- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.461
evet datlum aynen, senin kulaklarını çok çınlatıık, hele denomun kulaklarını:asigim:Tahmin edebiliyorum zehracım nasıl keyifli vakit geçirdiğinizi
benimde çok dikkatimi çekti niminin elbisesi çok hoş ve alımlı duruyordu eski türkfilmlerinden çıkmış gibi saç modelide onu anımsatıyordu, Sevilde çok şeker bir hatun daha önce görmüştüm.
Sana diyecek bişey yok zaten
Benim kulaklarım şahsen çoook çınladı
kızlar bu arada sevilime çok teşekkür ediyoruma.s.,sonsuz anlayışı, misafirperverliği, ilgi alakası ve sabahın köründe kalkıp bi dünya uğraşıp kusursuzca hazırladığı, börekleri, poğaçası, patates salatası ve en önemlisi nefiss tiramisusu için:))
tek kelimeyle kusursuz bi ev sahipliği yaptı, kendide son derece zarif, resimlerinden çok çok daha güzel , ince ;tek kelimeyle bayıldım kendisine, ne iyi arkadaşlar edinmişim dedim kendi kendime, hiç biriniz beni yanıltmadınız canım arkadaşlarım:asigim::1hug:
nimom desen onu zaten hepimiz biliyoruz içi neyse dışıda o olan son derece samimi, espirili bi o kadar doğal , boylu poslu süper bi hatun, bizim için kotu tişörtü atmış üstünde elbise bile giymişti, daha ne diyim ben size, süpersin nimetim benim, entari çok yakımıştı bence bu tarz giyin bundan böle
bu arada söylemeden geçemeyeceğim yüzsüzlüğümle 2. dilimide indirdik mideye, nimetle beraber, hatta nimet hiç beğenmemiş olacak ki kalanları bi poşete koy ben giderken çöpe atarım sen zahmet etme dedi sevile:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?