Bebeklerimiz ve Biz

Sevilcim inşallah cnm inşallahhhh çoook isterdim orada olmayı,en kısa sürede görüşürüz inşallahhh bütün kızlar.

Diğer resimleride bekliyoruz dört gözle

Günaydınn herkese güzel bir gün olsunnnnnnn

tek kelimeyle süper görünüyorsunuz kızlarrrr

sevilim zehram nimetim üçünüzde harika görünüyorsunuz dostluğunuz (muz) daim olsun güzeller

günaydınlar.gerçekten süper görünüyorsunuz.bozulmasın dostluğunuz hiç.
nimet kız kısa saç ne yakışmış bacım sana maşallah

GÜNAYDINLAR hatunlar evdeyim
sabah 5 te kayınpeder aradı istanbula geliyoruz diye. kayınvalidemi acile getiridiler saat 7 de kızı bırktılar. haliyle evde kaldım işe gidemedim

bilmiyorumki bişey anlamadık
acil bakamam demiş, bekliyorlar şimdi doktoru hastanede
eşim gördü konuşuyodu falan dedi, kayınpederde felç mi inmemi geldi ne oldu bilmiyorumki demiş
ama felç olsa hareket edmez konuşamaz benim bildiğim
inşallah öyle bişey yoktur

Hay Allah tekrar geçmiş olsun. Umarım çok önemli değildir? Felç veya inme durumunda sanırım o bölge tamamen yada kısmen kullanılamıyor. Varmıymış böyle bir durumu?

Günaydınnnnn güzel bir gün diliorum,

Hayy allah nimocum, çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur. Habersiz bırakma bizi emi!!

günaydın kızlar..
işlerim yoğun bugün...
resimlere baktım..
ay çatladım vallahi...
süper olmuş buluşma..
dostluğunuz dostluğumuz daim olsun inşallah darısı da bana olsun..
bende göre sizleri..
maşallah hepinize.süüpersiniz

nimo kaynoşuna geçmiş olsun...
umarım mühim bişey değildir

Nefinncim iyiyim teşekkür ederim.Efe de iyi yaramazlığa tam gaz devam:))Bir görsen her yeri yara bere içinde. Özellikle bacakları.

Sen nasılsın? Senin yavru kuşun nasıl?

afacan demekki senin oğlan.
biz iyiyiz çok şükür canım uğraşıyoruz işte bi yandan iş bi yandan ev bi yandan kuzu bi yandan bu sene sınavlarım var birçok parçaya bölünmüş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…