Bebeklerimiz ve Biz

görmemişim elifcim, estetik dikiş değil cnm ya
normal iğne ipilkle dikilmiş, ama kalmaz diyolar, kalırsada canı sağolsun ne yapalım bu şükür değil mi cnm
yorumunu görmemişim elifcim, saol tatlım, marım bi dahaki gelişinde hepimiz toplaşırız
aştık biz aştık artık
maşallahımız var
bu arada sevilde bana ufak bi sürpriz yapabilirmiş, yaparsa sizleride bekliyorum ona göre:))

Tahmin edebiliyorum zehracım nasıl keyifli vakit geçirdiğinizi

benimde çok dikkatimi çekti niminin elbisesi çok hoş ve alımlı duruyordu eski türkfilmlerinden çıkmış gibi saç modelide onu anımsatıyordu, Sevilde çok şeker bir hatun daha önce görmüştüm.
Sana diyecek bişey yok zaten

Benim kulaklarım şahsen çoook çınladı

evet datlum aynen, senin kulaklarını çok çınlatıık, hele denomun kulaklarını:asigim:

Canım benim:1hug:
Benim açımdan da süper bir gündü hatta bugün saate bakıp bakıp "dün bu saatlerde" diye iç geçiriyorum.:a015:
Keşke daha yakın olsakda sık sık görüşebilsek...
Mamalar içinde tekrardan çok teşekkürler. Siz hep gelin ben daha güzellerini yaparım size(Bu teklifim hepinize açık bu arada)
ıremle uyuyup kalmışım bende demin kalktım sersem gibi olmuşum. Bu gündüz uykusu hiç yaramıyor bana:1no2: bir kahve yaptım kendime gelmeye çalışıyorum
Ah be nimetim dertli arkadaşım benim. Ne kötü insanlara düştün sen ya. ışte böyle insan eşini seçebiliyor ama ailesinı asla...
Onun kriz geçirmesinin tek sebebi reziliğinin başkaları tarafından öğrenilmesi ve belgelenmesi bence...
Suratına nasıl bakacam diyede hiç dert etme o rahatlıkla bakar sana fırsat bırakmaz 1-2 laf sokar ohhhh der nasıl kaçırdım huzurunuzu ama...
Şu mübarek günlerde Yüce Rabbim ona biraz acıma duygusu ve vicdan versin....:Saruboceq:
ışin zor vallahi bacım Allahım sanada tez zamanda temiz kapılar açar bir mucize gerçekleştirir inşallah...:Saruboceq:
O temiz kalbin iyi yürekliliğin bunu sonuna kadar hak ediyor çünkü...

senide çınlattık valla eftunn
hayırdır nereye gitmişler öle hepsi birden

sizde melemen yiyin kıss, yanına da kahvaltılık arada iyi oluyo öleee, bide miss gibi çay yapınn

kızlar buarada esımle görüşmeyeli 1 ay oldu eylul basına kadarda göremicem yanlız ben ogluşumla çarsamba gidiyorum evıme.esıme degışlk göruneyım dıye saçımı karemele boyadım birde çıt çıt aldım onu takıcam süslenıcem öyle çıkıcam karşısına bakalım napıcak

öyle işte huylarıdır o benim gelmeme yakın çıkarlar bişey değil de ben kuzumu özledim o da onlarla kimbilir kaçta gelirler.
öyle yapacaz mecbur evde yemek namına bişeycik yok:tomato:
ama dediğin gibi bende severim arada öyle şeyleri.çok şükür kocam da anlayışlı sesini çıkarmaz öyle durumlarda

AYY NıMETCıM YAA allah kayınvalidene akıl fikir versin
yazık değilmi sana yaa valla çok üzüldüm canım
inşallah herşey yoluna girerrrrrr

zehracım benüm kulaklarım da çınlamadı delüü benden konuşmadınızmı hiç bakem
ayy ne güzel vakit geçirmişsiniz bizim topik eksiksiz tpoplansak ne güzel olur var yaaaaaaaaa
gerçekten çok hoş çıkmış fotolar

selamlar canlar..
oo buluşmalar olmuş..
resimler yüklenmiş..
hepiniz çok hoşsunuz canlar..
inanın çok kıskandım ..
aaa benimde kulaklarım çınlamadı
:))

çınlamak ne kelime zehram kulağıma ağrılar girdi. En çok beni mi konuştunuz ne yaptınız anlat bakayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…