Bebeklerimiz ve Biz

Olurmu ya hayatım,çok işim var iş çıkışı kocişim ve kuzum almaya gelicek, anacığıma gidicez ramazandan önce son nargile ve cızbız keyfi için :).

Hatta şimdi yatmaya gidiyorum iş çıkışı viaporta gittik, yarımdı geldiğimizde.

Öpüyorum seni ve fıstığını Allah rahatlık versinnn

ilk günaydınınız benden olsun.
iyi haftasonları diliyorum.

bizim gecemiz uykusuzdu.berra ateşlendi.fitil verdim bende.bakalım bugün nasıl olacağız?

benden de günaydın
güzel bir hafta sonu olsun inşallah...
ben çok yoğunum..
iş çok yarında kahvaltıya ve akşam yemeğine misafirlerim var.
telaşlıyım

semihacım geçmiş olsun cnm..
neden ateşlendi acaba berra

Günaydın şekerler...
Mutlu, huzurlu, kuzularla dolu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...
Geçmiş olsun Semihacım. ınşallah önemli birşey değildir. Tez zamanda şifasını bulur sarı papatyan...
Elifcim sanada kolay gelsin. ışin zor vallahi önce kahvaltı sonra akşam yemeği. Allah yardımcın olsun...

günaydın kızlar iyi haftasonları olsun hepimiz için
bende sabah erken kalktım ev temizliğine giriştim, yap yap her yer aynı yaa, usanıyorum artık

semihacım geçmiş olsun gülüm berraya, neyi var ki acaba, merak ederiz mutlaka yaz gelişmeleri

elifcim kolay gelsin sana da gülüm,

yeliz hanımda gezmelere gidiyomuş ohh ne güzell

sevilcim sen nasılsın cnmm, iremcik ne yapıyoo

Bilmukabele Sevilcim :) Nasılsınız??

Kolay gelsin zehra sultan, gidelim anacığıma dedik çok özlüyor denomu, baba kız evde hazırlanıyorlar duş aldırmış babası ama kıyafet beğenmiyormuş küçük hn.:)

günaydınlar.
bizde de büyük temizlik var.s
emiha geçmiş olsun canım.
yeliz sana iyi gezmeler
zehracım kolay gelsin ve elif sana da kolay gelsin canım

İyi be canımcım dediğin gibi topla topla hep aynı... Gördüğün gibi irem sultan hiç bir odayı es geçmeden dağıtıyor. Tabi banada toplamak kalıyor
İrem de yaramazlık son sürat devam....
Emir nasıl oldu? Gece ağrısı falan oldumu???

Ne yapacağız bu zillilerle biz bilmiyorum vallahi???
İrem de aynı gidip çekmeceden bulup getiriyor onları giyecekmiş. Yanlız öyle ilginç ki babannesine giderken günlük kıyafetlerinden getiriyor. Ama söz konusu sokaksa daha güzel kıyafetler seçiyor. Tabi benimkilerinide o hazırlıyor...Anne bu bide buuuu diyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum???

teşekkürler kızlar sağolun.

berra gece ateşliydi ama bu saate kadar ateş belirtisi yok hiç.neşeside yerinde.gezmek istiyor sürekli.ananeye gidelim bakalım..

saol betülcüm sanada kolay gelsin diyorumm

sevilcim ağrıları çok değil ama baya bi nazlıyız yani:))

bende kızım uyanınca çıkıp biraz mağaza dolaşıcam zaten girdiğim 3 yer var

wenice, waikiki ve n&k indirimde hepside çocuklara bişeyler bakıcam

Eeee olacak okadar naz diymi ama dile kolay 36 dikiş
Oh iyi alışverişler canım...
Bak bakalım güzel şeyler bulursan banada haber ver, kociş yarın izinli olabilir. Bizde çıkar birdahaki sene için kuzuya birşeyler bakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…