- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.841
Kızlar selam, tatildi, düğündü derken hayli yoğun bir yazı bitiriyorum artık.
Geçmişe biraz baktım da Nimocum anaokulu düşünüyo galiba. Canım benim ya, zor tabii, ama ben de seneye düşünüyorum ve şimdiden araştırmaya başladım. Ablam anaokulu öğretmeni o da fikir veriyo bana. Bu arada geçen parkta bi bayanla sohbet ettik, 2 yaşında oğlunu kreşe vermiş ve çok memnunum dedi, sosyalleşmiş, paylaşımı öğrenmiş.
Bu arada Mertim çişini öğrenmişken unutma süreci geçirdik ve ben bıraktım, şimdi annemlerdeyiz 2 aydır ve başka yerde başlamak istemedim tekrar, bi de yollara çok düştük bu sene, o yüzden evde sakince tekrar başlıycam. Gece bezlemiyorum bu arada, hiç kaçırmıyo gece kuzum, bakalım eve gidince nasıl halledicez bu meseleyi?
Tülaydan haberi olan var mı? doğum yaptı mı acaba?
İlk Günaydın benden olsun
özümcüm uzun zamandır görünmüyordun mert nasıl
fatmacım hoşgeldin sende tatildeydin galiba nasıl geçti tatil ebrar nasıll
küçük yeliz işe gelicekmi bugün doktora gidicek ama gelince haberdar et bizi canımmm
kızalrrr yezdanın boğazalrı şişti galiba sesi çok kötüydü gecemiz zordu yine ağlayarak uyandıı süt yaptım içti mızıldandı herhalde ağrısı vardı birtane fitil attım öksürüğüde çok fazla burnuda akıyor yaa nerde soğuk anlamıyorum soğuk birşeyde vermiyorum yine peditus başladım baklaım bugün öksürük şurubundanda veriyorum zaten kaçgündür öksürük vardı
Günaydın kızlarrr
dün iş çıkışı bir kreşe gittik arkadaşla beykentte bayıldık bayıldıkkkk, çocuklar öğretmenlerin peşinde sevinçle, keza velilerde direkt kapıda çok memnunuz 6 aylıktan beridir burda kızım çok memenunum dedi, herşeyi o kadar güzeldikiii , hem öğretmenlere hem sahibine hem ortama bayıldık, velilerin yüzündeki ifade ise görülmeye değerdi.
emme velakin 550 tl dediler. arkadaşımda çok beğendi, arkadaşı anaokulu öğretmeni olduğu için herşeyi benden daha iyi biliyor ve bu fiyata burası bence çok iyi kesinlikle kızımı buraya vericem dedi. işede çok yakın, arkadaşıma arabayla kızları bırakır akşamlarıda alırız dedi, dedi dedi ama bende o kadar para verememkii, dün annemlere anlatıyorum hemen konuyu kapattılar dinlemediler bile beni, bide aman ne suraını asıyon bulursun bi yol demezlermi, hele kardeşim paran varsa gönderirisin yoksa göndermezsin bu kadar dedi. o daha bi koydu.
yapılan iyilik söylenmez ama ben yapabildiğim dönem kardeşime hep para gönderdim okurken sonra kızın doğumu girdi gönderemedim, yani bekledimki 200-300 biz verelim gerisini sen toparla, çünkü kardeşim işe başladı ve bunu verebilecek durumda şu an. ama konuyu kapattılar lafını bile ettirmediler bana, hadi annem bakamıyor hasta diye ama bari bu şekilde yardım edinde ben de ortada kalmıyım. ya gidip yalvarıcam kayınvalideme ne olur bak diye, ondan sonra halim duman bu kadarken bu kadar yaptılar bid eylvarınca kimbilir neler yaparlar. yada evi kapatıcaz, ben kendi annemde tabi kabul ederlerse eşim kendi ailesinin yanında 1 sene 2 sene yarı yaşıcaz çünk ü anca kira vermezsek belki bu işin altından kalkarız. annemlerin yanında da barınabilirmiyim o da ayrı konu. herşey ne kadar garip yaaa, n kadar garip. hayatta hep tek başımayadım ama hep ümitliydim gene olurda bi gün dasra düşersem arkamada olur birileri diye ama dara düştüm kimse yok yanımdaaa
kimseee
günaydın kızlar...
kadiscim çok geçmiş olsun cnm...
direk dr.a götürseydin keşke...
sanırım yezdanınn bağışıklık sistemi kuvvetli değil..
çok fazla hasta oluyor çünkü..
vitamin ilacı falan kullanıyor musun normal zamanlarda?
yelizimi merak ettim ama çıkmış mıdır dr. un yanından acaba...
nimicim valla ben yollicam nerdeyse para...
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ki..
allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bi kapı açsın sana..
bizim için çok önemli bir gelişme oldu dün akşam..
annemlere gitmiştik...
bi süre sonra ruze anneme bezini çıkarttırdı...sonra kukusunu tutup çiş dedi..
annemde aldı tuvalete gitti..
ne lazımlık ne klozet hiç bişi yok..
tuvaletin kenarına oturtturdu..
2 kere çişini yaptı orda...
bu saba bezini bağlamadım..
kaynanaya da söyledim..
bugün akşama kadar deneyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?