Bebeklerimiz ve Biz

sağol canım.sizede iyi gezmeler..

ben çıkıyorum şimdi.

görüşürüz kızlar ...

saol canım teşekkür ederim
benim maaş kartım eşimde
ama ödemeleri beraber yaparız
zaten para klamıyo bu ay 5 milyardan fazla borç var
ama eve girecek para 4.5 milyar
hayal gibi ya bir ayda bu kadar para kazancagımız
ama şaka gibi de bu kadar borcumuz olacağı

kadis senin de Allah yardımcın olsun ne diyim çok zor
saol canım

canım ya çok üzüldüm bitanem senin için dua edecem
bizde de var bu sorun
annem evime gidecem diyo haklı olarak
neyse ki görümcem gelecekmiş galiba yoksa ben napardım bilmiyorum

benim eşim çok dan dan konuşuyo ya bunun için napcam bilmiyorum
üstüne de gidince hiç konuşmuyo
şaşırdım artık bu adamla ya

ü

hadi bakalım kolay gelsin
benim oglum 18 aylık olcak işte
ama ögrenmesi lazım
kışa da böyle girersek epey zor olcak
hala da emiyo ve bırakmak istemiyo
işin aslı bende bıraktırmak istemiyorum

maşallah canım ikinizede

Selam fıstıklar...
Yelizcim çok sevindim birşey çıkmadığına Allahın izniyle simirinde temizçıkar inşallah.
Betülcüm kızında sende fıstık gibisin maşallah sen deki boypos ne güzelmiş öyle... Ben biraz boy fakiri olarak bayılırım uzun boylu hatunlara... ınşallah seninde kontrolün temiz çıkar.
Darısı ramazandan sonra benim başıma...
Elifcim maşallah başalmışsınız wc eğitimini inşallah kazasız belasız sonunuda getirirsiniz. Kaynoşla konuş tatlı dilli ikna edersin.
Kadişim Yezdamada çok geçmiş olsun... ınatçı öksürükde peditus pek faydalı olmuyor. ıstersen bir dr. götür derim. Biliyorsun ırem'de de olmuştu 1,5-2 ay kadar önce mecburen antibiyotikle atlatmıştık.
Nimetim senin için söyleyecek kelime bulamıyorum. Sadece yazdıklarını okurken boğazıma birşeyler düğümleniyor. Ve bazen bu adaletsizliğe isyan edesim geliyor. Temiz kalpli arkadaşım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yüce Rabbim tez zamanda ferah kapıları açar inşallah sana... Geçmişini bilen biri olarak kardeşinede çok tesüf ettim. Evlensin barklansın seni çok daha iyi anlayacak ama insanın içinde birşeyler kırılıyor işte. 100-150 tl ile sen zengin olmazsın ama oda batmaz. Bence insanlar geçmişiyle hep sırt sırta yaşayıp yapılanlara asla unutmamalı...

Selam fıstıklar...
Yelizcim çok sevindim birşey çıkmadığına Allahın izniyle simirinde temizçıkar inşallah.
Betülcüm kızında sende fıstık gibisin maşallah sen deki boypos ne güzelmiş öyle... Ben biraz boy fakiri olarak bayılırım uzun boylu hatunlara... İnşallah seninde kontrolün temiz çıkar.
Darısı ramazandan sonra benim başıma...
Elifcim maşallah başalmışsınız wc eğitimini inşallah kazasız belasız sonunuda getirirsiniz. Kaynoşla konuş tatlı dilli ikna edersin.
Kadişim Yezdamada çok geçmiş olsun... İnatçı öksürükde peditus pek faydalı olmuyor. İstersen bir dr. götür derim. Biliyorsun İrem'de de olmuştu 1,5-2 ay kadar önce mecburen antibiyotikle atlatmıştık.
Nimetim senin için söyleyecek kelime bulamıyorum. Sadece yazdıklarını okurken boğazıma birşeyler düğümleniyor. Ve bazen bu adaletsizliğe isyan edesim geliyor. Temiz kalpli arkadaşım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yüce Rabbim tez zamanda ferah kapıları açar inşallah sana... Geçmişini bilen biri olarak kardeşinede çok tesüf ettim. Evlensin barklansın seni çok daha iyi anlayacak ama insanın içinde birşeyler kırılıyor işte. 100-150 tl ile sen zengin olmazsın ama oda batmaz. Bence insanlar geçmişiyle hep sırt sırta yaşayıp yapılanlara asla unutmamalı...

