Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar gecmlkl okuyamadım bir zehranın yazısını okudum çok üzüldüm kendimi onun yerine koydum bir an çok kötü oldum gözyaşlarımı tutamadım içim parcalandı allah beterınden korusun gecmiş olsun cnm numaran yok bende arıyamadım

öle tabi canım yeni taşındım birilerini alıcam ama kimseyi tanımıyorum kayınvalide yardıma birini ayarlayacaktı o da 2 haftadır bulamadı napcam bilmiyorum

hay allah iyi olurdu aslında
en azindan dusunmemiş olurdun ew isini
neyse insallah en kısa surede bulursun birini

Ben gündelik temizliğimi hafta içine bölüyorum perşembe banyo ,tuvalet ve mobilya temizliği
cuma silme süpürme,haftasonumda bana kalıyor bu şekilde içimde rahat oluyor,
ama büyük temizliğini mümkünatı yok yapamam.

:))))))))))))
hey yarabbim yaaa, ne tuhaf entrikalı bir k.waliden var, nasıl olayı büyütüp ayrı bir senaryo yazmış
bütün mesele buymuymuş, acilen gelmesinin sebebi,?

Güleyimmi ağlıyayımmı şaştım .....

ben kaçtım herekese iyi akşamalar diliyorum

hepiniz kendinize iyi bakın yarın da yokum maltepede olucaz gidip hazırlanayım düğün var bu akşam

öptüm sizleri ve kuzuları herkese iyi hafta sonları

nimet bu ne ya nasıl insan bunlar yaa.Allah yardımcın olsun canım.eşin ne dio peki.kendileri demedi mi alın çocuğu die.Hay Allah ya

valla süpermiş bende uygulayabilirim senin bu planını.ama ondan önce büyük tamizlik şart benim eve.

amaaaan betulcum derin temizlik sart diyosun
yapıyoz da noluyo sanki
2 gun sonra sankii bi sey yapmamışsın gibi

nimet dün dediğim gibi kaynanan para koparmaya çalışıyodu sizden, aylık gibi her ay düzenli bi miktar para verirler diye düşündü tabi, sende kreş falan diyince sinirleri bozuldu kadının

emiri pansumana götürüp getirdim, 2 gün sonra tekrar götürücem çok şükür durumu iyi, hatta zeyneple yarazlıklarına devam ediyo kaldığı yerden, tek düşündüğü haftasonu sahilde bisiklet kullanmayacağı

sibel, ekin, tenzile, betül, semiha, sevil, nimet, kadiş, yeliz, diğer yeliz:)); kevser münevvere ve adını unuttuğum varsa affola tüm arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…