- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.921
nimocum allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin yaa
vallahi heo aklımdasın inş. bir çıkar yolu bulursun diye dua ediyorum inanki allah yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım.
elifcim senin kaynoşta 5 çocuk büyütüyor nasıl beceremiyor yaa ilgilenmek zor geliyor belli anacım uğraşmak istemiyor.. akşam benimkide sinyaller verdi sankim bezini çekiştiriyor
ruzişede geçmiş olsun o öksürük bizdede var anlayamadım geziyormu ne insanlarda baksana herkeste var.
annem diyor git tuvalete çişini yap paçalarını çeke çeke tuvalete gidiyor biryandan bezini tutuyor biryandan kaprisini çekiyor cadıı cişş ciş diye dolandı durdu. bugün ya adaptör ya lazımlık alıcam annem alıştıralım diyor yavaş yavaş bakalım bizim maceramız nasıl sonuçlancak
konuşmayı canın istemiyo...
kaçgündür iki kelime lafı zor ediyorsun..
seni bu hale getirenler utansın ne diyim...
allahıma hep dua ediyorum sana bi çıkış kapısı versin diye
Selam güzel annişlerim...
Öncelikle Nilime, Ruzeme, Yezdama çok çok geçmiş olsun... Gece gündüz sıcaklık farkları çok arttı kuzuların bünyelerde şaşırıyor tabi... İnşallah çok ilerlemeden atlatır kuzularınız.
Nimetim senin için artık söyleyecek söz bulamıyorum. Dualarım seninle bitanem bunu bil sadece...
Bu arada sen böyle kafayı yeme durumundayken kocişin ne alemde... O annesindemi kalıyor? Bir fikri vs. varmı?
nimocum nile geçmiş olsun öksürük başa bela oldu yazın .çocuklar rahatlar dedik yine hasta yine hasta
annemle konuştum yezdanın öksürüğü çoğalmış doktoruyla görüştüm ilaçları kullanmana rağmen geçmiyorsa başka grup ilaç vericez .sırtını dinleyelim getir dedi
benim yerimede yüz biraz semihacımmm, yüzerken beni annn emii, doyamadım denizler bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?