Bebeklerimiz ve Biz

nimocum saol canım...
bugün konuşmalarındasn neşeli olmadığın belli valla..

yelizim saol canım allah razı olsun...
kabul olsun duaların inşallah..
birbirimizin dualarında olduğumuzu bilmek çok güzel..kalbimiz çok karılıklı inan..
bende ettim çok çok rabbim kabul etsin inşallah..

yelizim ben dün akşam pazara uğradım...
adam şaşırdı ilk defa birisi onlardan istiyo dedi..
semt pazaralarında bulamazsın sosyete pazarına bak dedi...
sana söz ilk fırsatta gideceğim sosyete pazarına :)

Allah sendende razı olsun nimim.

Sendende razı olsun elifim, öylemi, mücümlede pişti olduk, oda bana etmiş :)
Allah kabul etsin.

Öylemi neden şaşırdıki alla alla :).
Sağol canım teşekkürler.

öle nimocum vallahi ağır olduğu belli zaten allahım hepinizi bütün hastalıklardan korusun
inş. canım sağol

yüreğine ağzına diline sağlık canım amin allahım senin istediğin ve dilek ettiğin bütün dualrın kabul olsun rabbim eşini ve çocuğunu sana bağışlsın canım :1hug:

kızlar bişey sorucamm sizeee

benim cadıı temizlikten dolayı hep yanımda yattı 10 -12 gün kadar haliyle temizlik uzun sürdüğü için kendi odasında beşiğinde yatırmıyordum zaten odamda yer yatağı yapmıştım onda yatıyordu güzelce bu benimle yatması onu yatağa alışmasına neden oldu akşamları yamaya gidiyoruz benim yatağa çıkıyor ağlıyor yatmak istemiyor yatağında uyuduktan sonra yerine koyuyorum gece uyanıp yine geliyor ağlıyor cadım yaaa ne yapayım ben nasıl çıkıcam bu işten bilmiyorum anlatıyorum konuşuyorum burası anneyle babanın yatağı kızım diyorum senin yatağın orası ordan yatman lazım diye ama dinlemiyor kendi bildiğini okuyor yineee üstünede gidemiyorum ters teper diye önerisi olan :varmııı::uhm:

Çocuğun kendi yatağında yatma alışkanlığını kazanması için:

Her şeyden önce çocuğunuzun kendi yatağında yatması konusunda kararlı ve tutarlı davranmaya özen gösterin.
Yanınızda yatmasına izin vermenizin sevginizin bir işareti olmadığını unutmayın.
Çocuğunuzun yanınızda yatmasının onun psikolojik gelişimi açısından olumsuz olduğunu, onu bağımlı bir birey haline getireceğini unutmayın.
“Korkuyorum” diyen çocuğunuzun korkularını dinleyin, bunları kabul edin, anlayış gösterin, onu sakinleştirin ancak korkularından etkilenip yanınıza gelmesine izin vermeyin. Yatmadan önce şiddet içeren programlar seyretmesini engelleyin.
Yanında yatarak, saçını okşayarak ya da size dokunarak uyumasına izin vermeyin. Ten temasıyla uyumak çocuğun anneden bağımsız bir birey olmasını güçleştirir. Bunun yerine sevdiği bir oyuncağı verebilirsiniz.
Gece uykusundan kalkıp yanınıza gelirse onu tekrar yatağına götürün. Bazen bu durum gecede birkaç defa tekrarlanabilir. Her seferinde yılmadan aynı şekilde davranın.

Saolasın kadiscimmm,Aminnn hepimize.

Valla denizde kaç zamandır öyle canım,önceden ne güzel koyardım yatağına uyurdu ama şimdi istemiyor.
Bekliyorum bende istiyeceği zamanı.

biz hiç berbaer yatnıyoruz..hastalandığı zamanlar hariç.
eşimle de hiç ayrı yatmadık ruze için...
nasıl bi yöntem izlenmeli bilemiyorum

slm kızlar çok uykusz ve bır okadarda mutluyum gece efeyle bırlıkte sıvrısınek avındaydık tee gece 4.5 tu bıttı ondan sonra uyuyup kalmışız.15 dene yakarca öldurduk hainler dıdık dıdık yedı bızı....

ayrıca bugun canım kartdesım kuzum ılk aşkım askerden dönuyor teskeresını aldı yarım saate kadar gelıcek çok özledım yerımde duramıyorum 1.5 yıldır görmuyorum ayrıca askerde ızne ayrılmak ısemedı hıç...
efe bıle her kapı calışına dayı geldı geldı dıye koşuyor en son 5 aylıktı bırbırlerını görduklerınde

Zor bi gece olmuş sibel,sinek savarlar var onlardan alın olmadı.

Gözün aydın canım Ne güzel ve büyük bir mutluluk, Bütün askerler kardeşin gibi sağ salim gelsin yuvalarına inşaallah

Zor bi gece olmuş sibel,sinek savarlar var onlardan alın olmadı.

Gözün aydın canım Ne güzel ve büyük bir mutluluk, Bütün askerler kardeşin gibi sağ salim gelsin yuvalarına inşaallah

cnm dun halamda kaldım ondada ılac yokmuş mecburen catıştık sıneklerle haınlerın bırtanesını oglumun bacagını yerken gördum bır oldurmuşumkı sorma efe yatagından kalkıp yanıma bıle gelmedı yazık kendı kendıne uyudu

evet ya allah sag saglım teskere almak nasıp eglesın tum askerlerımıze

:) yapma yaaaa, yemeğin üstünede harika olurdu.

Ama birgün oda olucak.

evet süper olurdu dimi..
sabırsızlıkla bekliyorum o birgüünü emin ol canım benim...

sibel gözünüz aydın...
yelzinde dediği gibi..rabbim tüm askerlerimize sağ salim dönmek nasip etsin yuvalarına

Sibelcim ayy hemen birtane alll sinek ilacı canım damadımı yemesi hainlerrrr

dünürüm gözün aydın canım allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin bütün askerlerimizide tabikide

ben seni iyi anlıyorummmmm benim kardeşim düğün günüm teskere almıştı. ben kuaförden geldim belim bağlansın diye oda uçaktan inip yeni gelmişti eve girince hemen kollarına atılmıştım.ne gündü hatılar hatırlar ağlarım heppppp

sosyete pazarındaki şey neee
fransız kaldım merak da eetim haaaaaaaaaaa

sibelcimmm ne güzel kardeşine kavuşuyorsun,allah bütün mehmetciklerimzii korusun b tanede benim kuzanim var askerde oda cumartesi afganisatana gidiyorr

selammm.geçmiş kandiliniz mübarek olsun bayanlar. bugun berkanımın doğum günü teyzeleri....6 yaşını bitirdi...

yarın da izmir buluşması var, aksilik olmazsa gideceğim.sibel ve maviceyi de çağırıdm, umarım gelirlerde görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…