Bebeklerimiz ve Biz

sevilcim başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin canım

yelizcim evet funda normale bizimle beraberdi zaten ben zehra ve funda 1 kaç gün vardı aramızda zaten
ama funda bekleyemedi. erken yaptığını biliyorum kk yazışmıştık yeni doğum yaptığında yezdayla arasında tam 1 ay var yezdada 8 ekim doğumlu efeden 17 gün büyük

ıyi dilekkleriniz için saolun kızlar... Dediğiniz gibi Rabbim geride kalanlara sabır en önemliside sağlıklı ömürler versin...
Gerilere bir bakam dedim.
Elifim sofra süper, köşe takım süper, dolap süper, tel. süper ama en önemliside Ruzüş süperrrrrrr
Rabbim bir ömür hep böyle güzellikler sunar sana inşallah...
Nimetim geçicide olsa bu hafta için bir çözüm bulmuşsun. ınşallah Buketin kreş olurdu derin bir oh çekersin. Duaların seninle canım arkadaşım...
Zeyneppp bende görmek istiyorum resim....... Elifde Tenzilede burda ama sen yoksun gel hadiiiiiiiiiiiiii
Zehram elbise çok güzelmiş. Güle güle kullansın fıstığım...
Yeliz, Kadiş haftasonunuz harika geçmiş. Darısı ramazandan sonrakilere inşallah...

selammmmmmmmmm....... nasılsınız bakim fıstık annelerim benim....
pek bir keyifliyim allah bozmasınnnnn aminnnnnnnn dilerim silerde iyisinizdir .....
jegecim tebrik ederim primaya elveda demişsiniz darısı bizim başımıza inş. çünkü benim sıpanın hiç niyeti yok napacağız hi bilmiyorum varsa parlak bir fikri olan yazsın şuraya....
sevilcim başınız saolsun canım allah geride kalanlara sabırlar versin..... öperim hepinizi şapırdanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aynurcum cok ihmaal ediyosun buralari
sagol ewet elweda partisi bile yapacagiz:) darisi herkesin basina insallah
zamani gelince soyler yapar annesi merak etme

Hoşgeldiniz Yeni gelenler,

Sevilcim başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.

Nasılsın? İrem nasıl?

İyi be fıstıkım annem geçen hafta yazlıkdaydı organik domates ve kırmızı biber getirmiş. Robot da onları vurdum buz kaplarında dolapda donduruyorum. Kuzuya kız hazırlığı yapıyorum. Bir yandan da dağınıklık topla, çamaşır yıka as... Kılasik ev kadını modundayım anlayacağın...
İrem sabah 8 de kalktı onun için saat 1'e geliyordu uyudu. Kalkınca yemek yedirip İstinye Parka gitmeyi planlıyorum. Acayip kıskandım Zehranın aldıklarını bende kuzuya birkaç parça birşeyler bakayım diyorum.

aynurcum hoşgeldin balım nerdesin tatildesin herhalde face resimleri gördüm çok hoş
tenzile doğru buraları ihmal ediyon.

yelizcim hayırdır bir sorun yok değilmi rutin kontrolmü ??

Hoşgeldin Aynurcum. :1hug:a.s.
Şükür kavuşturana... Daha sık görmek isteriz seni haberin olsun...
Maşallah keyifler yerinde Allah bozmasın inşallah:Saruboceq:

Hayırdır Yelizcim genel kontrol falanmı? Bir problem yoktur inşallah...

saolun kızlar bende sizi özlüyorum ama işte bazen bazı şeyler istendiği gibi olmuyor... hepinizi kucaklıyorum ve wc olayı için darısı başımıza diyorum yelizcim paylaştığın yazıyı okudum pek çoğu çağana uyuyor ancak kirli beinden hiç rahatsız dğil paşam lmaz:

ne kontrolü yeliz şimdiden geçmiş olsun aslında bende neşemi dün doktordan aldığım sonuça borçluyum kaç zamandır kendi kendimi yedim bitirdim göğsümde bir sertlik vardı dün mamografi felan çekilde tetiklerin sonucu temiz çıktı çok şükür... ve artık daha iyiyim :dance:

Ohhh ne kadar güzel,Aferim sana organik anne :).Ahh bende evde olsam neler yapacam nelerde, vakit yok işte.. Bende evde olunca öyleyim be güzelim elimden bez düşmüyor.
Hele denizden yardım istemeyegör allahım bir heves bir heves koşa koşa gelip yardıme diyor :)
Valla indirimler bir bir harika ben mutlu oluyorum ucuza alınca :), gidin gezin ana-kız.
Banada istinyepark'ı gezdirimisin :)

genel kontrole mi yoksa smearr felanmi yelizcim?

yelizcim hayırdır bir sorun yok değilmi rutin kontrolmü ??

Hayırdır Yelizcim genel kontrol falanmı? Bir problem yoktur inşallah...

Yok kızlar çok şükür allah'ıma hiçbir problemim yok, ama problem yok diyede ihmal etmek istemiyorum hem smear hem kontrol.Bakalım

gecmis olsun gozun aydin aynur o halde

kadiscim benmi ihmal ediyorum anlamadim:))))

yeliz dolgan kesinlikle cok şeker bi oglun war , maşallah

Aynurcum kirli bezinden rahatsız olmuyorsa biraz zor, rahatsız olmasını bekleyeceksin ama bu sıradada
Wc ile ilgilide konuşmayı ihmal etme, ön hazırlık maabında.

Ohhh süperr gözün aydın canım, o kontrolü bende kendime yapıyorum.. allah evlerden uzak götürsünnn

İremin organiklerini hallettim de sıra benim kışlık mamalarda. Kırmızı biber ve patlıcan közlüyeceğim. Domates ve barbunyada olmazsa olmaz 2-3 pişirimlikde taze fasulye bu kışı rahat geçirtir bana... Seninde anniş ve kaynoş verirler ben çalışırken benim anniş çok verirdi. Tabi benide unutma. İste sen bir kargoya bakar... Evlere elden servisinizde var...
Sevindim Yelizcim... Kesinlikle genel kontrol şart... Bende doğumdan beri hiç gitmedim sürekli erteliyip duruyorum Ama ramazandan sonra kesin gideceğim.
Sen gel bebişim tabi gezdiririm. Yorgunluk kahvesinide evde hüpletiriz.sırnaşık şey

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlarımı yolladım hemen oturdum pc başınaaaaaaaaa

büyük yeliz maşallah oğluşuna canım nasıl tatlı bişi ya
saçları kıvır kıvır naz ın erlek versiyonu maşalalh subanallah canım

mavicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm danammmm nabıyın gızzzzzzzzzz
özlettin kendini çokkkkkk
sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım yaaaaa
oğluşların nasıl demek wc eğitimine devamm pes etme canım öğrenir zamanla

ceysum +connet+ jege+ kadis+ kartalsevil+ soytarı+ yeliz sizler nasılsınız kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…