- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.781
İremin organiklerini hallettim de sıra benim kışlık mamalarda. Kırmızı biber ve patlıcan közlüyeceğim. Domates ve barbunyada olmazsa olmaz 2-3 pişirimlikde taze fasulye bu kışı rahat geçirtir bana... Seninde anniş ve kaynoş verirler ben çalışırken benim anniş çok verirdi. Tabi benide unutma. İste sen bir kargoya bakar... Evlere elden servisinizde var...
Sevindim Yelizcim... Kesinlikle genel kontrol şart... Bende doğumdan beri hiç gitmedim sürekli erteliyip duruyorumAma ramazandan sonra kesin gideceğim.
Sen gel bebişim tabi gezdiririm. Yorgunluk kahvesinide evde hüpletiriz.sırnaşık şey
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlarımı yolladım hemen oturdum pc başınaaaaaaaaa
büyük yeliz maşallah oğluşuna canım nasıl tatlı bişi ya
saçları kıvır kıvır naz ın erlek versiyonu maşalalh subanallah canım
mavicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm danammmm nabıyın gızzzzzzzzzz
özlettin kendini çokkkkkk
sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım yaaaaa
oğluşların nasıl demek wc eğitimine devamm pes etme canım öğrenir zamanla
ceysum +connet+ jege+ kadis+ kartalsevil+ soytarı+ yeliz sizler nasılsınız kızlarrrr
sewil ustune gitme derim bu şu ara....
Halen devam demek sevilcim, buu zilli senin zayıf noktanı bulmuş ve o tarafa doğru sürekli vuruyor,
Bence hiç aldırma sakında ve bezleme, çiş yapsa bile altına kızma yüzünü eksitme, umursama.
Ters psikoloji uygula, o senin kızdığını bildiği için üstüne gidiyor.
Dediğimi yap bak nasıl paşa paşa öğrenicek zilli irem. geceleri kuru kalktığı halde gündüz gözünün içine baka baka yapıyorsa inattan başka bişey değil.
ekinim hoşgeldin nasılsın ne var ne yok kuzular nasıllarrr
sevil senin kuzu bayağı inatçı heee baksana cadıya anneye inat yapıyor
kışlık mamalarda hazırlanıyor ohhh hepsi el yapımı ne güzel taze taze yersiniz kışına artıkın afiyetle
ben birtek bezelye atabildim okadar bir arada domatesle köy biberleri yokmu iri olanlar onlardan aldım
birde patlıcan kızartmıştım biberleri domatesle karıştırrıp melemen türü yapıyordum sonra ısıtınca patlıcanlarıda koyuyordum içine güzelce yiyoruz.
patlıcan gözleyip kıaş yemek olarakmı yapıyorsun sevilcim
eşimin eniştesi memleketten biber getirtti bizede verdiler benimki turşu istiyor ama bakalım geçen sene diyarbakırdayken getirip yapmıştım ilk dememede güzel oldu turşum bu sene tutturabilirmiyim bilmiyorum :)
sağol yelizcim teşekkürler amin öle tabi dermansız dert kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?