- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.541
ruzişe söze gerek yok benceee
ordaki en güzel şey oooooooooooooooo
yok canım saçkesimi değil başka işler:))
elif ben resimm yükleyemiyorum ya siz nasıl yüklüyorsunuz albüm için hep hata veriyor
kızz saçlar maçlar kısaaa amaaaa çok tatlı bu beeeeee ruzemmmmmmmmmmmmmmm frikik vermişin kızzzz kapaaaaaaaa
günaydın herkese
köşe takımın değişik hoşmuş tatlım tekrardan güle güle kullan.
ruzeyede bayıldım yani nargile yakışmış
nimetcim bulunur bir çare üzme kendini.
betülcüm sanada günaydın.
Günaydınn hanımlarrr
Keyifler yerindedir umarım bizler iyiyiz,c.tesi bildiğiniz üzre anacığımdaydım pazar öğlen döndük, akşam 5 gibi dayım ve yengecim geldim ormana çıktı ardından kuzenim eşi ve çocuğuda geldi, geç saate kadar ormanda ve oyun parkında geçti kuzuları fren ve bilimum oyuncaklara bindirdik uyku saatleri geçince eve geldik, çayımızı evde içtik yarımdı gittiklerinde bende hoop yatağa, biraz yoğunum ama mutluyum..
Zehracım resim çekmeye hiç vaktim olmadı cnm, çekim eklerim en kısa sürede, yeni aldığım dolgu topuklarımıda eklerim, sezon sonu indirimlerine bayıldım :):):):))))
Nimicim inşallahhhh olur canım oarası ne kadar iyiymiş fiyatı.
Betülcüm güle güle kullan temizlenmişsin misler gibi. Yeni eşyalarımızı nasılda farkediyorlar değilmi :)
Elifim mutlu bir haftasonu geçirmişsin sende.
Köşe takımın çok hoş, kahvaltı sofran ve kahvaltı takımında çok güzel ve kibar. Dolabıda değerlendirmişsin oda cuk diye oturmuş.
Prensesim fıstığım Ruzişime Maşallah.
sende ruzeme erkek gibi falan deme kırcam bak kafanı heeeeeeeeeeeeeeeee
halt etmişin senin uzun saçalrın varda noluyooooo
hem benim güzelimin saçları uzasın şöle bakk feleğini şaşırcan
elfi hanım elif hanımmmmm, işin var bacım seninnnn , benden söylemesi bu kız çok can yakarrrrrrrrrrrrr
buluşmamızla ilgili yorum yapmadım kafam çok karışıktı maalesefff , o yüzden şimdi yapayımm
sevilimmm, hiiiiç güzel yapamamış anam tiramisuyuuu, heeeç beğenmedim.zorlaaa yedim ayıp olmasın kızcağızz utanmasın diyeee.
zaten ne öleee incecük dal gibi karşımdaaa ,heeç beğenmem öle incecük zarif insanlarıı, ne öle şık şık karşımdaa
zehraaa bacusu desen, güya iki çocuk annesi, onuda heeç hazetmedim zatenn, ay o ne samimiyet, o ne sıcakkanlılık, hiç sevmem sıcakkanlı insanları, sankim 40 yıllık dostumm , dostlarıdaa hiç hazetmem zatennn. efenim bi neşe, bi sevgi dolu ses tonu . heeç hoşuma gitmedi heeeç
efenim iremm zillisinide hiç sevmedim zaten, o yumuk yumuk kollları ısırmamak için zor tuttum kendimiii. heeeç geüzel değil, anasına çekmiş.
efenim zeynom da heeeç güzel değil, heeççççç tatlı değil, ne öleee zarif, asil duruş falan hiç sevmem zatii
emirim ardam daaa ne öle boy poss efenim, heeeç yakuşuklu değilll
kandırıyorlar sizi benden sölemesiiiiii
yani heeç keyif meyif almadım ben bu buluşmadannn, heeeç hoşuma gitmediii. bi dahada görüşmemmmmmm
, vallahe bu kocalar çok şanslı çokkkk
yani bu topiğin bütün hatunları mı güzel be kardeşimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?