J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.881
bu kadar olur...
şimdi seni arayacaktım...
sevindim canım...
sonucunda iyi çıkar inşallah
yeliz ve tenzile hoşgeldiniz kızlar.
sorun olmamasına sevindim.bende gidicem bakalım 4,5 ta randevum.smear var birde.
tenzile enerji göndermek isterdim ama biri banada yollasa fena olmaz:)
hosgeldin yeliz
sewindim hersyein yolunda olmasina gecmis olsun tekrar,
elifcim ruze basladi mi simdi tuwalet egitimine?
hosgeldin yeliz
sewindim hersyein yolunda olmasina gecmis olsun tekrar,
elifcim ruze basladi mi simdi tuwalet egitimine?
canımcım çok saol, işim erken biticek diye kahvaltı yapmadım. Uzun sürüncede hiç aklıam gelmedi yapmak gelir gelmezde yemepe çıktım.
Mücümün Dr una gittim, çok memnun kaldım o kadar yoğun bir hasta trafiği olmasına rağmen
ilgili nazik ve sevecendi. Herşey yolunda dedi. Sonuçda iyi çıkarsa 1 sene rahatım :)
Darısı Betül'ün başına oda gidecekmiş bugün.
Bu arada bende tekrar maşallah diyorum ruzeye
sağol yelizcim
bu arada gerçekten maşallah ruzeye.
bir benim kız kaldı herhalde aranızda.benimki de zor valla kayınvalide yanaşmıyor ne zaman olacak hiçbir fikrim yok
elifcim sakın canını sıkma,k.walidene durumu anlat we 1 hafta bilemedin 2 hafta disini sıkmasini soyle hatta olmadi 1 hafta sizde kalsin ki kendi ewi kirlenmesin,
bi oneri sadece canim
Deme yaaa Elif, Ne olcak peki. Halbuki nasıl rahat edicekler bir alışsa en fazla bir hafta ıslatır.
Ruzede istiyorken k.walideni ikna et derim ben.
Walla bende sevindim dr işine, benim dr avr.yakasında herseferinde gidemiorum.
Hamişleri görünce eski günler geldi gözümün önüne :)
yelizcim hoşgeldin herşeyin yolunda olmasına svindim canım smear inş. temöiz çıkıcak allahın izniyle
elif ne var ya bukadar gözünde büyütecek kaynoşunda yani sanki hiç çocuk büyütmedi bu kadın bir iki alışıcak yardımcı olsun sen kafana takma olur allahın izniylee
betül bende varım daha başlamayan bakalım kısmet nimo sevil fatma varda var yani bakalım
inanki elifçim bilmiyorum aklımda hep.kayınvalide yanaşmıyor bende ya izin alıcam ki alamam yaz izni bile mucizeydi.1 yılım martda doluyor ya da 1 yılımın dolmasını bekliycem 2,5 yaşında olacak inşallah.geç olurmu diye düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?