Bebeklerimiz ve Biz

hııımm geriye bakerken beynim döndü azcıkkk

öncelikle kadşicimmm, iyi düşün yok öle bişeyyyy, sil bi göz yaşını, herşey temzi çıkacak bakkk

tuvalet eğitimleri verilmiş galibaaaa

ben valla güya yapacaktım ama vazgeçtim

valla kzılar bizim emzik bırakmamızın artçıları devam ettiği için cesaret edemedim. günlerce geceleri sabah ettik. hiç uyumadı. tutturdu durdu. benimde sinirler gerildi. bide üstüne 2 yaş sendromu tavna yaptı.

si si si diye tutturdu allahım si ile başlayan herşeyi önüne koyduk yok çocuk yırtıyor kendini. bide küsüyor atıyor kendini ordan oraya. neysee sonradan aklıma geldi ssiiii sakız mış.
sonra psi psi diye tutturdu, psi bisikley olabilir,kedi olabilir, prenses olabilir, neymiş prenses miş, prensesli masal anlatacakmışım. velhasıl o ne istediğini bilemedi istediğini anlatamadı bizde anlayana kadar canımız çıktı. çarşambaya kadar işte istanbuldaydık. oyun parklarına falan götürdüm, koklaştım, ettim. perşembe sabahtan çıkıp tekirdağa gittik. deniz deniz diye tutturunca denize götürdük.

Son düzenleme:
aman yarabbim yaaa, bunlar ne nimocum yaaaa, ömür törpüsü terbiri.. Allah sabır versin sana bacım yaaa
en azından eşin yanında,eşinde anaokuluna vermek istiyormuş verirsiniz kurtulursunuz inşallahhhhh

nimetçim canım Allah sabır versin biranönce kreşe vermeniz lazım böyle hayat mı geçer bu kadar kendini üzme.ömürden gittiği ile kalıyor.dayanabildiğiniz kadar dayanın olmazsa eşinin dediği gibi kreşe verirsiniz.Allah ıslah etsin o insanları da ne diyim

offff.
ne tatil ama..kaynanaya görümceye bak be.
nasıl insan bunlar ya...
insanın ağzına çok laflar geliyor ama..
sabır taşısın vallahi bacım..
başkası olsa dayanamazdı sanırım

tunaydin herkeseeee merhabalar
guzl bir hafta diliyorum....
deniz - kum- gunes muhtesem uclusunden sonra yemek - camasir - utu berbat uclusune donmek elbette bayaga zor oluyor:))))yardimci ablamiz temizligi yaparken ben de utuleri hallediyorum kuzu uyurken....

kadiscim uzulme canim allahtan acil sifalar dilerim iyi dusunun iyi olsun cnm

nimo ne diyosun yaaaahuuuu ,allah sabir wersin tatlım sana da

hoşbuldum yelizcim, kolaylıklar diliyorum ne diyim

öncelikler desteiğiniz için hepinize ayrı teşekkürlerrr kızlarrr umarım iyi düşünüyorum iyide olucak inş. biraz fazlaca üzüldüğümden dolayı başımda faleket ötesi bir ağrı varrr

niocumm sen özlenmezsiniz kısssssss bacımmm hemide yerin belli oluyordu bir sorma gitsinnn

senin eşinin ailesine sölenecek laf yok şekerim zatennn herzamanki gibi gününü tatilini zehir etmeyi becermişler allah ıslah etsin diyecek lafım yokkk gerçektendeee

allahım sana peygamber sabrı vermişki susmuşsun zaten eşinin göz önünde olması dahada iyi olmuş ne olduklarını anlamışlardır en azından o destek oluyorrr sana zaten senide ayakta tutan ooo

inş. bir uygun kreş bulursunuzda bunların avsatasından kurtulursunuz canım yaaa

ooh ne iyi etmissiniz cnm super
bizde bayılıyoruz
hatta işte ornekleri

sagol bu arada hosbuldum cnm:)

sagol betulcum hoşbuldum iyiyim wala dedigim gibi utunun icindeyim ama 1 parça kaldi cok sukur:))
drn de iyi keyfi yerinde ama sırtında we gogsunde puturcuklu biseler war alerji gibi duruyo,merhem suruyorum bakalım gecer insallah,kapkara bi kız oldu:)

selamlar kızlar..
ooo tatilciler dönmüşş..
hoşgeldiniz nefin ve tenzile..

