Selam canlarım...
Muhteşem bir günün ardından hepinize merhaba...
Zehra sultanım çiçeği ve böceğiyle saat 9 da teşrif ettiler. Bir güzel kahvaltımızı yaptık. Kuzular erken kalktığı için felaket huysuzlandı. Uyutmak için baya bir cebelleştik. Sonunda uyuttuk. Saat 1 gibi Nimet sultan teşrif ettiler. Kuzularda uyurken çay tiramisu keyfi yapıp bol bol kaynattık. Hepinizin kulaklarını çınlattık. Kuzular kah oynadı kah kavga etti.
Zehram burda nasılsa gerçektede öyle samimi, sıcak, cana yakın, güler yüzlü kısacası iyi bir insanı tarif ederken kullanılabilecek tüm sıfatları sonuna kadar hakediyor.Nimetim deseniz keza öyle....
Emir tam bir beyefendi bizi hiç bunaltmadı. Zeynebime diyecek söz yok tam bir hanımefendi. Ağız burun hokka gibi... Saçları hiç söylemiyorum bile... Tam anlamıyla mükemmel rengi, bukleleri.... (Allah nazarlardan saklasın)
BU GÜZEL DOSTLUK ıÇıN ıKıNıZEDE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM.
ışte böyle kızlar günün kısa özeti bundan ibaret...
Yelizimin sana da çok teşekkürler telefonunla bizi yanlız bırakmadın. Tez zamanda aynı şekilde senlede biraraya geliriz inşallah...
Gerilere henüz bakamadım inşallah hepinizin keyifleri yerindedir. Resimleri 1-2 güne kadar yüklemeye çalışacağım. Aktarma kablom yok ama bir şekilde yükleyeceğim.
Şimdilik ben kaçar. 2 kuzu evi talan ettiler biraz toparlayayım.