Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlarrr.
benimkide aynı yaşını sorunca üüçç dio.şimdiden başladılar yaşları büyütmeye bir süre sonra küçültmeye başlayacaklar

günaydınlar hatunlarrr
napıyınızzzzzzzz
ruzem ateşlenmiş he , mikrobikmi acaba elifcim yaaa
inşallah bugün bişeyi kalmaz kuzunun

valla betülcüm şimdiden böylelerr , ne etcez bu zillilerle biz valla bilmiyommm

Günaydınlarr güzel bir gün olsun herkese

elifcim ruzişime geçmişler olsun inş. tekrar etmez canım

benim kuzuda çok öksürmeye başladı ya anladım kuru öksürük nerde soğuk alıyorlar bu cadılar okadarda üstüne titriyoruz. sakınan göze çöp batarmış diyorlarya doğru gerçektende

dün kuzuma salıncak aldık akşam gittimki parkta yine bizimki anneanneyi esir almış kucağıma aldım eve gitim salıncağı görene kadar bastı çığlığı bir gözünden onyaş döküyor belki neyse babası kurduda
menim benim dedi bindi sallandı gülücükler attı durdu ortalığa öle seviniyor insan mutlu olduklarında onların bir yüzünün gülmesi anne babaya motive oluyor gerçektende hayata dah sıkı bağlanıyoruz.

elif ve kadis çok geçmiş olsun kızlar
bizimki salıncağı pek sevmiyor kaydırağı seviyor bide kumla oynamayı çok seviyor her parka gittiğinde kum banyosu yapıyor kafasından aşağıya döküyor:)

nimo kadis betül hg. kızlar...
saolun geçmiş olsun dilekleriniz için.aklım yavrumda ne yaptı acaba..

kadiscim güle güle binsin canım kuzucuk..
iyi yapmışsınızı..
kışın kullanışlı olur

Günaydınn

Şimdi nasıl ruze cnm,?? umarım en kısa sürede iyileşir kıyamam fıstığıma...

Kadiscim güle güle iyi günlerde kullansın salıncağını gülücüklerle sallansın fıstığın.

Biz iyiyiz çok şükür yok bir yaramazlık, denomada yaşı sorulunca 10 yaşındayım diyor, birgün bir kadınn
"inanmıyorumm 10 yaşındamısın iyi bakmışsın kendine hiç göstermiyorsun" dedi, tabi gülüştük... kim sorsa 10 yaşındayımmm :)

günaydın canım hg...
şuan nasıl olduğunu bilmiyorum şükür gecemiz iyiydi.ayağının altına sıcak su torbası koydum sabaha kadar..
kaynanayı arayamıyorum..uyuyorlardır...

maşallah denoma ruzeye biz hiç yaş öğretmedik ama saati sorunca hep yedi diyor...
saat hep yedi hiç değişmiyor..

yeliz elif betül nimo sağolun canlarrr daha iyisi sizin kuzularınızın olsun

bizimkine hiç sormadık şimdiye kadar yaşın kaç diye ama sayı saymaya çalıştığımız biy ve üçü söylüyor sadece ama genelde üç diyorrr cimcimem

hadii yaaaa, mikrop var demekki canım vucutta üzülme bu kadar gerekiyorsa içeçek tabiki , onun bir an önce iyileşmesi için.

dr a bir götürün baksın canım idrardan felan... çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.

Habersiz bırakma.

kk bi garip yazıyorum yazıyorum bakımda diyo...

evet mikrop var bencede...
ne zaman götüreceğim ya üf..
kaynanada beceremez.aman yaaa

kızlarrrr bnm oglum peşimden ayrılmıyor bırde sureklı elımden tutup yanına cekıyor yada bısey yaptırıyor yuksekten bısey alma gıbı
ne zaman tek basıan oynıcakta bende ısımı gucumu yemegımı yapıcammmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…