Bebeklerimiz ve Biz

kızlar canım çok sıkıldı sabah yezdayı sormak için aradımmm

dilekle konuştum babamın kaç gündür rahatsız olduğunu söledi ısrar ediyorlarmış kaçgündür doktora gitsin diye dün gitmiş nereye gitti pazar günü polikilinikler kapalı

babamda yaklaşık 12 senedir bel fıtığı var fakat küçüklükten gelen kemeik eğriliğinden dolayı bel fıtığından ameliyat olma şansı yok malesef bugünlerde bel ağrıları çok çoğalmış ve kalbine zorlamaya başlamış birkaçgündür devam ediyormuş evdekilere doktora gittiğini sölemiş stresten dolayı kalbe zorladığını sölemiş doktor fakat dileğin sölediği kadarı ile babamı onkoloji (kanser) bölümüne yollamışlarrr sabahtan beri gözlerim kan çanağına döndü ağlamaktan senağlamasenağlama
inş. birşeyi yoktur.
kardeşim yarın için izin aldı doktora götürecekmiş inş. kötü bişey değildir. iyi düşünüyorum iyi olsun diyeee :Saruboceq:

benim babam sağlıkçı zaten ssk okmeydanı hast. emekli 25 yıl çalıştı derlerya terzi kendi söküğünü dikemezmiş benim babamda öle herkese koşar ama kendine bakmaz :1no2:

birde düğünden dolayı borcunun olması sıkıntı yaptı sanırım borcu sevmiyor kesinlikle kafaya takıyor

bilmiyorum yaaa aslında çok güçlüyüm ama baba anne konusunda çok hassasımm

mutlaka götür canım hayvanat bahçesine..çok eğleniyorlar..
hayvanları sevmeyen bebek yok sanırım..
ruzeyi onlarınn yanına sokabilsek bu hayvanları hayvanlar ruzeyi parçalardı kesinnaniknanik

sıkma canını canım benim...
allahım şifasını verir inşallah...
umarım bişi çıkmaz ..iyi düşün lütfen..du bakalım bi gitsinler ne diyecek dr...
kendini başından böyle yıpratma...
allahım güç versin hepinze ki babana moral olun..
ah bu borçlar yok mu zaten...

kadisim iyi düşün iyi olsun hemen getirme aklına kötü şeyler.sağlık personelleri herzaman en kötüsünü düşünür ve ona göre davranırlar tetkik etmek istemiş olabilirler aklına hemen kötüyü getirme canım

Selam kızlar...
Herkese mutlu huzuru bir hafta diliyorum...
Betülcüm hoşgeldin. Tatilin iyi geçmesine çok sevindim. Darısı birdahaki senenin başına...
Elifim ne güzel geçmiş hafta sonunuz. Bende istiyorum hayvanat bahçesine ama bize baya uzak. ırem hayvanları çok seviyor. Hatta hiç korkmadan eline bile alıyor. En son yazlıkda elinde kocaman bir solcanla yakalamıştım. Hiç bana benzememiş ben öyle küçük hayvanlardan hem korkar hemde çok tiksinirim.
Kevsercim inşallah sonuçların temiz çıkar. Kaçırdım mı acaba bir sağlık sorunun mu vardı yoksa genel bir kontrolmüydü???
Kadişcim sakın kötü şeyler getirme aklına iyi düşün iyi olsun lütfen... Dualarım babacığınla...

Zeynepcim 41,5 kere maşallah sarı papatyana. Allah nazarlardan saklasın boncuğumu...
ınşalah böyle en az sorunla halledersiniz wc eğitiminizi...

sevilcim hoşbulduk canım
bende tuvalet eğitimi veremedim napcam bilmiyorum seneye kadar izin de alamam.neyse hayırlısı artık

Kadiscim hemen kötüyü getirme aklına lütfen, herkesin dediği gibi iyi düşünelim iyi olsun.
Hepimiz öyle değilmiyiz, ihmal ihmal üstüne, korkarız dr a gitmekden, dr dan korkmayız , kötü birşey söylemesinden korkarız, Halbuki erken teşhis hayat kurtarırmış.
Tedirginliğini anlıyorum, herşey yolunda gidecek,buna inan canım.

inşallah canım bende öyle umut ediyorum
yeliz ağva şile tarafında önerebileceğin bir otel varmı canım

olmazmı şekercim,

şilede woodville var. hem deniz hem havuz süper. fiyatı yarım pansiyon kişi başı 120 tl.

Ağvada Acqua Verde var, cuma giriş pazar çıkış tam pansiyon iki kişi 500 tl

ikisinide keyfine varmış biri olarak , herbiri ayrı güzel.

şiledekini biliyorum oraya gitmiştik ama kışın gitmiştik kafa dinlemeye. güzel yer.bi bakayım eşime sorayım onu.
diğerini de aradım 540 tl e yarım pansiyon dedi pahalı geldi birazcık

bilmiyorumki bende yarım pansiyonda üzerinede kendinde ekliyorsun ya pahalıya mal olur o bize.tam pansiyorn olsa iyiymiş netten resimlerine de baktım çok güzel görünüyor

yarım pansiyon için pahalı gerçekten,bencede bir pazarlık şansını dene birde gideceğin tarihde önemli,
sezon yavaş yavaş bitmek üzere belki bir güzellik yapabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…