Bebeklerimiz ve Biz

iyi olmasına sevindim zehracımm
yaramazlar ama çok tatlı ikiside maaşllahhh yaaa
zeynom,emirim süperr

sende fıstıksın yani

aynen öyle kreşi duyunca yok ben demedim

yazık yani nimocum hakikaten o çocuğa, neyse iyi yönünden düşün 3 gün kuzunlasın. :) polyannacılık ...

Betülcüm büyük temizlikten sonra bu şekilde oturtursan düzeni, hiç dert etmezsin kendine. ıçin rahat bir şekilde gezersin haftasonu, çamaşırlarda aynı şekilde perşembe renkli cuma beyazlar :)

ben cıktım kızlar

nimocum insallah zararsız bi sekilde atlatirsiniz bu olayı:!!!

hoşçakalın arkadaslar

YA Bı YOKTUM NELER OLMUŞ..
zehracım tekrar geçmiş olsun cnm yakışıklına..
36 dikiş ne kadar çok vallahi hayretler içinde kaldım..
allah beterinden saklasın inşallah...

nimo şok oldum okurken ya..
kadına bak be...
sabın dördünde sinir krizi geçiyor..
olaya da bak..
ilgisiz durdunuz ya bi hafta..
çok entrikalı bi insan bu validn zaten...
ne diyim bilmem ki..bi hafta izin alsan..
nili de alıpkreşleri gezsen..
baksan...
allahım yardımcın olsun ya

cnm demek müüüü aradı, ona ben söyledimm ...

tahmin ettim şekerim
kesin yeliz kuşum sölemiştir dedimma.s

bu arada emir hiç hasta modunda değil sadece nazlanıyo, gelirken, dondurma aldım, cips aldım yedi keyifle, halende diyoki anne biraz gezmeye gitsek:))
çocuk işte hastalığını bile bilmiyo
hemşireye bi laflar söledi, kız şaşırıp kalıyo, sen kaç yaşındasın dedi, inanamadı 8 deyince, ne bilmiş çocuksun sen böle diyoo

evet elifcim işte böle, saol cnmm geçmiş olsun dileğin için
neler oldu neler bi günde

çok şükür iyi kuzuşum iz kalmaz inşallah

bu arada biz dün sevilimde buluştuk nimoyla beraber, ondan haberin de yoktur şimdi senin
:1rolleyes:

kızlar bu arada sevilime çok teşekkür ediyoruma.s.,sonsuz anlayışı, misafirperverliği, ilgi alakası ve sabahın köründe kalkıp bi dünya uğraşıp kusursuzca hazırladığı, börekleri, poğaçası, patates salatası ve en önemlisi nefiss tiramisusu için:))
tek kelimeyle kusursuz bi ev sahipliği yaptı, kendide son derece zarif, resimlerinden çok çok daha güzel , ince ;tek kelimeyle bayıldım kendisine, ne iyi arkadaşlar edinmişim dedim kendi kendime, hiç biriniz beni yanıltmadınız canım arkadaşlarım:asigim::1hug:
nimom desen onu zaten hepimiz biliyoruz içi neyse dışıda o olan son derece samimi, espirili bi o kadar doğal , boylu poslu süper bi hatun, bizim için kotu tişörtü atmış üstünde elbise bile giymişti, daha ne diyim ben size, süpersin nimetim benim, entari çok yakımıştı bence bu tarz giyin bundan böle

bu arada söylemeden geçemeyeceğim yüzsüzlüğümle 2. dilimide indirdik mideye, nimetle beraber, hatta nimet hiç beğenmemiş olacak ki kalanları bi poşete koy ben giderken çöpe atarım sen zahmet etme dedi sevile:roflol:

Son düzenleme:
bu arada hepinizin kulaklarını çınlattık, hisseden olmuş zaten de, kim en çok hissettti acaba???
vakit bol olunca her şeylerden konuştuk, kaynatmadığımız kimse kalmadı nerdeyse, kaynoşlardan, görümcelerimizden, kocişlerimizden tutunda, topikteki herkesleri konuştuk:))

kızlar bu arda en yakın arkadasımın kızı düşmüş efeden 10 ay buyuk ön dişi kökünden çıkmış dıger ön dişide içine gömülmüş yamuk duruyormuş insallah düzelir kuzumun kimbilir nasıl canı acıdı.bide çıkan dişin yerlne hemen yeni diş gelir inşallah.sizce gelirml illa 7 yaşında gelcek diy+ bişi yok degılmi

yok kız var haberim olmaz mı...
sabah yorum yaptım görmedin mi şekerim bdu bulayım...
umarım iz kalmaz emirin koluda dikişi estetik dikişse sanmıyorum canım..tam kolunun neresinde

bak burda zehracım...
az erken çıkıyorum kızlar kendinize ii bakın hoşçaklın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…