sevilim görüyorum aşağıda, nasılsın cnmmm,
dün okudum bi yakınız vefat etmiş, çok üzüldüm, allah rahmet eylesin cnm yaa

İyi be fıstıkım... Okudum tam yazmaya geçecektim irem sultanın sokak krizi tuttu.
Allah razı olsun canım. Amin....
Sen nasılsın? Çiçekle, böcek nasıllar???

Sağol sevilcim teşekkürler zaten bugün bekliyorum akşam giderken antibyotik alıcam öksürüğüne şurup kullandım ama fayda etmiyor kaç gündür var şimdi annemle konuştum buun akıntısı falan yokmuş ateşide çıkmamış şükür ama öksürüğü var ilaçda geçirmiyorsa antibyotik şart galiba

sen nasılsın irem nasılll

İyi be canımcım saat 1 gibi bir sokağa çıktık saat 3 de eve girdik. Yemeğini yedi duş aldırdım uyuttum. Mutfakla uğraşıyorum akşam söylemesi ayıptır kızartma yapmıştım. Ocak batmıştı onu temizledim. Dağınıklık topluyorum.
Ev işi hiç bitermi???

Merhaba Sevilcim.

Saol canım, darısı senin başına :). Bittimi kışlıklar :)

Biberleri közlüyorum şeker... Fırındalar şu an soyup direk buzluğa atıyorum zaten. Yiyeceğim zatam çıkartıp çözdürüyorum ya yoğurtlu yada sarmısaklı sirkeli yapıyorum. Ramazana iyi olacak insan değişik tadlar arıyor.
Domatesleri daha almadım onlarıda önümüzdeki hafta sonu alırsam bitecek inşallah...

Ohhhhhhhhhhhhh ağzımın suları aktı :)

Ellerine kollarına sağlık kışlık yapanların çoooook olsun :):):)

Ben çok severim böyle şeylerle uğraşmayı... Biraz fazla evcimenim yedireyip içireyim bayılırım. Burcumun özelliğinden olsa gereg(bkz. Yengeç)
Amin canım amin. Hepimizin bol olsun...
Derin nasıl kaçaklar, ödülsüz sabahlar devam mı????

ben eve geldim şimdi gidip kuzuyu alıcam.bi bakayım dedim evden çıkmadan.
enfeksiyon varmış antibiyotik verdi zaten bazı şikayetlerim vardı.smear yapmadı o yüzden
sevilim sağol canım sana da kolay gelsin.
küçük kadis sende sağol hayatım borçlarınız için de Allah kolaylık versin

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda şifanı bulursun. Biz kadınların en büyük sorunu işte

Oooh valla ne güzel, Öylemi Yengeçler evcimenmi olur, hiç bilmiyorum :)
Amin canım.
Deniz iyi valla canım gezior babaneyle, olmazmı. Ama sana söylediğim ters psikolojiyi bende
uygulamaya başladım, kuruda olsa ıslakta akşam hep süpriz götürüyorum. Islattığı zaman
hiç bir yorum yapmadna yüz ifademi değiştirmeden değiştiriyorum, yani görmezden gelip üstüne düşmüyorum. Bakalım nasıl sonuç vericek.

Senin fıstık ne alemde.?

Günaydınlar

Herkese güzel birgün diliyorum

betülcüm geçmiş olsun canım enfeksiyon için ilaç verdimi doktorun

benim kuzunun öksürüğü devam ediyor burun akıntısı yok şuanda bugün doktorunu arıycam öksürük şurubu vermeme rağmen durmuyor bu inatçı öksürük bakalım ne diycek olmazsa götürcem yarın sabahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…