Bebeklerimiz ve Biz

canım başladı kardeşim işe pazartesi günüüü, 15 gün eğitim alcaklar sonra işlerinin başına, 1,5 saat öğle arsı falan gayet iyi yani şimdilik memnun

vallaa kazım kardeşimin önce askere gitmesi gerek , kardeşim daha 4-5 sene var diyo ama ben onun benim suratımda sivilce çıkmaycak demelerinide bilirim, askerden gelsin muhtemel hemen evlenirler ben öyle tahmin ediorum

bak bacım bak...

nimicim kardeşinin işi hayırlı olsun cnm.

öptüm kızlar çok çok...
mesai biter ben kaçaar...

hepinize ii akşamlar

kızlar selam
dun gece ilk kez drn babannede kaldi
guzel gecmis ,sewindim buna...

bu arada annecimler surpriz yapti we bugun bendeler:)cok mutluyum yani
herkesi opuyorum

Günaydınlarrrrrr herkese güzel bir gün olsun inş.

akşam eve gittim kuzumun gözünün altı kızarmış arpacık çıkıyor galiba kaşıyıp duruyor.
su sabahta ucu intihaplanmıştı sivilce başı beyazlanırya onun gibi olmuştu ne yapıcam ben yaaaa

betülcüm zeynodada vardı dimi aynı problem benle paylaşırmısın neler yapabilirim

inş. şişmez gözü

günaydınlar.
kadisim eğer ucu beyazlamışsa ucu akacak demekki.şişmez zannetmiyorum.ucu akınca genelde geçer ama bizim kzınki geçmiyor ne yazıkki.kulak pamukları varya onun ucunu ılık su ile ıslat hergün sil kirpiklerinin altını.ilaç tobrex damla kullandık .
bak bakalım içindeki akınca tekrarlayacakmı o zmn kullanırsın ız damlayı.
aslında büyüklerimiz derki sarımsak çok iyi gelirmiş ama ben hiç deneyemedim kız pamuğu bile sürdürmüyor çünkü.

Bakalım gün içerisinde arayıp sorucam eğer akarsa zaten kaybolur herhaldeee inş. ilaç kullanmaya gerek kalmadan geçer:çok üzgünüm:

geçmiş olsun kadişcimm yezdaya, inaşllahgeçer
günaydınlar bu arada
hayırlı cumalar herkeseee

bende dün kankimlae taksime gittim onun kardeşinide aldık, kozmetikçileri gezdik sürdük süründükk, deneycem derken nerdeyse full makyaj yapıp çıktım mağazadan :)))
sonra asmalı mescitte güzel bir yemek yedik, bol bol güldük sohbet ettik
özlemişim valla yaa kızkıza muhabettii
kalabalık içinde olmayı içim açıldı resmen
eve git hep iş hep iş insana gerek böyle şeyler arada sıradaaa anladımmm

günaydın nimicim..
yarasın canım çok iyi yapmışsın...
böyle şeyleri melek yokken rahatça yaparsın..melekle olduğun zamanlarda da enerji toplamış olursun ne güzel valla.
benim hiç arkadaşım yok...gitsem de sohbet falan etsem...

biz de akşam kuzumla oyunlar oynadık..
yelizimin tavsiyesiyle bi kaseye makarna koydum eline kaşık verdim..
önce güzel güzel dolu olandan boş olana makarnaları taşıdı..
sonra cıvıttı..eliyle yapmaya başladı..
sonra kaseleri ters çevirip eviin her yerini makarna yaptı..
sonra da onları yemeye başladı...
bu oyunu şimdilik rafa kaldırdım...

