Bebeklerimiz ve Biz

hee bırde sunu unuttum bız rdayken efe uykudan kalkıyordu yemek yıcegı yerde kayınpederım ve kaynanam dırek bakkala ıvır zıvır almaya gıdıyolardı ben kızıyordum tam havaalanına geldık kayınpederımın tembıhlerı basladı bak kızım annenble babana söyle efeyı bakkala götrmesıhnler ıvır zıvır alırlar alıştırırılar dedı lutfen baba bana bışı demeyın ılk önce sız uygulayın bu dedıklerınızı sonra onlar uygular dedım

herkese ii geceler geçmişe kısaca bir baktım... tuvalet eğitimine bizde başladık bugün itibari ile... hastalara acil şifalar diliyorum... kadişçim sıkma canını kötü birşey çıkmaz inşallah...

görüşmek üzere kendinize ve kuzularınıza çok ii bakın...

oo mawice seni burda görmek ne güzel,
Başarılar dilerim canım, başlamak bitirmenin yarısıdır. :)
öptümm.

filmimiz bitti yatıyorum, iyi geceler kesintisiz uykular

Gü-naaay-dııııınnnnnnnnnnn

Herkeslere güzel bir gün diliyorummmmm

Nimiii imzandaki resim çoooooook güzel, maşallah fıstığına

çok büyük yol katetmişsin canım benim..
kendini nasıl hissediyorsun..
bırakınca kilo alınır diyolar sen nasılsın

Günaydınlarr

dünden kalma baş ağrım ısrarla devam ediyor dün gece babamı 3 hastaneye götürmüşler ağrısı çok olmuş sorun sırtındaki ağrı kalbinede zorluyor haliyle neticede filim çekmişler ciğerlerden kalbi içinde yine eko şükürler olsun herşey yolunda ve normal ciğerleri tertemiz gaz olabilir demiş birde soğuk algınlığı ve kasa ağrısı olcağını sölemiş doktor kalbide normal çarpıntının strese bağlamış tabiki bir iğne yapmışlar ağrısı için ve gelmişler sabah kızı bıraktım doktora gidicektiniz dedim geceden gittik dediler

rengi sapsarıydı ama babacığımın şükürler olsun kötü birşey çıkmadıya

hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkürler iyki varsınız teşekkürler

Öylemi diyorsun, bana göre çok değil tatmin olmadım henüz.
Şirkette yasak olmasın büyük avantajını yaşıyorum. ıçilseydi eminim çok zorlanırdım beklide tekrardan içiyo olurdum.
Canım istemiyor değil hani sabah kahvaltıda sonra öğlen yemeğinden sonra ve akşam deniz uyudukdan sonra istiyor ama frenlemeye çalışıyorum çok isterse sakız çiğniyorum.
Dün birde %68 oranında yardımcı olan Allen Car ın cd sini izledim. Çok başarılı değil ama iyi geldi.
Henüz kilo almadım canım, halen 57 yim.

tebrikler yelizcim devam et böyle.
benim bilg.da imzalaar görülmüyor merak ettim nil in resmini.
kadisim geçmiş olsun tekrar Allah şifa versin tez zamanda babana

en önemli zamanları atlattın canım hele de 3 gün..
hani deneyimli ve çok bilgili değilim ama az çok anlıyorum...
evet bu sigara yasağı bayağı iyi oldu..bizde rahat ettik valla...
sen beslenmene dikkat ediyorsun alacağını sanmam ama hani insanda boşluktan sürekli yeme isteği doğarmış ya ondan...

kadis günaydın cnm..
gözüüz aydın...
rabbim babana sağlık sıhhat şifa versin başka hastalık hastane yüzü göstermesin inş.

Teşekkür ederim betülcüm.

Evet 3 gün zorladı biraz.Dimi.. ben bile içmeme rağmen kapalı alanda içilmesinden hiç hoşlanmıyordum.
Üstümüz başımız sigara kokuyordu. Büyük patronlar halen içiyor ama çok etkilemiyor.
Çokta önemli değil ya 1-2 kilo almak bundan kurtulayım 1-2 kilodanda rahatlıkla kurtulurum.

sevindim kadişcimm, allah kas ağrıları içinde şifa versin, stresyapmasın fazla takmasın kafasına
vay yeliz hanımmmm, sigarayı mı bıraktık maaaşllaaahhhhhh
bide ben bıraksammmm
nirdeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…