Bebeklerimiz ve Biz

ınanmıyorummmmm
bu ne şekerlik bu tatlılık böyle, maşallah süphanallah, nazarlardan korusun rabbim.
Tam hayalimdeki erkek çocuğu tipi :), Deniz'in erkek versiyonu sanki, :).

Betülcüm fotodaki senmisin eğer sensen maşallah anam bebek gibisin kıssss kuzunda öleeee

elbisen çok çık ve çok yakışmış canım zeynoayada maşallah benim cadı artık poz vermiyor vallahi kaçıyor resimden

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Bonus kafa oğlumu hepiniz gördünüz işteee...
Bakmayın öyle sevimli göründüğüne çok yaramazdır kendisi.
Daha dün omzumu bir ısırdı, dişlerini geçirdi resmen.
Nedeni de onu parka götürmedim diye.(

yelizcim efenin doğum tarihi ne doğumun sezeryanmi oldu canımm

fundanın kızının adı elvin nehirdi dimi değiştirmedi gelmiyor artık funda siteye niye giremiyormu acep görüşünce slm söle

Selam güzel annişler...
Dün kötü bir süpriz vesilesi ile ablam geldi anneme. En yakın çocukluk arkadaşlarından birinin annesi aniden vefat etmiş. Ben tabi apartopar anneme gittim çocuklar bakmak için. Ölümün her türlüsü acıda bu çok burktu içimi. Biri 40 diğeri 37 yaşlarında 2 kızı var uzun senelerdir hayırlı kısmetlerle evlenmeleri için dua ederdi kadıncağız. (Çünkü kızlar şiddetle evlileğe karşıydılar) En sonunda küçüğü yani ablamın arkadaşı olan) sözlenmeye karar verdi. Haber vermek için köyden dönmelerini bekliyordu. Bu sene yazı yeni yaptırdıkları köy evinde geçirmek için Artvin'e gitmişler. Lanet kalpde ordavurmuş teyzemi En acısıda bu ay emekli olmuş ve ilk maaşını alacakmış...
Rabbime isyan gibi olmasın O neylerse güzel eyler hikmetinden sual olunmaz ama keşke biraz daha yaşayıp biraz güzel günler göreydi((

Gerilere pek bakamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
Yeliz D. maşallah 41,5 kere oğluşuna çok ama çok tatlı... Yaramazlığı gözlerinden belli ama... Gerçi bu yeni nesil çocuklarda uslu olanı varmı??? Ne yapsınlar içinde biriken enerjiyi bir şekilde dışa vuracaklar.
Rabbim görünmez kazalardan korusun hepsini...

Kadiscim Efe 25 Ekim de doğdu. Sezeryanla doğum yaptım. Önce epidural sezeryan istedim. Belimden 3 defa iğne olmama rağmen uyuşmadı bacaklarım genel yapıldı.

Fundanın kızının adı Elvin Nehir. Oda 8 Eylül de doğdu. Görseniz o da çok tatlı bir kız. Bıcır bıcır birşey. Zaten önceden de gelinim diyordum hatırlarsanız. Ben Fundanın doğumuna gidememiştim çünkü acil normal doğum yaptı ama o benimkine geldi. ılk kez orada görüştük.

Selamınızı söylerim ben ona. Galiba şirkette bir problem yaşıyorlar giremiyor o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…