Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kadisim nasıl öksürük hırıltı şeklinde mi kuru öksürük mü
evvet canım antibiyotik ve birkaç ilaç daha verdi.mantarmı diye sordum hayır bu farklı dedi anlamadım pek

günaydın arkadaşlarrr

saolun zor günümde arayıp hatrımı sordunuz, çözüm önerileri sunmaya çalıştınız.yanımda oldunuz .

herşey sürüncemede, ailem arkamda değil. tek çözüm kalıyor oda malum şahsa yalvarmak galiba. 1 sene içinde akıl hastası olmazssam iyidir.

günaydın kızlar...
betülcüm geçmiş olsun cnm...
ilaçların fayda eder eminim...
allah başak hastalık vermesin...

nimocum çok dua ediyorum cnm sana..
allahım bi kapı açacak inş...
ve o insana hiç muhtaç olmayacaksın inşallah...

ruzişde öksürük var akşamdan beri...
çok fazla değil..
ama ben düşündürecek kadar var işte...
ayrıca wc eğitimini başlamadan bitirmiş kayanana...
beceremiyorum diyo..
nasıl 5 çocuk büyüttüm diyor.hayret ediyorum doğrusu
cumartesi öğlen eve gideceğim..
1,5 günde ne yapabilirsem artık..
kayanana sen başla ilerlet ben gerisini yaprım dedi..
gerisini herkes yapar.benimki de bi değişik...

hırıltısı yok canım öksürük ama ciğerden geliyor balgam var onuda atamıyor yutkunuyor şimdi doktorunu aradım ama görüşemedim hastası vardı.

Bendede vardı canım enfeksiyon banada verdi antibyotik ve fitil iyi ilaçla tedavi olur yine mantar olması kötü olurdu yaa allahtan değilmiş

nimocum allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin yaa

vallahi heo aklımdasın inş. bir çıkar yolu bulursun diye dua ediyorum inanki allah yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım.

elifcim senin kaynoşta 5 çocuk büyütüyor nasıl beceremiyor yaa ilgilenmek zor geliyor belli anacım uğraşmak istemiyor.. akşam benimkide sinyaller verdi sankim bezini çekiştiriyor
ruzişede geçmiş olsun o öksürük bizdede var anlayamadım geziyormu ne insanlarda baksana herkeste var.

annem diyor git tuvalete çişini yap paçalarını çeke çeke tuvalete gidiyor biryandan bezini tutuyor biryandan kaprisini çekiyor cadıı cişş ciş diye dolandı durdu. bugün ya adaptör ya lazımlık alıcam annem alıştıralım diyor yavaş yavaş bakalım bizim maceramız nasıl sonuçlancak

evet uğraşmak işine gelmiyor cnm...
sıkıya gelemiyor..

yaz gelince hastalıklar biter dedik...
herkes daha beter hasta niye böyle oluyor anlamıyorum
şuan yokmuş öksürük...
yine olursa gideriz bizde dr.a

sizde başlayın cnm..yezda sinyalleri vermiş..
maşallah annesi ona..
ruze lazımlık yada klozete oturmuyor...
wc nin kenarınalaelaelaelaelae

büütn yavrularda öksürük var galiba, dünde bizimkinde başladı öksürük.

biraz önce iş arkadaşım gelmedi, onun yerien onun işini yapıyorum, operatörlerden biri ile konuşuyoruz. henüz 1 yaşına girmemiş yeğeninden bahsediyor ya yürümedi hala bi bozuklukmu var annem 9 aylıkken yürür çocuklar dyor dedi. yahu dedi çocuklar 1 yaşında yürür, nadirdir 9 aylık yürüyen, sen annemden daha mı iyi bileceksin dedi, 5 çocuk büyütmüş benim annem dedi. evet daha iyi biilrm ddi. asıl anne bişey bilmiyor dedim. biraz açın kitap falan okuyun annenizin her dediği doğru değil deidm . yok yaa diyo. öyle dedim , analarınız herşeyin doğrusunu bilmez kabullenin dedim. kaldı öyle. vallahi karılarına acısım. bu zihniyet oldukça daha çookkk gelinin canı sıkılırrr.

