Bebeklerimiz ve Biz

sağolun kızlarr teşekkürlerrr inş. dediğiniz gibi olur herşey yolunda giderrr :)

yelizcim 1 hafta iyi bir süre ve bu sürede istetmesi çok normalll azmin başarısı tebriklerrr aman frenle kendini bende akşmaları içiyorum oda arada bir aman beni etkilemiyorr yanii o yönden rahatım :)

nimocum meleğin çok tatlı çıkmış maşallah sübhanallah. kuzuna

sibelcim sıkma canını canım yaaa eşinede küsme uzakta adamcağız böle dargın olmayın birbirinize
efe nasıl oldu o sabah aradın kulaklarını tututyor dedin arayamadım kontürüm yoktu canım kusura bakma

Ben o kadar emin değilim 1 hafta içmiyorum demek için çok erken. ıstek önemli yani bırakma istedi.
Zorla bırakmıyorum, isteyerek bıraktığım için mutluyummmm

zoru başardın hayatım gerisini de başarabileceğinden şüphem yok...
bizim patronlarda içmiyor...
koca patron merdiven boşluğuna gidiyor..
ama bizim buralarda çok cezalar yazıldı..gözü korktu adamın
senin için kilo vermek sorun olmaz gerçkten..
hayırlısı ile bi kurtul da

sevindim kadişcimm, allah kas ağrıları içinde şifa versin, stresyapmasın fazla takmasın kafasına
vay yeliz hanımmmm, sigarayı mı bıraktık maaaşllaaahhhhhh
bide ben bıraksammmm
nirdeeeeeeeeeeeee

kıs bacım eğer sen sigarayı da bırakırsan o kayganayı gebertirsin iyice gergin olursun..ruh sağlığın için bırakmasan daha iyi sankim

26 yaşıma gireceğim ömrümde bir kere 2 parmağımın arasına almışlığım yoktur sigarayı inanılmaz bir tiksinti duyuyorum kendilerine

he valla elifim beee ben sigarayı bırakırsaaamm bakırköy ruh ve sinri hastalıklarındaaaa sigara varmı abi diyen hastalara dönerim kesinnn
şu vakitte pek bi uygun karar değil kanımcaaa

valla şu tüttürüyorum odamdaaa, anca ceza yersem belkiii düşünebilirm :)

zillii yaptı beni böleee, yemek yiyoruzzz kız pataküte bana geçiriyor, tekme desen atıyor, suratıma pat pat vuruyor, ben de tek kelime yok, en son ağzıma kaşığı götürüken burnuma soktum darbesiyleee kucakladım dışarı çıkardım hadi dışarı dedim, eşim kaynana görümce falan hepsi bana bakıyooo

çok sinirlendiğimde eşime teslim ediyorum, oda değiştiriyorum. hep bu cadı yüzüünden, kim canımı sıkarsa oda değiştirme olayı oluştu bende mekanı değiştirip derin derin nefes alıyorum

iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum bende bilmiyorum

büyük kavgaları önlemede en iyi yol mekan değiştirmektir...
bi yerde okumuştum gerçekten işe yarıyor...
bence en iyisini yapıyorsun o mekanda kalmaya devam edersen onlarla aynı seviyeye düşersin..onlardan bi farkın kalmaz...
ocuklar insanı sabrı öğretiyor gerçekten...
ama seninki bi farklı

Bence en doğrusunu yapıyorsun canım mekanı terketmekle, sonradan üzüleceğin şeyler yapmakdan kaçıyorsun en azından nil için en iyisi ve doğrusu bu bende bu şekilde davranıyorum.

Ama vurmasına müsade etme, denizinde vurma cimcik ısırma ve banane ( abisi sağolsun) deme gibi huyları vardı, Anlattım bunlar yasak annecim yapma söyleme diye bazen yapıyor veya söylüyor,
sonra hemen kural aklına geliyor, anne banane yok cimcik yok ısırmak yok diyooor :)...

ruzede de var kötü huylar..aşmaya çalışıyoruz...
kimseye vurmuyor ama yni öğrendi.ellerini yumruk yapıp sinirlendiğini gösteriyo..
elini boğazına tıp bizi tehdit ediyo aklı sıra...
kaynanamlar bu hareketlere gülüyor..
beni dinleyen yok o da yapmaya devam ediyor...
ama benim yanımda yapmıyor öyle şeyler...

akşam salata yapıyorum...
bişi istiyo anlamıyorum..uğraştım uğraştım bulamadım..kaynanam ben biliyorum dedi..
leğenin içine su koydu verdi..yine susmadı.dur dedi bak nasıl susacak.mutfak bezini eline verdi...
başladı onlrla oynamaya.sustu..
e alıştırmış çocuğu...evde böyle talepleri olmuyor ruzenin biliyor vermeyeceğimi..

ben öle herşeye taviz verirsem mahvolurum..
kaynana aradı baş edemiyorum diyo..
çok huysuzmuş..
her önüne geleni veriyo çocuğa..o da saçma sapan şeyler istiyor..vermeyince hırçınlaşıyor...
alışmaya bağlı valla...
bana bişi olmaz kendin çekersin dedim..
çekiyor da...
evde çok rahatım ben çünkü..
gayet güzel geçiniyoruz kzımla

selammmm

mevzu sinirlenince mekan değiştirmeee galiba onu bazen bende yapıyorummm ama tutamadığım zamanalr oluyor kendimi kızıyorum bazende popoya vuruyorum vallahi naapayım sinirlenince tutamıyorum kendimi anlaıyorum güzerl güzel ama cadı kendi bildiğini okuyorrr bazen çok güzel yapıyor bazende yapma dediysek yinede yapıyor işteee bende kendi haline bırakıyorum çünkü kızdığımda yapma dediğimde ısrarla yapıyorr ilgilenmiyorum terkediyorr kesinlikle babası ve dayısından korkuyorrr onlar yapma desin yapmıyorrr ama yine bana geliyor onlar kızdığında anne anne diyee bende onları yaptığını çürütmemek için haklı diyorum baba veya dayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…