Bebeklerimiz ve Biz

yeliz ve semiha hoşgeldiniz kızlar

kızlaar benim kuzu isteği olmayınca çok fena ağlama krizine giriyor neyapıcağımızı şaşırdık artık.örneğin dün banyodan çıkardık diye 15 -20 dk katıla katıla ağladı.ne yapsak fayda etmiyor.

ruzişe söze gerek yok benceee
ordaki en güzel şey oooooooooooooooo

sırnaşık şeysırnaşık şey

yok canım saçkesimi değil başka işler:))
elif ben resimm yükleyemiyorum ya siz nasıl yüklüyorsunuz albüm için hep hata veriyor

hmm anladım cnm...
ben albüme yükleyemiyorum benimde hep hata veriyo..
o yüzden buraya ekledim..

kızz saçlar maçlar kısaaa amaaaa çok tatlı bu beeeeee ruzemmmmmmmmmmmmmmm frikik vermişin kızzzz kapaaaaaaaa

yav erkek gibi be..
toka da atktırmıyo...
geçen akşam yemeği dışarda yedik eşimle..
yediğimiz yerde gitti kasiyerin kucağına oturdu..
hiç gelmedi ordan..kasiyer onun karnını doyurdu..bi tabak çorba içti elin kızından...
millete kendini çok sevdiriyor zilli...

günaydın cnm hoşgeldin...
teşekkür ederim tatlım..
çok içime sinmedi ama aldık artık..
sonra deri döşeme yaptıracağım

canım hoşgeldin..
ne güzel geçmiş hafta sonu..
annende mutlu olmuştur...
ayrıcana ciclerini güle güle giy...
sezon sonu indirimi müthiş gerçekten ama biz kıyafet alımını durdurduk..
bu aralar çok şey aldık çünkü..
biraz frenliyoruz kendimizi..

çokkk teşekkür ederim bebeişim..
teşekkür ederiz teyzesi..ellerinden öper...

buluşmamızla ilgili yorum yapmadım kafam çok karışıktı maalesefff , o yüzden şimdi yapayımm

sevilimmm, hiiiiç güzel yapamamış anam tiramisuyuuu, heeeç beğenmedim.zorlaaa yedim ayıp olmasın kızcağızz utanmasın diyeee.

zaten ne öleee incecük dal gibi karşımdaaa ,heeç beğenmem öle incecük zarif insanlarıı, ne öle şık şık karşımdaa

zehraaa bacusu desen, güya iki çocuk annesi, onuda heeç hazetmedim zatenn, ay o ne samimiyet, o ne sıcakkanlılık, hiç sevmem sıcakkanlı insanları, sankim 40 yıllık dostumm , dostlarıdaa hiç hazetmem zatennn. efenim bi neşe, bi sevgi dolu ses tonu . heeç hoşuma gitmedi heeeç

efenim iremm zillisinide hiç sevmedim zaten, o yumuk yumuk kollları ısırmamak için zor tuttum kendimiii. heeeç geüzel değil, anasına çekmiş.

efenim zeynom da heeeç güzel değil, heeççççç tatlı değil, ne öleee zarif, asil duruş falan hiç sevmem zatii

emirim ardam daaa ne öle boy poss efenim, heeeç yakuşuklu değilll

kandırıyorlar sizi benden sölemesiiiiii

yani heeç keyif meyif almadım ben bu buluşmadannn, heeeç hoşuma gitmediii. bi dahada görüşmemmmmmm

sende ruzeme erkek gibi falan deme kırcam bak kafanı heeeeeeeeeeeeeeeee
halt etmişin senin uzun saçalrın varda noluyooooo

hem benim güzelimin saçları uzasın şöle bakk feleğini şaşırcan
elfi hanım elif hanımmmmm, işin var bacım seninnnn , benden söylemesi bu kız çok can yakarrrrrrrrrrrrr

yelizim ooh maaaşşşlaaahhhhhhhhhhhhhh anam maaaaşşlaaahhhhh
hep böle güzel geçsin ömrünüzzzzzzzzzzzzz

semihacım bacım sen napıyonnnnnnnnnn, fıstık berramın ateşi nasıl oldu iyimi şimdiiiiiiiiiiii
saol bacım duaların içinnn

betülcümmm hafatsonu full temzilik vardı desnee, sadece ev temizliği değil kanımcaaaaaaa, güle güle kirlet anacımm

bende bu haftasonu birazcık temziledim koltukların arkasından emzikler çıktı. kız görmeden doğru çöpeeeee
sonracıma ana kız ütü yaptık, yer sildik, süpürdük. eline verdim vbiledayı oda sildi :)))9

ya yarın tenzileyle buluşacaktık ama ben izmire gidiyorum.amcamın kızı orda onu almaya gideceklermiş gel sende peşembe döneriz dediler onlarla ufak bir yolculuk yapacağız bakalım.

nimetim iyi berra da çok şükür.gündüzleri hiç ateşi yokken sadece 2 gece ateş yaptı sonrasında geçti şükür.diş olabilir diye tahmin ediyorum.
zilli şimdi bavulunu hazırlıyormuş.anne elbiselerimi koyuyoyum diye zilli.

herkes erkek sanıyo kız valla çok benziyo erkeğe ben napam...
enne pek tatlı bi de çok huysuz mahvediyor beni...

evet uzayınca eminim çok daha tatlı olacak..

aaaaahhaaaa ahahaaaa buluşmanın yorumlarına bak..
allah seni ne etmesinn gııı

Teşekkür ederim Elifcim yaz boyunca bişey almadım diyebilirim.. Sezon sonunu bekledim. :) iyide oldu.