sen şu sorunları bi hallet de cnm..
wc eğitimini halledersin kendin..
kreşe verecek olursan eğer kreşe başlamadan önce bi hafta izin alırsın..
kendin başlatırsın olmazsa

konuşmayı canın istemiyo...
kaçgündür iki kelime lafı zor ediyorsun..
seni bu hale getirenler utansın ne diyim...
allahıma hep dua ediyorum sana bi çıkış kapısı versin diye

ruze ve nile de çok geçmiş olsun umarım ilerlemeden atlatırsınız bir çırpıda.
ya zaten ben kendi gördüğüm örneklere bakıyorumda olay adamda bitiyor hep
elif belliki senin kayınvalide de benimki gibi uğraşmak istemiyor.

Selam güzel annişlerim...
Öncelikle Nilime, Ruzeme, Yezdama çok çok geçmiş olsun... Gece gündüz sıcaklık farkları çok arttı kuzuların bünyelerde şaşırıyor tabi... ınşallah çok ilerlemeden atlatır kuzularınız.
Nimetim senin için artık söyleyecek söz bulamıyorum. Dualarım seninle bitanem bunu bil sadece...
Bu arada sen böyle kafayı yeme durumundayken kocişin ne alemde... O annesindemi kalıyor? Bir fikri vs. varmı?

nimocum nile geçmiş olsun öksürük başa bela oldu yazın .çocuklar rahatlar dedik yine hasta yine hasta

annemle konuştum yezdanın öksürüğü çoğalmış doktoruyla görüştüm ilaçları kullanmana rağmen geçmiyorsa başka grup ilaç vericez .sırtını dinleyelim getir dedi

konuşmayı canın istemiyo...
kaçgündür iki kelime lafı zor ediyorsun..
seni bu hale getirenler utansın ne diyim...
allahıma hep dua ediyorum sana bi çıkış kapısı versin diye

valla elifcim ruhumu okudun ne diyim.
allah razı olsun. allah hepimizin dualrını kabul etsin inşallah. saol güzel yürekli arkadaşım

sözler tükendi be sevilim.allah razı olsun. yok annesinde kalmıyor. bi kere ziyaretine gitti işte bildiğim kadarıyla evde. şirkette de iyice kötüleştik. maaş falan beklemeyin diyor herkes. elimize giren yok kara kara düşünüyoruz. mecbur yalvarıcaz herhalde

saol canım ya. yezdamada geçmiş olsun. kafam o kadar dağınıkki geçmiş olsun demeyi ile unuttum kusuruma bakma

betülcüm, eneksiyon falan bişeyler yazmıştın sende sanada geçmiş oslun hayatım. kafam yerinde değil kusura bakmayın

Cümleten Merhabaaaaaaaaaa

Nilimize,Yezdamıza ve Ruzemize çok geçmiş olsun. Yazın bile hastalık rahat bırakmıyor yavruları.

Nimicim bende söyleyecek söz bulamıyorum inan rabbim darlığını görsün ve sana bir mucize ile çıkar yol göstersin. Bol bol dua et cnm, bende duacınım.

benim yerimede yüz biraz semihacımmm, yüzerken beni annn emii, doyamadım denizler bi türlü

canım dün görmedim yazdığını.yüzdüm bilemmmm...sengözlerimebaksanab hanıma bak doyamamışmış denizlere ben ne yapayım koca yaz geçti bir dün girdim denize senağlamabugünde yolculuk var berra hanımın kalkmasını bekliyoruz...

slm kızlar
ruze.yezda ve nile geçmiş olsun.yaz bitti hastalık bitmedi yani.

yelizcim dün kontrol varmış sorun çıkmadığına sevindim.benimde muayene olmam lazım aslında doğumdann beri hiç gitmedim.

betülcüm sende gitmişsin kontrole enfeksiyon varmış geçmiş olsun.

sevilcim başınız sağolsun.

nimet diyecek söz bulamıyorum ya.ne sıkıntılı bir dönemdesin tatlım ya.allah yardımcın olsun demekten başka birşey gelmiyor maalesef elimden canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…