır. Sen dene bakalım heber verirsin :)

Oooooooooo
Mavilişim gelmiş gitmiş.Süper sefanız olsun canım benim bolbol dinlenip keyif yapın,
Ruzemide senide çok öpüyorummm

kurban olurum sizeeeeee pislükler nasıl buluştunuz bensizzzz.. ama çok sevindim yaaaa çok güzelsiniz çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nerelerdesin sen yahuu, arada bir ce yap
aslanları ve sen iyisinizdir inşallah.
öpüyorum yine gelll

Günaydınlar

zehracım geömiş olsun canım ayy yanık çok kötüdür yaaa acısı fena geçmişler olsun

elifcim uğramış bacım ne güzel bak istediğin gibi geçiyor hadi bakalım öpüyorum senide kuzuyuda iyi eğlenceler canım

oooh super ne guzel geciyor tatil

bende haftabasi insallah gidicem Gokova'ya sabirsizlikla bekliyoruz:)
keyfin bol olsun sekerim

amanııın cok yanmamıştır insallah gecmiş olusn canim (

catlagi olan dusunsun :))) derrrmişim şaka tabi:)

dun gece 8 hatun arkadasin terasindaydik:) nasil eglendik tahmin edersiniz:)
gece 01.30 da donduk ewlere..

bugun burasi pek sakin yine
bende cikiyorum prensesim Gece Bahcesini izlesin , arkadasa gidicez beraber

opuldunuzzzzzz...

slm kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
bugün 11 de kalkmışız nasıl uyuduysak o saate kadarrr

yelizcim benimde hevesim kaçtı, burdan bi arkadaşta faydası olmadı dedi o da denemiş denemiycem herhalde uğraşamam hiç

mavicemmm çok özledik beee ne oldu sana böle anlamdım gittiii , hayırsız, ne bi selam veriyon bi bi çift laf ediyonn

kadişim sen nasılsın bakiim kısssss

nefin ne güzel 3 gün klamış izne çıkmanaaaaa

bende tatil için bi yerler bakıyorum kendime ama eşim yanlız gönderemem diyoo yok ki arkadaşım benimle tatile gelicek(

tenzile ne güzel geç saatlere kadar eğlenmişsiniz yaaa, kıskanmadım dersem yalan olur, herkes tatilde valla arkadaşlarımız kalmadı istanbulda nerdeyse (

dünürüm uğramamış bugün, gene işleri yoğun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…