- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.561
Tünaydınnnnnn
herkese merhabalar nasılsınız canlarrr
geçmişi şöle bir göz attımmm
öncelikle zeybennepcim albinacığın 2 yaş seninde 2 annelik yılın kutlu olsun kuzuna saplıklı huzurlu şanslı nice yıllar diliyorum canımm
Sen aynaya hiç bakımıyorsun kanımca, eğer aynaya bakmıyorsan çekilen resimlere bak ve kendine haksızlık etme, sendeki boy poz endam duruluk çekicilik kimde var.
buluşmadaki haline bayıldım, elbise çok yakışmış saçlarda dediğim gibi çok çok yakışmış.
uzun lafın kısası senin kocacında çok şanslı yani şekercim
Waoooooooooowww süper olmuş arkadaşım çok yakışmış
iyi günlerde güle güle kullannnn
semihaaaaaaaaaaaaaaaaa
semihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
semihaaaaaaaaaaaaaaaa
yavrriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm, berraanın güzelliğinin nerden geldiği belliii, vallahe bu kocalar çok şanslı çokkkk
yani bu topiğin bütün hatunları mı güzel be kardeşimmmmm
semiha
Sen aynaya hiç bakımıyorsun kanımca, eğer aynaya bakmıyorsan çekilen resimlere bak ve kendine haksızlık etme, sendeki boy poz endam duruluk çekicilik kimde var.
buluşmadaki haline bayıldım, elbise çok yakışmış saçlarda dediğim gibi çok çok yakışmış.
semihacım saçlar çok güzel olmuş güle güle kullan canımm
sarıo papatyanın kime çektiği belli anasına bak kızını aalll
nimocum canım arkadaşımmm diline yüreğine sağlık ağzından dökülen güzel kelimeler için çok teşekkürler o senin zarafetin şekerim senin dostluğuna güzelliğine yüreğine söyleyecek söz yokkk
yelize :% 10 katılıyorum buluşmada okadar zarif ve güzel çıkmışsınki içinin güzelliği yüzüne vurmuş canım benim allahım seninde gönlüne göre versin bebem.
kızlar bu köşe takımımız yeni aldığımız.aslına kına yeşili ama ışığa göre rengi değişiyor..
halı ve perdem uyumsuz ama onlar şimdilik evimin nazarı...ilerde alırız sanırım
veee bu da benim aşkitommmm..
soda delisi...
nargileyi de herkes içine çeker...
bizimki üflüyor
anaaa zehra bacusu gelmiş zehracım buluşmadaa çok eğlendiğimifalen filan yazdım geçmişi okumana gerek yokkkk
yawww demeyin ölee utanıyom baaaaakkkkkkkkkkkkk
semihacım iyi eğlenceler bacımm, değişiklik iyi gelir sana, emme ben fotoyu göremediiiiiiiiiiiiiimmm
yelizcimmm baktım zehra benimkinide sulandı yazık dedüm acıdım valle, 3 dilim tiramisiu yazık arkadaşıma dedim yicek şimdi şişmanlıcak falan, kendimi feda ettim napayımmmm
elifcüm yelüzümün dediği gibi ilgiyi başka şeye çekmek ve bol bol yormak anacım bunları başka çaremiz yokkk
valleee, şöle yorumlamak gerekirseee(fotolardan ve gerçekte gördüğüm kaderiylennn)
eftuun bacımızın gözleri pek güzel, boy poss maaşllaahhhhhhh, bi bakan bi daha bakar öel yaniiii
elüffff desennn, zariflik abidesii, iyiliği yüzüne güzellik olarak dönmüş
semihacımm vuruldum sanaaaa, o ne hoş ,ne asil bir yüzzzz, kaş göz yerinde maaşlalhhh
zehracımm, saçalarına bayıldım, gözlerde çekik çekik gel bana bak gel bana bak deyi, sıcaklık samimiyet sevgi var gzölerindeee
sevilim bacım, oldum olası çok güzel bulmuşumdur hep, kaşlar gözler, fiizk süper, yanakta gamzeler gülünce dünya aydınlanıyor sankiii
yelüzümmm , fıstık ötesi hatun, her daim bakımlı, allhaın boş vaktine gelenlerdenn. azcık benlede uğraşsalardı yaaa neyseeeeeeeeee
kadişim, anam esmer güzeli, her daim güler yüzlü, allah onu incecükkk, böle el değse kırılcak gibi yaratmış, pamuklara sarmalı seniiii
tenzile, modern türk kadının profil, bakımlı, güzeellll, güzelllllllll, güzellllllllllllllllllllllllll
aynur bacusuuuu, gözlerine bitiğim efenim, nede olsa izmir bacusuuu fazla söze gerek yok
hülyammmmmmmmmmmmmmmmm, seni anlatmaya kelimelere yetmezz, çok gzüel çoooooookk
aklıma gelenler bunlarr girdikçe hatunlar yazarımmmmm
OFFF çekmek ne kilme neler yapıyoruz...
ama 2 yaş sendromu fazlasıyla sardı bizi
semihacmımm.çok yakışmış cnm...
rengi süpermiş...
güle güle kullan hayatım
semihacım çok güzel çıkmışsın kıss resim süper, saç rengini çok beğendim eminim resimden daha güzeldir
izmire gidiyosun demek, iyi yolculuklar diliyorum şimdiden cnm
kızlar evde çok işim var ara ara bakıp yazıcam, bugün çok laf yetiştiremeyebilirim(
kızlar evde çok işim var ara ara bakıp yazıcam, bugün çok laf yetiştiremeyebilirim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?