ah muzurlarrrr çok fenalarrr
yerim ben ruzeyi yerimmmmmmmmmmmm

valla elifcim ihtiyacım varmış, çok bunalıyorum nefes almam gerekiyormuş, sabır taşına döndüm de işte nereye kadarr
resmen gözlerimin feri gitti
tek güldğüm anlar nille olan zamanlar onu haricinde çok mutsuz hissediyorum kendimi

eski neşeli cıvıl cıvıl halime dönmek istiyorum. ne değişti diye bakıyorum maddi olarak aslında hiçbirşey cebimde gene para yoktu ama bir sürü arkadaşım vardı, bir çayla bir simitle bile deli gibi eğlenirdik

maalesef evlilik çocukf falan derken arkadaşlıklarımızı rafa kaldırıyoruz , çok arkadaşımı rfa attım, keza onalrda evlenince aynı durumdalar

allahtan iş yerimde çok iyi bir arkadaş edindim kendime, dünay iyisi bir insan, o sağolsun allah ondan razı olsun, çok destek bana

şimdi eski arkadaşlarımı arasammmm kimsenin zamanı uymuyor e bide arama arama tak diye ara o da bana tuhaf geliyor

arkadaşa ihtiyaç var hep koca hep koca olmuyorr

hep koca hep koca gerçekten olmuyor nimi...
herşey kocayada anlatılmıyor...
mutlaka arkadaş şart...
yakın çevremde benimde olur inş...

betülcüm bi süre unutalım bu oyunu ben başka oyunlar buldum onları deneyeceğim bakalım

bu arada kızlar benim sınav sonucum açıklanmış..
5 yıl önce mezun olmuş ve sınavdan önce kitap yüzü açmamış birisi olarak çok iyi puan almışım..
ancak puanım sadece başka şehirlerdeki özel üniversitelerin mühendisliklerine yetiyor..
demekki ben biraz olsun çalışsaymışım çok iyi bişeyler yaparmışım..
bn bu sene kendimi denemek için girmiştim..
aldığım puan beni çok mutlu etti.
seneye tam gaz çalışırım artıkkk

Selam canlarım herkese hayırlı cumalar...
Çarşamba günü anneme gittim. Ablam gelmişti dünde sabahdan onunla kuaföre gittim saçlarımı kestirdim boyattım. Acayip iyi geldi aynaya daha bir zevkle bakıyorum. Sonrada çocukları aldığımız gibi hoppp Emirgan'a pikniğe gittik. Saat 7 ye kadar koşturdu durdular bizde bol bol muhabet ettik.
Kadişcim babana çok geçmiş olsun. Erkeklerin çoğu böyle çocuk gibi dr. gitmekten korkuyorlar. ınşallah biran önce ikna edebilirsiniz.
Nimetim oh ne güzel felekden bir gün çalmışsınız. Tabi arada lazım böyle şeyler sen mutlu olacaksınki kocana kızına daha verimli olabilesin. Birdahaki sefere banada haber verin ayarlarsam bende kaçarım yamacınıza....
Elifcim sanada çok geçmiş olun. Bol bol ıhlamur vitamin tekviyesi falan yap... Tez zamanda şifanı bulursun inşallah.
Betülcüm haftasonu tatili için Avşayı ayarlamışsın sanırım. ıyi eğlenceler. Ben de çok severim orayı denizinede bayılıyorum. Eğlenceside iyi sayılır.

kesinlikle nimet haklısın benimde çok ihtiyacım var ama olmuyor bir türlü.fırsat yaratıp da görüşemiyorum kimseyle kimsenin vakti kimseye uymuyor.aslında istiyorum ki böyle benim kızım yaşlarında çocuğu olan bir arkadaşım olsun .aancak çocuklu çocuklunun halinden anlıyor.benim arkadaşlar yeni evlenmeye başladı .haliyle olmadı onlşara ayak uyduramadım kabuğuma çekildim kaldım.ama çok sıkıntısını duyuyorum bunun.işyerinde desen burda da yok birileri.bilemiyorummm yani ne kadar daha sürecek böyle.
ve şunda kesinlikle haklısın insanın arkadaşları olmalı onların yeri ayrı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…