- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.821
ya dün bir anaokuluna gittim , baktım baktııımmmm kaldım öleeee
çocuklar tepsilerini kendileri taşırlar dedi, kendileri yer. ama daha benim kzuuzm iki yaşında dedim, 2,5 yaşında var bitane kendi alıyor kendi yiyor dediler
yatacağı yataklara baktım plastikten bozma bir m uzunluğunda 50 cm genişliğinde yer yatakları. duvaralarda sadece duvar kağıdı, kitap mitap oyuncak yok ortada, istedikleri paara 350 ytl, bu ortama istedikleri 350 ytl baktım baktım içim daraldı çıktım. daha benim yavrum ana kuzusuyken, gece bana sarılarak annem annem diye kollarımı yanakalrımı öpüp uyurken , orda bir başına düşündümm içim sıkıştııı. içim daraldıııı
ya dün bir anaokuluna gittim , baktım baktııımmmm kaldım öleeee
çocuklar tepsilerini kendileri taşırlar dedi, kendileri yer. ama daha benim kzuuzm iki yaşında dedim, 2,5 yaşında var bitane kendi alıyor kendi yiyor dediler
yatacağı yataklara baktım plastikten bozma bir m uzunluğunda 50 cm genişliğinde yer yatakları. duvaralarda sadece duvar kağıdı, kitap mitap oyuncak yok ortada, istedikleri paara 350 ytl, bu ortama istedikleri 350 ytl baktım baktım içim daraldı çıktım. daha benim yavrum ana kuzusuyken, gece bana sarılarak annem annem diye kollarımı yanakalrımı öpüp uyurken , orda bir başına düşündümm içim sıkıştııı. içim daraldıııı
ben bir sene daha bunlara katlanırım,çekerim , en azından çocuğum biraz daha aktif olur derdini anlatır , kendi koruyabilir derken şimdi bu zamanda bu sıkıntıdaa bunlar revamı, çok sıkıntıdayım arkadaşlarım çookk, napıcam ben.
canım ya allah yardımcın olsun inan çok üzülüyorum bende ya bide öle şeyler yazmışsınkihadi benim şansım olmadı, hadi ben şansızım , hadi ben kaldırıyorum çekiyorum. ama niye yaa ama niye benim yavrum çeksin, niye o el kapılarında ordan oaraya sürüklensin, daha sevgiye, ilgiye bu kadar muhtaçken
selamlar kızlar..
gerilere bakamadım umarım herkes iyidir..
kızlar..dün akşam albinayı gece uykusun ayatırırken bezini değiştirdim.
pijamaları giydik, d,şleri fırçaladık tam yatacaz.. kuzu bezini çekiştirmeye başladı..
fazla sıktığımı düşünerek biraz gevşettim bezini ama yine çekiştirmeye başladı ve anne bezi at dedi..
bende o cesaretle çıardım bezini.. giydirdim alıştırma kilodunu.. yatağınada koruyucu serdim..3 kez kalktık gece yapmadı sabah da kupkuru kalktı..
kalktığı gibi wc ye koştuk yapmadı..yarım sat sonra altına yaptı.. 2 saat sonra tekrar altına yaptı..
baktım 2 saat arayla yapıyor 2 saat sonra biraz zor olsada wc ye oturttum ve kaksınıda çişinide yaptı..
hemen ucuna ödül koydum. ne istediğini sordum.. mum üflemek istedi.. dilim pasta üzerinde mumu yaktık üfledi..sonrasında öğlen uykusuna yattı.. hemen wc yekoştuk ama yetişemedik yine..
az sonra kaka diye geldik gittik yaptık..bezi artık reddediyor
tecrübeli anneler nasıl gidiyoruz sizce..
..
merak ederim...
aramak için sordum şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?