Bebeklerimiz ve Biz

ya maşallah ruzişime ne kadar güzel ne kadar şeker bişiy bölee, allah nazarlardan esirgesin cnm benimmmm
sofrana da bayıldım valla, becereikli hatun senii, hem ev garusu hem iş garusuu süpersin elifim benimm

saol cnm benim..
cümlemizin yavrusunu inşallahhh
kıs daha bide eksik o sofra arkadaş geç gelince çoğunu dolaba geri koydum ocaktan getiremedim...
zemuszemus

nihayet kırdın diizni oturdun demiiiiiii, hadi yap bakalım işleriniiiiiiiiiiiiiiii

mannak garular sizi:mymeka:
ne oturması, ne dizini kırması:dilcikar:
erkenden yemeğimi işimi yapıp emirimi pansumana götürüp ordanda arkadaşa kaçıcam
ırmak 2004 üm var ya eşlerimiz kanka hani tatile gidiyoruz haftasonu beraberiz bahsediyorum arada çoğunuz tanıyosunuz , ona gidicem akşam da eşimle gelirim artıkınlülülülülülü

zeybennep imi görüyorum aşağıda hoşgeldin cnmm
erkencisin bugün, hayırdır kıss sen bu saatlerde uğramazdın, albianm nasıl, fotolar nirde hani?????

he bende başta söylemedim baktım yazdıklarıma kimse oralı olmuyorsende direkt cvp verince şaşırmışlar tabü.
iyiyim canım ya yorucu bir haftasonundan sonra işteyiz yine.
yemek ısmarladım onu bekliyorum işte.
ya çok yakın bir arkadaşım var biraz sorunluydu hamileliği.arıyorum meşgule veriyor ama dönmüyor çok meraklandım ya.son ayı artık.baya sıkıntılı geçti.Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrusuna içim sıkıldı biras:1no2:

he bende başta söylemedim baktım yazdıklarıma kimse oralı olmuyor
sende direkt cvp verince şaşırmışlar tabü.
iyiyim canım ya yorucu bir haftasonundan sonra işteyiz yine.
yemek ısmarladım onu bekliyorum işte.
ya çok yakın bir arkadaşım var biraz sorunluydu hamileliği.arıyorum meşgule veriyor ama dönmüyor çok meraklandım ya.son ayı artık.baya sıkıntılı geçti.Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrusuna içim sıkıldı biras:1no2:

SELAMLARR ...
güzel dilekleriniz için hebirinize ayrı ayrı tşk ederim kızlar..
Allah Razı olsun..Aynı dilekleri bende sizlerve uzularınız için diliyorum..

Dün bildiğiniz üzre kutlamayı yaptık. kuzumun günüydü resmen.. mumu defalarca yakıp söndürdük. bugünde kalan pastadan yemek istedi ama önce yine mum yakıp söndürdük..

yelizcim aldıklarıı güle güle kullan cnmcım..

mavilim köşe takımınada, kahvaltı sofranada bayıldım..
güle güle kullan cnm köşe takımını.. tutumlu hatun seni aferin sana güzel değerlendirmişsin dolabı.. ellerine sağlık..

zehram bugün yoğunmuş kolaylıklar cnmcnm..

betülcüm yeni nikin hayırlı olsun.. hiç anlıyamadım cnm sen olduğunu:))

Nimicim bütün iyi dileklerim seninle arkadaşım. inş. herşey yoluna girer...
kardeşine sağlanan kreş avantajından faydalanırsın inş..

semihacım iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar cnm.. yeni imajında süper ötesi. güle güle kullan cnmcım..

kızlar doğum gününden bir kare ekliyeceğim emme. görümcem bu sefer tam görümcelik yapmış ve beni hep habersiz çekmiş. hep bişilerle meşgulüm.. bir tane toplu foto var. poz verebildiğim..:))
oda geliyor birazdan..:))

eftuncum umarım iyidir hamiş arkadaşın, en kısa zamanda görüşür hayırlı haberlerini alısınız inşallah

zeynep bekliyoruz hadi foto foto foto fotoooooooooooooooo

beni tanıyorsunuz hangisiyim biliyornuz .. kızımın tepesindeyim:)))
nasıl benzetmişim kızını kendime değilmi:))
babamız mavi tişötlü..yanımdaki bayan . k.walidem..
karşımızdakiler abim ve yengem..
eşimin yanındakide görümcemin kızı..
görümcem foto çekiyor:))

yok anam yoook bu hatunun oturduğunu göremicez nimicimmmm
yolun düşerse banada uğra :)

zeynepcim albina çok güzel olmuş yaa, gözler dsaçlar nanaklar süper, güzelliğini de kesinlikle annseinden almışşşşşşşşşşşşş
nice mıtlu yıllara güzel kızım benimm

yanlız kaynanan da tam osmanlı kaynanası aynı benimki valla

Süpeeer, bir ömür boyu gülün inşallah, kızın sana benziyor gerçekten
k.walidenin bakışlarıda dikkatimi çekmedi değil... ooof diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…