Bebeklerimiz ve Biz

ılk Günaydın benden olsun

özümcüm uzun zamandır görünmüyordun mert nasıl

fatmacım hoşgeldin sende tatildeydin galiba nasıl geçti tatil ebrar nasıll

küçük yeliz işe gelicekmi bugün doktora gidicek ama gelince haberdar et bizi canımmm

kızalrrr yezdanın boğazalrı şişti galiba sesi çok kötüydü gecemiz zordu yine ağlayarak uyandıı süt yaptım içti mızıldandı herhalde ağrısı vardı birtane fitil attım öksürüğüde çok fazla burnuda akıyor yaa nerde soğuk anlamıyorum soğuk birşeyde vermiyorum yine peditus başladım baklaım bugün öksürük şurubundanda veriyorum zaten kaçgündür öksürük vardı

günaydın kızlar
kadis canım geçmiş olsun yezdaya.

eftun günaydın bacım.

nimet allah yardımcın olsun.kimseyi dara düşürmesin.bi çıkışı olmalı bu yolun.bu ayların yüzü suyu hürmetine çabucak atlatırsın bu sıkıntılı dönemini canım benim.

Nimocum canım iyi yürekli arkadaşım ne diyim bilmemki boğazım düğümlendi yüce rabbim kalbindeki o güzelliğe göre senin istediğin birşeyi mucize edip önüne getirsin yaklaşan şu mübarek günlerde inş. bir kapı açar sana yüce rabbim keşke annenler dese yaa nasıl dillerine gelmiyor kardeşinle konuşsan
parasal durumun düzelene kadar yardım etsin sana borç olarak olmazmı uazda annenlerle konuş bi şekilde yine insanın kendi ailesinden ne olursa lur annen dayanamaz bence bu duruma senin üzülmenide istemez

senin ve eşinin ayrı kalması bence çözüm değil hem nereye kadar kalabilirsin ki?

iyiyiz canım kuzuyu bıraktık geldik işe.babası bırakıyor artık sabahları bu sabah da çok ağlamış eşim aradı şimdi de üzülmüş çok.

günaydın kızlar...
kadiscim çok geçmiş olsun cnm...
direk dr.a götürseydin keşke...
sanırım yezdanınn bağışıklık sistemi kuvvetli değil..
çok fazla hasta oluyor çünkü..
vitamin ilacı falan kullanıyor musun normal zamanlarda?

yelizimi merak ettim ama çıkmış mıdır dr. un yanından acaba...

nimicim valla ben yollicam nerdeyse para...
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ki..
allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bi kapı açsın sana..

bizim için çok önemli bir gelişme oldu dün akşam..
annemlere gitmiştik...
bi süre sonra ruze anneme bezini çıkarttırdı...sonra kukusunu tutup çiş dedi..
annemde aldı tuvalete gitti..
ne lazımlık ne klozet hiç bişi yok..
tuvaletin kenarına oturtturdu..
2 kere çişini yaptı orda...
bu saba bezini bağlamadım..
kaynanaya da söyledim..
bugün akşama kadar deneyecek bakalım

özüm hoşgeldin cnm, tuvalet alıştırma bölümünde okudum cnm alıştırma safhalarını çok iyi gitmişsiniz aslında ama hayırlısı, kış gelmeden başlamak lazım bende 2 güne kadar başlıycam, tülaydan haberimiz yok cnm ya ama daha vardı doğumuna sanırım, msn de de yok bayadır

cnm çok geçmiş olsun yezdamıza

cnm benim yaa, inanmıyorum insanlar neden bu kadar merhametsiz oluyor, insanlar dediğimde öz ve öz akrabaları insanın; rabbim sana bi çıkar yol gösteriri inşallah cnm, dünden beri düşünüyorum nasıl çıkacak bu kız işin içinden diye, eşin ne diyo peki son durumlara

maşallah kız ruzişee, çok dillendirme nazara gelmesin çocuk, ama bezi atması çok isabet olmuş , demek ki farkında beze yaptığının, ne yaptığının, çünkü bazı çocuklar bilmezmiş, bez yokken bacaklarının arasından akıp giden çişe bile aldırmadan oyunlarına devam edenler varmış

günaydın demeden daldık konulara , günaydın canlarım

semihacım izmirdeymiş, iyi gezmeler diliyorum , fırsat bulursunda gezersin umarım, bende çok severim izmiri

eftunn cum nbr cnm, bi resim yükledin ama biz hiç görmedik ve de görmek istiyoruzzzzzzzzzzz

yelizcim ne zaman ne haberlerle gelecek bakalım, iyi haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…