Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın yelizcim . D (2) ya sizede bizimki gibi küçük yeliz büyük yelizmi desek

oyy kıyamam efeye yeliz bir resmini eklmedin bacım ya efenin resmini dur ben sana özelden yazayım

Mavili , Kadis size de merhaba:)
Ya birarada görünce herkesi hala doğum yapmamış gibi hissediyorum kendimi. :)

ınanın sırf bu ayrılmalar yüzünden istifa etmeyi düşünüyorum. Belli olmaz yakında bu düşüncemi gerçekleştirebilirim. Ne oluyor diyorum kendi kendime. Hem kendimi hem yavrumu üzüyorum.

Küçük Yeliz büyük Yeliz ... Neden olmasın? Ben 30 yaşındayım acaba Yeliz kaç yaşında? :)))

slmlar ben geldim sıkıcı bir iş yapıyorum daral geşdi.öğle arasında masamda otutup bişeyler yiyeceğim.umarım burda olursunuz.
ilk olarak tenzilenin yazısı çok güzeldi.etkilendim.
yelizcim senin yazında kuzumu buldum resmen.
"Her denileni reddeder, en sevdiği kelime ' Hayır 'dır." işte bu bizi anlatıyor 3 kelimesinden biri hayır çünkü:))

Büyük Yelizzz

Oğluşun çok tatlı maşallah sübhanallah allah nazardan saklasın yüzü gibi bahtınıda güzel eylesin canım

Sende öylesin yelizcim :)

Özel mailimi göndereyim sorun değil ama istersen sana resim yüklemeyle ilgili yardımcı olabilirim, yada link yollayabilirim.

ImageShack® - Image Hosting
bu siteye giriyorsun cnm, browse tıklayıp resmi seçiyorsun ve ardından start unload ı tıklıyorsun.
Resim siteye yüklendikden sonra Direct link to image yazan linki kopyala ile linki alıyorsun yeni mesajda Grafik ekleye tıklayıp linki yapıştırıp yolluyorsunn,

hepsi bu hadi bakalım bekliyoruz resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…