- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.861
cnm benim yaa, inanmıyorum insanlar neden bu kadar merhametsiz oluyor, insanlar dediğimde öz ve öz akrabaları insanın; rabbim sana bi çıkar yol gösteriri inşallah cnm, dünden beri düşünüyorum nasıl çıkacak bu kız işin içinden diye, eşin ne diyo peki son durumlara
maşallah kız ruzişee, çok dillendirme nazara gelmesin çocuk, ama bezi atması çok isabet olmuş , demek ki farkında beze yaptığının, ne yaptığının, çünkü bazı çocuklar bilmezmiş, bez yokken bacaklarının arasından akıp giden çişe bile aldırmadan oyunlarına devam edenler varmış
günaydın demeden daldık konulara , günaydın canlarım
semihacım izmirdeymiş, iyi gezmeler diliyorum , fırsat bulursunda gezersin umarım, bende çok severim izmiri
eftunn cum nbr cnm, bi resim yükledin ama biz hiç görmedik ve de görmek istiyoruzzzzzzzzzzz
yelizcim ne zaman ne haberlerle gelecek bakalım, iyi haberler bekliyoruz
iyiyiz betülcüm sen nasılsın.denize gideceğiz birazdan hazırlığı bekliyorum.
sağol zehracımo sizin güzelliğiniz ya bakan gözlerin güzelliği.
yüz kızmı nasıl karalanıyor dur bi uğraşayım:)
Haber veririm ebrar fırsat verirse emire geçmiş olsuniyiyiz fatmacım, emir ufk bi kaza atlattı ama iyi şimdi çok şükür, onun dışında herşey yolunda
senin tatil nasıl geçti, tatil fotolarını ekleyince haber ver
selam özüm naber nasil gidiyor,yoksun uzun zamandir?mert naslKızlar selam, tatildi, düğündü derken hayli yoğun bir yazı bitiriyorum artık.
Geçmişe biraz baktım da Nimocum anaokulu düşünüyo galiba. Canım benim ya, zor tabii, ama ben de seneye düşünüyorum ve şimdiden araştırmaya başladım. Ablam anaokulu öğretmeni o da fikir veriyo bana. Bu arada geçen parkta bi bayanla sohbet ettik, 2 yaşında oğlunu kreşe vermiş ve çok memnunum dedi, sosyalleşmiş, paylaşımı öğrenmiş.
Bu arada Mertim çişini öğrenmişken unutma süreci geçirdik ve ben bıraktım, şimdi annemlerdeyiz 2 aydır ve başka yerde başlamak istemedim tekrar, bi de yollara çok düştük bu sene, o yüzden evde sakince tekrar başlıycam. Gece bezlemiyorum bu arada, hiç kaçırmıyo gece kuzum, bakalım eve gidince nasıl halledicez bu meseleyi?
Tülaydan haberi olan var mı? doğum yaptı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?