Betülcüm şuanda hemen hemen hepimizin yavrusu aynı, ilgisini başka yöne çekerek krizi bitirebilirsin.

Nimocummm sevil ve zehra hiçde öyle demiyordu tiramisuya bitmişsin, hatta ikinci dilimde yenilmiş :):):)
Aminnnnnnnnn canım Aminnnnnnnnn cümlemizin dahada güzel günleri olsun inşallah.

yorumlara bak koptum gülerken ....:roflol::roflol::roflol:

semihacım iyi eğlenceler bacımm, değişiklik iyi gelir sana, emme ben fotoyu göremediiiiiiiiiiiiiimmm

yelizcimmm baktım zehra benimkinide sulandı yazık dedüm acıdım valle, 3 dilim tiramisiu yazık arkadaşıma dedim yicek şimdi şişmanlıcak falan, kendimi feda ettim napayımmmm

elifcüm yelüzümün dediği gibi ilgiyi başka şeye çekmek ve bol bol yormak anacım bunları başka çaremiz yokkk

semihaaaaaaaaaaaaaaaaa
semihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
semihaaaaaaaaaaaaaaaa

yavrriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm, berraanın güzelliğinin nerden geldiği belliii, vallahe bu kocalar çok şanslı çokkkk

yani bu topiğin bütün hatunları mı güzel be kardeşimmmmm

, vallahe bu kocalar çok şanslı çokkkk

yani bu topiğin bütün hatunları mı güzel be kardeşimmmmm

Sen aynaya hiç bakımıyorsun kanımca, eğer aynaya bakmıyorsan çekilen resimlere bak ve kendine haksızlık etme, sendeki boy poz endam duruluk çekicilik kimde var.
buluşmadaki haline bayıldım, elbise çok yakışmış saçlarda dediğim gibi çok çok yakışmış.
uzun lafın kısası senin kocacında çok şanslı yani şekercim

valleee, şöle yorumlamak gerekirseee(fotolardan ve gerçekte gördüğüm kaderiylennn)

eftuun bacımızın gözleri pek güzel, boy poss maaşllaahhhhhhh, bi bakan bi daha bakar öel yaniiii
elüffff desennn, zariflik abidesii, iyiliği yüzüne güzellik olarak dönmüş
semihacımm vuruldum sanaaaa, o ne hoş ,ne asil bir yüzzzz, kaş göz yerinde maaşlalhhh
zehracımm, saçalarına bayıldım, gözlerde çekik çekik gel bana bak gel bana bak deyi, sıcaklık samimiyet sevgi var gzölerindeee
sevilim bacım, oldum olası çok güzel bulmuşumdur hep, kaşlar gözler, fiizk süper, yanakta gamzeler gülünce dünya aydınlanıyor sankiii
yelüzümmm , fıstık ötesi hatun, her daim bakımlı, allhaın boş vaktine gelenlerdenn. azcık benlede uğraşsalardı yaaa neyseeeeeeeeee
kadişim, anam esmer güzeli, her daim güler yüzlü, allah onu incecükkk, böle el değse kırılcak gibi yaratmış, pamuklara sarmalı seniiii
tenzile, modern türk kadının profil, bakımlı, güzeellll, güzelllllllll, güzellllllllllllllllllllllllll
aynur bacusuuuu, gözlerine bitiğim efenim, nede olsa izmir bacusuuu fazla söze gerek yok
hülyammmmmmmmmmmmmmmmm, seni anlatmaya kelimelere yetmezz, çok gzüel çoooooookk

aklıma gelenler bunlarr girdikçe hatunlar yazarımmmmm

Tünaydınnnnnn

herkese merhabalar nasılsınız canlarrr

geçmişi şöle bir göz attımmm

öncelikle zeybennepcim albinacığın 2 yaş seninde 2 annelik yılın kutlu olsun kuzuna saplıklı huzurlu şanslı nice yıllar diliyorum canımm

zehracımm zeynonun ve senin cicilerin hayırlı olsun bende baktum n&k güzle şeyler vardı valla kuzuya birtane tişört aldım bende

yelizcim seninde hafta sonun full doluymuş annacığınla dolu dolu zaman geçirmişsindir inş. cızbız keyfinizde herzamanki gibi güzelmiş bayağı keyif almışsınız allah eksik etmesin böle günlerden

elifcim kahvaltıu sofran siper görünüyor tabi takımıda öle köşe takımında çok hoş iyi günlerde kullan canım ruzeme laf yok o butlardan ısırırım onu

ekincim temizliğe devam herhalde güle güle kirlet canım

beülcüm sendede temizlik derdi var galiba kuzun nasıll

semihacım berraya geçmiş olsun canım

nimocum kayın validen birçeşit insan gerçektende hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşım

unuttuğum varsa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…