Bebeklerimiz ve Biz

çokocum doğum günü kutlu olsun oğluşunun..
seninde ilk annelik yıldönümünü kutlarım canım..
rabbim nice sağlıklı yaşlar göstersin yavrularına

iyki doğdun berkan mutlu yıllar allah sana ailenle geçireceğin daha nice güzel uzun sağlıklı ve huzrulu yıllar versin

hülyacım seninde 6'tıncı annelik yılın kutlu olsun canım damatlığınıda görürsün inş.

buluşmanız olursa fotoları bekliyoruz....

kızlar hiç çalışmak istemediğim cumartesi günlrinden kurtuluyorum birazda olsaaaaa

mimar arkadaş başladı buraya yada 2 mimarda gelicek oda bayan ikisi eskiden mesai arkadaşı zaten bizde ayçayala öyleyiz tabiki cumartesilerini dönüşümlü yapmaya karar verdiler neticede en azından ayda 2 hafta cumartesileri evde olucam çalışmıycam benim için çok büyük avantaj oldu yetmiyordu tek pazarları

şuanda gelmek için herhangi bir sebebimiz yok ama ileridede olmıyacak diye bişey yok.
Zaman ne getirir bilemeyiz dimii.

inşallah canım ya keşke olsa..
Zaman bizi birbirimize kavuşturacak birgün ....

gözün aydın kadiscim çok sevindim..
Keşke bizimde olsa öle bişi..
Neyse darısı başıma diyeyeim...

sağolun kızlarr gerçekten de çok iyi olduuu
kesinlikle tek pazar çalışan anneye yetmiyorr temizliği ıvırı zıvırı geç bir plan yapamıyorsun özel olarak
eee yeni tazeler şart koşmuşlarr cumartesi çalışmayız diyeee

tabi bizimde geçmişte böle talebimiz olmuştu ses etmediler partron beylerrr baktılarr işler karışacak
biz zorluk çıkartıcağız hemen düzenlemeyi yaptılarr bizi kaybetmeyi göze alamıyorlarrr senlerin verdiği tecrübe iyi eleman kaybetmeyi göze alamıyorlar akıllı adamlar canım kaydirigubbakcemile3

darısı başına elifcim inş. sanada böle uygulama getirirlerrr :Saruboceq:

valla yıllar evveldi her cumartesii 5-6 ya kadar çalışıyoruzzz
sonra nedense bi gün gelmemeye kara verdim sinirlenmiştim herhal o günden beri gelmiyorummm
kolaysa bişey desinlerr bakalımmmm

merhaba arkadaşlar nasılsınız

maaşallah NıL MELEK resmini yeni gördüm ALLAH nazarlardan korusun annesi

yelüzümmmm , bulaşmıyorlar, naapacağımı biliyorlar vukuatım çok :)))))

basıyorum istifayıı , patrondan geri dönüyor
onlar sağ ben selamet gül gibi geçiniyorz sonraa

bende ctesi çalışanlardandım ama doğum izni dönüşü gelemem dedim ve gelmedim yardımcım geliyor zaten o erkek ona tarif ediyorum umarım çok zor ve acil birşey çıkmazda hiç gelmem gerekmez

amin kızçeler amin..
bizimkisi zor biraz ama

ya kızlar bakın size çok önemli bir site tavsiye edeceğim..mutlaka bakın..
www.7cokgec.org
kuzucuklarımızın gelişimleri için önemli bilgiler var
biliyorum link vermek yasak ama bunu paylaşmam lazım..
kızlar linki alın da sonra editleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…