Bebeklerimiz ve Biz

yawww yok yok yelizcimmm hatunda bu enerji bu aktivite olduktan sonra biz zor görürüzzzz

zeynepcimmm, valla lafı ağzımdan almışın tıpkı sen albinaaaaaaaaaaa
çok tatlı çok güzel maaşllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hakketn haa kaynan pek bi feci bakmışşş, abin ve eşi ise daha sıcak kanlı geldi banaaaaaa

offfffff offffffffffffffffffffff bi r of çeksem karşıkıi dağlar yıkıııııııııııııııılır yıkııııııııııııııııııııııııılırrrrrrrrr
lülülülülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü(zılgıt çektiğimi farzedincanım)

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amaninnnnnnnnnnn
vay anam vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lülülülülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

maşallah albinaya ne kadar tatlıymış.bu arada seni ben ilk defa görüyorum.ne kadar benziyor sana.
hakkaten kayınvalidenin bakıına diyecek yok:)

tşk ederim canlar güzel yorumlarınız için..
resmi kaldırıyorum artık..
az işlerim var halledip gelirim yine öpüldünüz..

slm ben geldim ogluş uyudu görumcem gelicek efeyi görmeye mantı yapıp yıcez herkesi beklerız yarın son günümüz siirte dönuyoruz oglumla.bu arada efe bana anne demeyi bıraktı askım bebem yavyum diyor .ok tatlı oluyor ya

ok mavilim senimi kıracam şekerim..
seni kıracağıma ,kafamı kırarım:))
şuan yoksun... denk geldiğimiz zaman söz cnm ekliyecem ok..

Burdayım Şekerım geldım....
Hadı beklıyorum...
YelÜzÜm bebeĞÜm..bı kahve Şekerım...
Bende Çok enerjıkım..
Kuzumu Çok Özledım bugÜn

kuzumu aradım anneannesi ve büyük teytesiyle boyama yapıyormuş
yalnız ben bu çocuğa renkleri öğretmişimde haberim yokmuş
genelde konurken bu yeşil bu kırmızı tshirt bu sarı diye konuşurdum, ama öğrendiğini bir kee farketmemiştim. dün baktım annemle boyama yapıyorlar, o değil yeşil boya, o değil mami diye diye boyaları kendi seçti ve boyattı . tembel yalnız kendileri başkasına boyatıyor

Öyle yaptım elifim, tabi kahve bana başka birşeyi daha hatırlattıııı, galiba olmıyacak yaa çok aklıma düşüyor bu merett .

Bende çok özledim prensesimi bugün, ne zaman arasam evde yoktu.

Valla betülcüm anlamadım ne ağırlığı, haftasonunun yorgunluğu çıkıyorsanırım.

Nimicim bende o taktiği kullanırım hep (okuduğumuz kitabında etkisi çok) çocuk ne kadarlık olursa olsun onunla anlatımlı konuşmak herzaman faydalıdır, boş disk sonuçda sürekli kayıtta,zamanı geldiğindede şakır şakır dökülüyor.
Maşallah Fıstığına

off bende aynıyım bende..
bugün biraz ince temizlik yapmayı planlıyordum ama hiç halim yok..
yarına erteledim..süpürüp, parkeleri sildim o kadar..
ütü de var..
off yaa hiç bitmiyor hiç..

kızlar tebrik ediyorum sizi vallaa.s.
ne güzel bire bir ilgileniyosunuz kuzularınızla
ben pek vakit ayırmıyorum sanırım yaa
ama benim avantajım abisinin olması
çünkü herşeyi ondan öğreniyo
bide kavga ediyolar bazen aynı oyuncak için
emir bi dakka diyo zeynep bi dakka diyo
emir sölüyo o ne diyosa peşinden zeynep tekrarlıyoo
bide bana bakkkk demeyi öğrendi son günlerde parmağını kaldırıp:mymeka:

yeliz cim sakınn cnm..
sen iradene sahipsin, ciklet al cnm ağzına...

Bu arada söylediğine aynen katılıyorum..ben bazen bişisöylüyorum. o anda ilgilenmiyormuş gibi yapıyor..
ama sonrasında aynı şeyi kendi söylüyor bana...
sürekli kayıttalar.. birazda dikkatli olmak lazım.. doğruyuda yanlışıda hemen kapıyorlar çünkü
...

bu arada nazara geldim kalibaaa
kaldım evde
tam çocukları doyurup öle çıkıyım diyodum ki karşı binadan arkadaş geldi, emiri görüp geçmiş olsun demeye, tatildeymiş yeni gelmiş duyar duymaz gelmiş, ee tabi onunda 2 çocuğu vardı , masa hazırladım onlarla beraber yedik, bu arada saatler geçip gitti, zeynep uyuyakaldı
emirin pansumanını akşam babası gelince yaptırır bende zeynep kalkınca giderim arkadaşıma

bizimki kalemle kağıtla oyalanamayı çok seviyor dün akşam boya kalemleri boyama kitabı aldım bakmaya fırsat olmadı bakalım ne tepki verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…