Bebeklerimiz ve Biz

canım Allah yardımcın olsun
benimde annem bakıyodu bizde kalıp
ramazanda evime gidecem dedi
eşim saolsun kadını rahat ettiremedi çok sıkkın canım ama yapacak hiç bişeyim yok
çok bunaldım
alıp konuşsam adam konuşmadan anlamyo
bir garip
parayı gördü kudurdu tek dicem bu onun için

bizde çiş eğitiimine başlamıştık epeyde yol almıştık ama hasta oldu öksürüyor yine broşiti azdı bende üşütmemek için bıraktım
bir gece kuru kalktı bez oldugu halde yapmamış
çişi geldimi eliyle tutup aglıyodu yetişiyoduk ama
tabi sessiz sedasız gidip köşelerede yapıyodu ama bıraktık
artık seneye mi kaldı ya
çok üzgünüm bende

o hasta o na mı üzüleyim
eşimle tartıştık ona mı üzüleyim
annem huzursuz ona mı üzüleyim şaşırdım
ama bir iyi haber gerçi kimse beni merak edip sormyo ama olsun ben sizle konuşmaya devm etcem en azından şimdilik

kursa ditmiştim 1 ay önce sınav falan hatırlayan varsa
artık bir ünvan yükseldim
çok mutluyum
ama
eşm tebrik bile etmedi
düşünün
ne yanlış seçim yapmışım hayatımı karatmışım ya

bende başladım wc işine..
ama karalıyım..
akşam bi konuşalım bakalım kaynoşla.
bu defada o istemiyor..

nimi hiç mi ihtiyacı olan bakıcı falan yok çevrede...
komşularda..bi araştırın eşe dosta bildirin ya...
gün doğmadan neler doğar cnm be

geldim bitti sonunda çok şükür.
okudum da çok üzüldüm nimetim dediklerine.böyle ne düşün ne söyle.kızın şanssız değil.Rabbim verecektir bir çıkar yol diyeceksin vardır bunda da hayır.Hiçbirimizi özellikle kuzularımı sağlıktan ayırmasın sağlık olduktan sonra herşey yoluna giriyor birşekilde.sakın sakın kötü düşünme.noldu kardeşinin iş yerindeki kreş

küçük kadiş hg. canım...
kuzucuğuna geçmiş olsun cnm...
wc eğitimi sağlığından mühim değil ya üzülme...
sağlıklı olsun da geç olsun cnm..
tebrik ederim yeni ünvanın hayırlı olsun...
eşinle sorunlarınız içinde allahtan kolaylık diliyorum cnm...
sen götürüp maaşı onun eline mi sayıyorsun

yemek molası vermiştim kuzuda uyandı sizlere iyi sohbetler
ben çiş eğitimine başlamadım babamız bekletiyor 2 yaşına kadar yavaş yavaş söyrlemeyi deniyoruz şimdilik bazen yetişemesekde tuvalete yaptırdı bir kaç kez annannesi
sizlere bol muhabbetler

canım ya allah yardımcın olsun inan çok üzülüyorum bende ya bide öle şeyler yazmışsınki
sanki herşey bitmiş gibi allah bir kapıyı kapar diğerini açar canım
dualarım seninle canım

maşallah canım albinaya böle devam eder inşallah doğru yoldasın yani

ben izmirdeyim kızlar
akşam geldik.
izmir in havası suyu bambaşka ya
aşık olduğun iki şehir var biir izmir biri istanbul.
buralarda çok huzurda hissediyorum kendimi.

gün içindede foruma girim okudum ama yorum yazmadım
aklımda kalanlar nimo ve k.kadis
nimocum sıkma kendini
herşeyin hayırlısını düşün.kızın çok şanslı bence onun için herşey yoluna girecek canım.gün doğmadan neler doğra.yanlış düşüncelerle kendini daha çok boğma yıpratma canım arkadaşım.

kadisim seninde oğluna geçmiş olsun.wc eğitimine üzülme.hem seninki bizimkilere daha küçük geç olsun ama güç olmasın.iş hayatında yükselmişsin bunun içinde seni tebrik ederim.aile yaşantında düzene girer inşallah.allah yardımcın olsun.

Kızlar selam, tatildi, düğündü derken hayli yoğun bir yazı bitiriyorum artık.
Geçmişe biraz baktım da Nimocum anaokulu düşünüyo galiba. Canım benim ya, zor tabii, ama ben de seneye düşünüyorum ve şimdiden araştırmaya başladım. Ablam anaokulu öğretmeni o da fikir veriyo bana. Bu arada geçen parkta bi bayanla sohbet ettik, 2 yaşında oğlunu kreşe vermiş ve çok memnunum dedi, sosyalleşmiş, paylaşımı öğrenmiş.
Bu arada Mertim çişini öğrenmişken unutma süreci geçirdik ve ben bıraktım, şimdi annemlerdeyiz 2 aydır ve başka yerde başlamak istemedim tekrar, bi de yollara çok düştük bu sene, o yüzden evde sakince tekrar başlıycam. Gece bezlemiyorum bu arada, hiç kaçırmıyo gece kuzum, bakalım eve gidince nasıl halledicez bu meseleyi?

Tülaydan haberi olan var mı? doğum yaptı mı acaba?

Ben de iyi geceler diyorum kızlar. Oğlumu kampa aldım tatilde iyice geç atmaya alışmıştı, kuzenleri de yanında oyunu bırakmak istemiyodu ama 2 gündür 12 olan yatma saatini 9-9.30'a çekmeyi başardım. Oğlan uyuyunca boşlukta kaldım valla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…