Kadişcim üzme tatlı canını bitaenm.. iyi düşün iyi olsun herşey....
bütün sonuçlar temiz çıkacak bak görceksin cnm... bekliyoruz iyi haberlerini..

Nimooooooooooo Allah sana Saaabırrrrrrrrrrrrrr versin cnm..
keşke oraya gitmeseydiniz cnm ya..günü birlik biryerlere götürseydiniz kuzuyu..
sen bütün yıl bir hafta izni bekle.. onuda git .. töbe töbee kötü laf etmiyim şimdi şu müb. günlerde..
bak çok kızdım ama....her şey gönlünce olsun arkadaşım inş..

bende oflayıp puflayarak dolaşıyorum kızlar..
abim aradı bugün..izne ayrılmış.. çeşmeye gidiyorlar.. bu akşam yola çıkacaklar..
onların adına sevindim ama kendi adımıza üzüldüm yaa..
benim kocacımında bugün izne ayrılması gerekiyordu...
ama olmadı bu yıl..( bayrama bir hafta kala çıkacak)
neyse iş olsunda .vardır herşeyde bir hayır..
gelecek yıl telafi ederiz inş..

Sevilcim nasılsınız canım???

İyi be fıstığım...
İremin peşinde koşturup duruyorum işte...
Sen nasılsın Denom nasıl???

sevil hg. canım..nasılsın ne var ne yok.nasıl geçti hafta sonunuz..irem nasıl
Saol bitanem iyi diğelim iyi olsun...
Hafta sonundan hiç bir şey anlamıyorum. Daha doğrusu günleri şaşırdım 15 gündür eşim evde olunca bize hergün aynı gibi geçti. Daha 1 haftası var. Hayırlısı ile onuda atlatsaydık çok güzel olacaktı. Erkeğin evde olması kadar kötü bürşey yokmuş bunu çok ama çok iyi anladım.
Bu arada hafta sonunun en güzel haberi arabanın satılmış olması. Üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam.

nimetim canım arkadaşım hoşgeldin.....
Hayırdır kızlar birşeyler yazmış ama gerilerde ben birşey göremdim. Ne yaptı yine o kendini bilmez kaygananla, örümcek öyle sana????

slm kızlar nasılsını cnm çok skkın bu aralar.yengemdeydım yengemın 18 yasında kızı var ve çocuk oyalamada usta efeyle bırlıkte dolasmaya çktılar o sırada kayınpederımn aradı gunde 10 kere ararlar efeyı sorarlar bende nurla gezıyolar dedım aman neymış çocugun elıne verılırmışmı o bılmem ne eda tafra bu arada bız ordayken kaynanam efeyı tam 7 kere duşurdu ve az daha parmagını kırıyor du bende dedımkı yok baba o küçük çocuk degıl bışı olmaz dedım ıyı kızım dedı kapatıverdi.esımı aramış esımde görevde 2 haftadır.ona söylemiş bende esıme bu çocuk herkezde duşebılır sendede ondada bendede duşmucek dıye bır kayde yok dedım tartıştık.göruşmuyoruz arama benı dedım

ayrıca kayınvalıdem aradı bugun esımı soruyor bende bana sormayın bız konuşmuyoruz artık havadısler sızde sızden ögrenırım dedım.bak efe hasta oldu arayıp neoldu bıle demedı dedım o arasa neolcakmışta aman sıbel bılmemne bırak arkadaslarıyla otursun oyun oynamasın aramasın neolcak dıyo cınlerım tepemebır geldı bunu senmı dıyorsun anne 1 gun turgay senı aramasın görevdeyken 10 kere nıye aramadı dıye benı arar sormazmıydın turgay benı arasın merak edıyorum demezmıydın şindi neoldu dedım.göruşmucem işte oglunuzla dedım kapattık

gercekten çıldırmak uzereyım çok doluyum anlatmak ıstedıgım okadar çok şey varkı anlatama.sureklı benım aılemle kıyaslama ıçındeler kendılerı neymış annem yemek yedırebılıyormuşmu burdan ayrıldıgı kılodamı gr verdımı öluyor fesatlıklarından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…