Bebeklerimiz ve Biz

semihacım saçlar çok güzel olmuş güle güle kullan canımm

sarıo papatyanın kime çektiği belli anasına bak kızını aalll

nimocum canım arkadaşımmm diline yüreğine sağlık ağzından dökülen güzel kelimeler için çok teşekkürler o senin zarafetin şekerim senin dostluğuna güzelliğine yüreğine söyleyecek söz yokkk
yelize :% 10 katılıyorum buluşmada okadar zarif ve güzel çıkmışsınki içinin güzelliği yüzüne vurmuş canım benim allahım seninde gönlüne göre versin bebem.

saplıklı derkennnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yawww demeyin ölee utanıyom baaaaakkkkkkkkkkkkk

Waoooooooooowww süper olmuş arkadaşım çok yakışmış
iyi günlerde güle güle kullannnn

sağol canım

şımartma beni şekerim.o senin güzel gören gözlerinden kaynaklanıyor.

sağol betül.

söyleyeceklerimi yazmılsın zaten.saçına duruşuna elbisesini nasılda güzel taşıdğına baktım ve hayran kaldım hatuna.

sağol kadis.

ya maşallah ruzişime ne kadar güzel ne kadar şeker bişiy bölee, allah nazarlardan esirgesin cnm benimmmm
sofrana da bayıldım valla, becereikli hatun senii, hem ev garusu hem iş garusuu süpersin elifim benimm

OFFF çekmek ne kilme neler yapıyoruz...
ama 2 yaş sendromu fazlasıyla sardı bizi

imza :elif

hakket kıs..
bizim topikteki tüm hatunlar fıstık gibi..
ama gerçekten kendine haksızlık etme..
boyun posun edamın ne kadar güzel..
ayrıca elbiseyi sana bende çok yakıştırdım..
çok alımlı olmuştun

semihacmımm.çok yakışmış cnm...
rengi süpermiş...
güle güle kullan hayatım

semihacım çok güzel çıkmışsın kıss resim süper, saç rengini çok beğendim eminim resimden daha güzeldir
izmire gidiyosun demek, iyi yolculuklar diliyorum şimdiden cnm

OFFF çekmek ne kilme neler yapıyoruz...
ama 2 yaş sendromu fazlasıyla sardı bizi

semihacmımm.çok yakışmış cnm...
rengi süpermiş...
güle güle kullan hayatım

al bizdende o kadar 2 yaş sendromu fena silkeledi beni.
birde şu wc eğitimi bezini çıkarttırmıyor dötünden.yukuyor ortalığı istemiyorum diyede bağırıyor.kendin yap diyor bana.benim wc eğitimim bu sene için hayal oldu gibime geliyor...

saçlarım içinde teşekkür ederim canım.

semihacım çok güzel çıkmışsın kıss resim süper, saç rengini çok beğendim eminim resimden daha güzeldir
izmire gidiyosun demek, iyi yolculuklar diliyorum şimdiden cnm

sağol datlum benim.kısmetse ramazan öncesi izmir yolcusuyum.ramazanda nasıl olsa biryere kıpırdayamayız.

ne vuruyon kafama dünür dedik bağrımızaa bastıkkkkk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valle sevgili can ciğerrr arkideşlerümmmm
ben sizi öyle görüyorum ve çoook seviyorummm

cuma günü hazırlanıp evden çıktık direk düğün slaonuna gittik azda olsa kurtlarımı döktüm kuzumda oynadı durdu pistte gündüz uyumadığı için akşamın ilerleyen zamanlarında uyku sıkıştırdı kuzuyu tabiki
Topuklularla gezindim durdum ayakta kuzuyu sakinleştirmek için uyku sıkıştırınca Huysuzluk yaptı tabiki

cumarteside eltimle beraber maltepeyi turladık ve gezindik gece yine kaldık dünde eşimin yurt dışından gelen abisinin oğlunu sünnet edicekler salı günü kestirecekler yemek verdiler malum kaynoşların evi ufak ee eşimn tarafıda kalabalık olduğu için maltepe sahilde piknik yaptık saat 22:30 kadar ordaydık yakınımızda park vardı yezdayı parktan çıkaramadım saatlerce sallandı kaykaya bindi durdu en sonunda yorukdu ve yattı bizde biraz yakartop oynadık resimlerimizi çektik ve ayrılarak evimize döndük bu haftada eltimleri yemeğe alıyorum pazara iftara bendeler gitmeden yemeğe almak gerek uzak yoldan geldiler malum bu arada yengesi kuzuma bir elbise birde gömlek getirmiş çok ciciler kıyafetleri sağolsun eksik olmasınlar bizim hafta sonumuz böledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…