Bebeklerimiz ve Biz

oh oh ohh ellerine sağlık, özellikle domates i yapmak lazım, kışın saman gibi oluyor,
Evet annemde k.walidemde yapıyorlar gerektikçe alıyorum onlarda, Saol canım benim söylemen yeter, sen gel banada org. istemem.
Evet cnm şart, Sende ihmal etme takipteyim. :).
Ayyy ne güzel hayali bile sevindirdi beni, inşallah bitanem dillendirip büyüsü kaçsın istemiyorum. Ramazanda sonra Allah Kerim :)

Ah bu wc eğitimi...
Benim kuzu bu konuda acayip tutarsız... Hatırlarsanız bundan 1 ay önce denemiştim ve o ısrarla karşı çıktı. Hatta son zamanlarda hırçınlaşmaya başlayınca üzülerek beze geri dönüş yaptık. 3-4 gündür kendi kendine söylemeye başladı. Ben sorunca hopp altına yapıyor yok illa kendi söyleyecek. Bugün yatmadan önce tutturdu makyaj çantamı alacakmış. Yok kızım olmaz kızım o benim özelim. Tabi bizimki dinlermi ağlıyor. Sonra ne mi yaptı dik dik yüzüme baktı sonra gidip wc kapasına oturdu ve işedi. Anlayacağınız bu zilloşun bütün garezi bana... Geceleri bile altı kuru kalkıyor. Ama gel gelelim bana kızınca işin tüm büyüsü bozuluyor.

yok tenzilecim sende yazmıştınya aynura ihmal ediyorsun diyeee
bende yazdımki tenzile katılıyorum ihmal ediyorsun dedim

yelizcim git bakalım tabikide ihmale gelmez geçen aylarda bende gittim bende intihap vardı fitil ve antibyotik verdi zaten regl şikayetçiydim ağrılıydı doğum kontrol verdi banada ginera ama ginera daha beter yaptı beni 15 regl oldum tam hemen doktorumu aradı yasmin başla dedi ona baladık şükür bir sorun yok şuan normal herşey

seninde güzel haberlerini bekliyoruz yelizcim

aynurcum geçmiş olsun canım aynı sorun bizim gelindede var malesef sonunda sağ göğsünde var koltuk altında kocamn bir şişlik oluşmuş şişti göğsü kartal araştırma ilaç verdi daha beter şişti göğsü kızın
tam 6 doktor gördü hepsi farklı şeyler söylüyor lipom bezesi var ameliyat şart bakalım paşabahçede bir hasatene var 14 eylüle ultrason vermişler hayırlısı ne olcak bakalım

İyi be fıstıkım. Minik cadımla uğraşıp duruyorum.
Sen nasılsın? Sarı papatyayla, esmer şeker nasıllar???

Halen devam demek sevilcim, buu zilli senin zayıf noktanı bulmuş ve o tarafa doğru sürekli vuruyor,
Bence hiç aldırma sakında ve bezleme, çiş yapsa bile altına kızma yüzünü eksitme, umursama.
Ters psikoloji uygula, o senin kızdığını bildiği için üstüne gidiyor.
Dediğimi yap bak nasıl paşa paşa öğrenicek zilli irem. geceleri kuru kalktığı halde gündüz gözünün içine baka baka yapıyorsa inattan başka bişey değil.

ekinim hoşgeldin nasılsın ne var ne yok kuzular nasıllarrr

sevil senin kuzu bayağı inatçı heee baksana cadıya anneye inat yapıyor

kışlık mamalarda hazırlanıyor ohhh hepsi el yapımı ne güzel taze taze yersiniz kışına artıkın afiyetle

ben birtek bezelye atabildim okadar bir arada domatesle köy biberleri yokmu iri olanlar onlardan aldım
birde patlıcan kızartmıştım biberleri domatesle karıştırrıp melemen türü yapıyordum sonra ısıtınca patlıcanlarıda koyuyordum içine güzelce yiyoruz.

patlıcan gözleyip kıaş yemek olarakmı yapıyorsun sevilcim

eşimin eniştesi memleketten biber getirtti bizede verdiler benimki turşu istiyor ama bakalım geçen sene diyarbakırdayken getirip yapmıştım ilk dememede güzel oldu turşum bu sene tutturabilirmiyim bilmiyorum :)

sağol yelizcim teşekkürler amin öle tabi dermansız dert kimseye vermesin

sewil ustune gitme derim bu şu ara....

ekinim hoşgeldin nasılsın ne var ne yok kuzular nasıllarrr

sevil senin kuzu bayağı inatçı heee baksana cadıya anneye inat yapıyor

Üstine gitmiyorum hatta artık gülüyorum. İreme bak çiş yapmış altına diyorum .Bu seferde kızıyor...
Bu kuzuların bizlere öğrettikleri en önemli şey sabır ve dayanma gücü galiba....

Yok canımcım yemeklik değil. Patlıcan salatası yapıyorum bayılırım olmazsa olmazım yani... Yoğurtlusu özelliklede...
Bu arada gelininize de çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir. Rabbim dermansız dertlerden sakınsın herkesleri...

DARALDIM DARALDIMMM
bunaldımm , sıkıldımmm kızlarrr
oof offf napıcam ben yaa, nasıl çıkıcam bu sıkıntının içinden, çocuğumu nereye yerleştiricem
doğru dürüst maaş alamazken, nasıl güvenipte kreşe vericem, daha kirayı denkleştirememişken nasıl???
bukadar maddi sıkıntının içindee revamı bana bu yaa. niye insanlarda biraz olsun torun sevgisi olmaz, neden uğraşır durur.

ne yapıcam ben sıkıştım kaldım. ne ileri gidebiliyorum ne geri.

selam herkese ben geldim
nimet yine daralmışsın canım sizin için hayırlısı olsun en kısa sürede sıkıntılardan kurtulursunuz inşallah

hoşgeldiniz kizlar
nimim uzme kendini allah yardimcin olsun
bi hal care bulunur muhakak

fatos sen nerelerdesin bakalim?

elif ayarla islerini gel buraya sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…