Bebeklerimiz ve Biz

teşekkür ederim cnm..
bakalım ilerleyen günler ne gösterecek..
kayanandan hiç ümitli değilim..
ya altına yaptıracak yada beze..
sıkıya gelemez o...

sana da ggünaydın canikim...
yelizciğimi aradım ben..dr.u beğenmemiş.başka yere gidiyormuş..
ne zaman döner bilmiyorum

Elifcim vitamin veriyoruz zinco vermişti doktoru onu kullanıyoruz bencede yezdanın bağışıklık sistemi zayıf hemen ufak bir soğuk algınlığında boğazları şişiveriyor malesef. aradım demin allahtan ateşi yok .
ilaçları versin diye yengesine tembihledim sağolsun veriyor hiç aksatmıyor

ruzişede maşallah annesi bak çok korkuyordun ama düşündüğün gibi olmadı
inş. hep böle gider hadi bakalım darısı başımıza inş.

betül boy pos arzı endam süperr, saçlarında çok güzel cnm benim, gerçi ben seni çok gördüm ama bu son halinide çok beğendiğimi söyleyim
birde bu elbisenin rengine, modeline bayıldım , yüz kısmını kapatıp ne giiydin çek bakalıma koysana hemen, çok beğenilirsin emin ol
zeynep te çok tatlı maşallah kuzuna

günaydın bayanlar ceee diyip kaçcam kuzu uyuyorken çorbayı yptım kalan temizliğe devam sonra yine katılırım sizlere
nimet hakınızda hayırlısı olsun canım yaaaa
kadis yezdaya geçmiş olsun
ruzeyede maşallah bizde bi gelişme yok çişle ilgili nnem tatilde biraz uğraştı yer değişikliği çok oluyor diye hiç uğraşmadım tayin kesinleşsin bşlarım 2-3 haftaya
semiha hoşgeldin canım canım sende izmire
zehra sen nasılsın zeynep,emir nasıllar
eftuun sizde süper çıkmışsınız ikinizede maşallah
yeliz ve denoya,
zeynep,ezgi ve naza kocaman öpücükler unuttuklarım varsa kusura bakmayın acelem var

iyiyiz fatmacım, emir ufk bi kaza atlattı ama iyi şimdi çok şükür, onun dışında herşey yolunda

senin tatil nasıl geçti, tatil fotolarını ekleyince haber ver

bende 4,5 a randevu aldım jinekologa.ilk defa gidicem inşallah memnun kalırım.bişrde smear testi yaptırayım diyorum 2 yıl olacak nerdeyse

selam özüm naber nasil gidiyor,yoksun uzun zamandir?mert nasl

yeliz ve tenzile hoşgeldiniz kızlar.
sorun olmamasına sevindim.bende gidicem bakalım 4,5 ta randevum.smear var birde.
tenzile enerji göndermek isterdim ama biri banada yollasa fena olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…