Bebeklerimiz ve Biz

Aynen Yeliz cim :)kaydirigubbakcemile3

Ne tür davalara bakıyorsun??

Ben bir şirkette çalışıyorum. Ticaret, Şirketler, İcra ve marka hukuku alanında çalışıyorum. Ama daha çok marka. Bunun dışında başka bir davam yok.

Senin meslek kısmında satın alma yazıyor. İdari işler dahilinde bir iş sanırım. Yanlıyormuyum yoksa.?

selam kızlarrrrrrr

ayy kızlar harikasınız süper görünüüyorsunuz
dostluğunuz daim olsun canlarım

litlecim geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur

Anladım canım, topiğimizde avukatın olması güzel

Yok yanılmıyorsun, hem satılanalma hemde kiralama departmanındayım, kriz olunca birden fazla işle boğuşuyoruz.

Valla yara konusunda benim küçük hn dada dizler sıyırık içinde, hiç canının kıymeti yok patküte koşuyor :)

Gerçekten canları çok kıymetsiz. Düşer kalkar hiç ağlamaz ama ertesi gün bir bakarız bacağında kolunda kocaman bir morluk veya çizik. Affınıza sığınarak söylüyorum eşim böyle durumlarda Efe ''oğlum it canı gibi canın var'' der. Bu onlarda canı kıymetli olmayana söylenen bir sözmüş. Tabi Efe anlamaz yaramazlığa devam.:))

Sizler hatırlarmısınız bilmem ama ben böyle yaramazlıklar yaptığımı hiç hatırlamam. Tamam belki küçüktüm hatırlamam imkansızdı ama söyleyeni de duymadım hiç. Biz bunları çok mu şımartıyoruz ne?klava::mymeka:

Günaydın güzel annişler...
Öncelikle cumanız mübek dualarınız kabul olsun...
ıyi dilekleriniz için hepinize çok çokkkk teşekkürler... Gerçekten her anı dolu dolu bir gün geçirdik.
Nimetim çok geçmiş olsun. ınşalah tez zamanda şifasını verir rabbim. Bizi habersiz bırakma.

Aman bırak ayol şımarsınlar, :) canları yanmasın yeter :)))). iyice despot anne olmak istemiyorum ben,
zaten babası katiyen arasını bozmak istemiyor kızıyla ne söylerse yapıyor, benim yapmadıklarımada müdale ediyor,ben herşeye hayır-olmaz diyen anne modundayım :).

Selamlarrrrr

nimetcim tekrar geçmiş olsun canım inş. önemli birşey değildir. haberdar et bizi

betülcüm düğün bugün akşam canım bakalım erken çıkmaya çalışcam ama izin verirlermi bilmiyorum.

yeliz çağlayan yeliz dolgan sizlerede merhaba kuzularınız nasıll

akşam bol bol oynadık yezda olmayınca koşturmacada olmuyor tabiki allah bugüne yardım ede artık piste vay halime kızım yerinde durmaz oynar durur cadımm artık gece geç döndük annem bana götürmüş yatırmış dönüşte alınca uykusu bozulmasın diye iyide oldu ama insan özlüyor birkaç saat ayrı kalınca :)

herkesten ikitane olmaya başladı kadislerde 2 tane yaaa:))))))))

vallahibacaklarda morluk çizik konusunda bizde aşağı kalmıyoruz parkta halledip geliyor heryerini birde üstüne kardeşimin oğlu yanağını ısırmış morluk izi yanakta kızcağız batuhanın elinden çekiyor saçlarınıda çekip durdu uzunken allahtan şimdi kısada çekemiyor

Yok canım ben söylüyorum ama yapabiliyormuyum? Hayır :1no2:

Benim derdim de aynı. canı yanmasın..Ama öyle tehlikeli şeyler yapıyorki bazen aklım çıkıyor.:1shok:

2 dakika sesi çıkmıyorsa bilki Efe tehlikeli bir şey yapıyordur. kötükedihüso

canım ben maliye bk da memur olarak çalışıyorum bu sene gireceğim sınav uzmanlık sınavı.zorunlu birşey değil ama yükselmek istiyorum.sanırım dersaneyede gideceğim yelizcim

Kadis merhaba canım...Baksana hepsi aynı bu kuzuların:))Ama kıyamam ben ona nasıl ısırmış onu Batuhan? Böyle durumlarda oda çocuk diye insan ses çıkaramıyor tabiki.

günaydın kızlar, uzun zamandır siteye yazı yazamaıyodum, sorun vardı
başka bi browser kullandım, kazenin önerisiyle, şimdi burdayım

nimetcim geçmiş olsun kayınvalidene cnmm

dün gece emirin kolu kesildi kızlar, tam 36 tane dikiş atıldı

ayyy zehracım ne diyorsun geçmiş olsun ya nasıl oldu öle :teselli:

Son düzenleme:
canım ben maliye bk da memur olarak çalışıyorum bu sene gireceğim sınav uzmanlık sınavı.zorunlu birşey değil ama yükselmek istiyorum.sanırım dersaneyede gideceğim yelizcim

Aaaa süper Nefinn..Ben alanında uzmanlaşmaya çalışan hırslı insanları her zaman takdir ederim. Destekliyorum seni arkadaşım tebrik ederim. a.s.

Benim de haftaya cumartesi sınavım var. Ama benimkisi komik:)Ama bir o kadar gerekli.. İlk yardım sınavı. İlk yardım eğitimi aldım. Şimdide sertifika ve ilkyardımcı kartı için sınava gireceğim. Allah korusun ama çocuklarımız var ve başlarına birşey gelebilir. Ateş, kırık, burkulma, zehirlenme, hayvan ısırması, boğulma, kanma vs. Bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiği konusunda bir eğitim. Ayrıca suni tenefüs ve kalp masajı...İlave olarak yangın eğitimi.

Eğitimler tamam ..Sıra sınava geldi.

Kadis merhaba canım...Baksana hepsi aynı bu kuzuların:))Ama kıyamam ben ona nasıl ısırmış onu Batuhan? Böyle durumlarda oda çocuk diye insan ses çıkaramıyor tabiki.

sorma vallahi aynı canım dişlemiş hıyarto işte anneside kızmış popoya patlatmış birtane
bizimki öel ısırma huyu yoktur hiç çocuklu ortamda güzel oynar zararsız allahtan ama eziliyor cadıı :)

Bu gibi ortamlarda aradaki yaş farkı az ise mutlaka biri kıskançlıktan diğerini ezemye çalışıyor, canını acıtıyor. Neyseki morlukla atlatmışsınız. Geçmiş olsun. Kıymamam ben Yezdaya...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…