- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.381
Aynen Yeliz cim :)kaydirigubbakcemile3
Ne tür davalara bakıyorsun??
afacan demekki senin oğlan.
biz iyiyiz çok şükür canım uğraşıyoruz işte bi yandan iş bi yandan ev bi yandan kuzu bi yandan bu sene sınavlarım var birçok parçaya bölünmüş durumdayım
Ben bir şirkette çalışıyorum. Ticaret, Şirketler, İcra ve marka hukuku alanında çalışıyorum. Ama daha çok marka. Bunun dışında başka bir davam yok.
Senin meslek kısmında satın alma yazıyor. İdari işler dahilinde bir iş sanırım. Yanlıyormuyum yoksa.?
Anladım canım, topiğimizde avukatın olması güzel
Yok yanılmıyorsun, hem satılanalma hemde kiralama departmanındayım, kriz olunca birden fazla işle boğuşuyoruz.
Valla yara konusunda benim küçük hn dada dizler sıyırık içinde, hiç canının kıymeti yok patküte koşuyor :)
Aman bırak ayol şımarsınlar, :) canları yanmasın yeter :)))). iyice despot anne olmak istemiyorum ben,
zaten babası katiyen arasını bozmak istemiyor kızıyla ne söylerse yapıyor, benim yapmadıklarımada müdale ediyor,ben herşeye hayır-olmaz diyen anne modundayım :).
vallahibacaklarda morluk çizik konusunda bizde aşağı kalmıyoruz parkta halledip geliyor heryerini birde üstüne kardeşimin oğlu yanağını ısırmış morluk izi yanakta kızcağız batuhanın elinden çekiyor saçlarınıda çekip durdu uzunken allahtan şimdi kısada çekemiyor
günaydın kızlar, uzun zamandır siteye yazı yazamaıyodum, sorun vardı
başka bi browser kullandım, kazenin önerisiyle, şimdi burdayım
nimetcim geçmiş olsun kayınvalidene cnmm
dün gece emirin kolu kesildi kızlar, tam 36 tane dikiş atıldı
canım ben maliye bk da memur olarak çalışıyorum bu sene gireceğim sınav uzmanlık sınavı.zorunlu birşey değil ama yükselmek istiyorum.sanırım dersaneyede gideceğim yelizcim
ayyy zehracım ne diyorsun geçmiş olsun ya nasıl oldu öle :teselli:
Kadis merhaba canım...Baksana hepsi aynı bu kuzuların:))Ama kıyamam ben ona nasıl ısırmış onu Batuhan? Böyle durumlarda oda çocuk diye insan ses çıkaramıyor tabiki.
sorma vallahi aynı canım dişlemiş hıyarto işte anneside kızmış popoya patlatmış birtane
bizimki öel ısırma huyu yoktur hiç çocuklu ortamda güzel oynar zararsız allahtan ama eziliyor cadıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?