- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.901
cnm o kadar sıkma kendini
uzmanlar 2.5 yasin cok ideal oldugunu soyluyorlar
dernekteki bircok arkadasimda bu yonde dusuncelerdelerdi we annem baslatmasaydi drn'i ben kesinlikle 2.5 yasta baslayacaktim
o yuzden herseyin hayırlısı
uzme kendini cok ta
saol canım teşekkür ederimküçük kadiş hg. canım...
kuzucuğuna geçmiş olsun cnm...
wc eğitimi sağlığından mühim değil ya üzülme...
sağlıklı olsun da geç olsun cnm..
tebrik ederim yeni ünvanın hayırlı olsun...
eşinle sorunlarınız içinde allahtan kolaylık diliyorum cnm...
sen götürüp maaşı onun eline mi sayıyorsun
saol canımkadis senin de Allah yardımcın olsun ne diyim çok zor
canım ya çok üzüldüm bitanem senin için dua edecemGünaydın kızlarrr
dün iş çıkışı bir kreşe gittik arkadaşla beykentte bayıldık bayıldıkkkk, çocuklar öğretmenlerin peşinde sevinçle, keza velilerde direkt kapıda çok memnunuz 6 aylıktan beridir burda kızım çok memenunum dedi, herşeyi o kadar güzeldikiii , hem öğretmenlere hem sahibine hem ortama bayıldık, velilerin yüzündeki ifade ise görülmeye değerdi.
emme velakin 550 tl dediler. arkadaşımda çok beğendi, arkadaşı anaokulu öğretmeni olduğu için herşeyi benden daha iyi biliyor ve bu fiyata burası bence çok iyi kesinlikle kızımı buraya vericem dedi. işede çok yakın, arkadaşıma arabayla kızları bırakır akşamlarıda alırız dedi, dedi dedi ama bende o kadar para verememkii, dün annemlere anlatıyorum hemen konuyu kapattılar dinlemediler bile beni, bide aman ne suraını asıyon bulursun bi yol demezlermi, hele kardeşim paran varsa gönderirisin yoksa göndermezsin bu kadar dedi. o daha bi koydu.
yapılan iyilik söylenmez ama ben yapabildiğim dönem kardeşime hep para gönderdim okurken sonra kızın doğumu girdi gönderemedim, yani bekledimki 200-300 biz verelim gerisini sen toparla, çünkü kardeşim işe başladı ve bunu verebilecek durumda şu an. ama konuyu kapattılar lafını bile ettirmediler bana, hadi annem bakamıyor hasta diye ama bari bu şekilde yardım edinde ben de ortada kalmıyım. ya gidip yalvarıcam kayınvalideme ne olur bak diye, ondan sonra halim duman bu kadarken bu kadar yaptılar bid eylvarınca kimbilir neler yaparlar. yada evi kapatıcaz, ben kendi annemde tabi kabul ederlerse eşim kendi ailesinin yanında 1 sene 2 sene yarı yaşıcaz çünk ü anca kira vermezsek belki bu işin altından kalkarız. annemlerin yanında da barınabilirmiyim o da ayrı konu. herşey ne kadar garip yaaa, n kadar garip. hayatta hep tek başımayadım ama hep ümitliydim gene olurda bi gün dasra düşersem arkamada olur birileri diye ama dara düştüm kimse yok yanımdaaa
kimseee
ügünaydın kızlar...
bizim için çok önemli bir gelişme oldu dün akşam..
annemlere gitmiştik...
bi süre sonra ruze anneme bezini çıkarttırdı...sonra kukusunu tutup çiş dedi..
annemde aldı tuvalete gitti..
ne lazımlık ne klozet hiç bişi yok..
tuvaletin kenarına oturtturdu..
2 kere çişini yaptı orda...
bu saba bezini bağlamadım..
kaynanaya da söyledim..
bugün akşama kadar deneyecek bakalım
sevilim görüyorum aşağıda, nasılsın cnmmm,
dün okudum bi yakınız vefat etmiş, çok üzüldüm, allah rahmet eylesin cnm yaa
Sağol sevilcim teşekkürler zaten bugün bekliyorum akşam giderken antibyotik alıcam öksürüğüne şurup kullandım ama fayda etmiyor kaç gündür var şimdi annemle konuştum buun akıntısı falan yokmuş ateşide çıkmamış şükür ama öksürüğü var ilaçda geçirmiyorsa antibyotik şart galiba
sen nasılsın irem nasılll
Merhaba Sevilcim.
Saol canım, darısı senin başına :). Bittimi kışlıklar :)
Ohhhhhhhhhhhhh ağzımın suları aktı :)
Ellerine kollarına sağlık kışlık yapanların çoooook olsun :):):)
Ben çok severim böyle şeylerle uğraşmayı... Biraz fazla evcimenim yedireyip içireyim bayılırım. Burcumun özelliğinden olsa gereg(bkz. Yengeç)
Amin canım amin. Hepimizin bol olsun...
Derin nasıl kaçaklar, ödülsüz sabahlar devam mı????
ben eve geldim şimdi gidip kuzuyu alıcam.bi bakayım dedim evden çıkmadan.
enfeksiyon varmış antibiyotik verdi zaten bazı şikayetlerim vardı.smear yapmadı o yüzden
sevilim sağol canım sana da kolay gelsin.
küçük kadis sende sağol hayatım borçlarınız için de Allah kolaylık versin
Ben çok severim böyle şeylerle uğraşmayı... Biraz fazla evcimenim yedireyip içireyim bayılırım. Burcumun özelliğinden olsa gereg(bkz. Yengeç)
Amin canım amin. Hepimizin bol olsun...
Derin nasıl kaçaklar, ödülsüz sabahlar devam mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?