Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlar
bende mesaideyim.
ilk olarak nimetim çok mutlu oldum hepimizin gözüaydın.bu arada aileninde günahını aldık Allah affetsin.
berranın kulakları delinmiş ne güzel ben korkuyorum valla.
yezdamın öksürüğü azalmış maşşallah kuzuma inşallah bitecek kısa sürede.
sibel eşinin ve tüm askerlerimizn Allah yardımcısı olsun Allah korusun onları.Çok zor gerçekten.bu arada fotolar süper çok yakışıklı oğlun maşşaallah
mevcan laptopun hayırlı olsun canım
zehranın kuzusu düşmüş çok geçmiş olsun
yeliz bende istiyroummm imsakiye
mavili siz aynı binadamısınız kayınvalidenlerle

günaydın eftun.
bende korkuyordum ama şükür sorun çıkarmadı kızım.
benim küpelerimi bile çekiştirirdi farkettikçe ama kendi kulaklarına elleyemiyor sanırım.sadece anne bakiim tüpeleye diyorsositososito

ne güzzel semiha bende ondan korkuyorum kendi kulağındakini çekmesinden benimkini hep çekiyor çünkü.kız çocuklarına da çok yakışıyor kim bilir ne güzel olmuştur berranın ki de

Günaydın elif ,betül,semiha

benim kuzumun kulakları 9 aylıktı delindi küçükken yaptırmak daha iyi bence fazla anlamıyorlar ağlıyor 1-2 geçiyor ama büyüdüğü zaman bırakmıyorlar zor oluyor o yüzden küçükken deldirmeyi tercih ettim ben

gunaydın kızlar basım catlama uzere.....
esım gece 5 te aradı gıdıyolarmış bır kere daha sesımı duymak ıstemış zorlu gunler basladı bugun çok özlucem ama napalım sag saglım gelsın yanımızda olur

selam kızlarrrrrrrr
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorummmmmmmmmmmm

sibelcim allah yardmcın olsun canım
lütfen üzme kendini sağsağlim diner içini ferah tut kötü şeyler getirme aklına

slm kızlar, bugün uğrayamadım, misafirim vardı iftara
birde zeynebi çişe yetiştiricem diyee öldüm bittim
ama sanırım erken daha bize, beze geri dönücem gibi

zehracım nasılsın bırakma cnm bence devam et az sabır bak ben naptım banyoya lazımlık koydum efe gıdıp kendısı yapıyor sonra dok dıye benı cagırıyor oh şimdi çok rahatım

Zehram zeyno ne kadar büyümüş böle maaşallah..çiş konusunda da fazla zorlamamak lazım diye düşünüyorum..hevesi yoksa çokta uğraşma kendini yıpratmakla kalırsın..berfe çok hevesliydi 1 haftaya kalmaz öğrendi darısı sizlerin başına artık.

tünaydınlar.
biz evdeyiz bugün .eşim mesaide zeynoyu uyuttum haftalık temizliği yaptım bi bakayım dedim nete.fırınada börek attım pişince uyuyacağım bende.
nermein bezmenin kitabını okudum sır adı çok beğenmedim ama meraktan kitabın devamı olan auronun incilerini aldım ve bugün bitirdim çok güzel kitabın sonunda ağlamaktan helak oldum ama çok etkileyici tavsiye ederim
zeyno uyansın alışverişe gidicez bir de ev planları yapıyoruz toki nin.ona gidip bakıcaz beğenirsek yarın başvurucaz .hayırlısı hakkımızda.

kızlar çok mutluyum 2 gunun ardından esım sımdıaradı cnm ben ıyıyım kendınıze ıyı bakın dedı kapattı ama ben konuşamadım agladıgımı duymasın dıye

Günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum

düm misafirlerimiz vardı cumartesi gününden eşim yiğenlerini getirdi bizde kaldılar
ben tabi gidr gitmez hemen temizliğe koyuldum işleri böldüm wc banyo balkonları ve ev süpürmeyi cumartesi akşamından hallettim pazara silem ve toz alma kaldı onları dün yaptım öğleden sonra yemeklere giriştim
mercimek çorbası taze fasülye pilav salata , semiz otu salatası yaprak sarması ve tatlı olarakta tavuk göğsü vardı birde meyve servisi yaptık eşimle beraber herşeyi çok beğendiler eşimin abisi tekrar tekrar teşekkür etti herşey çok güzel olmuş tam bir ramazan yemeği oldu dedi .

eşime bir tane tişört bana krem ve parfüm , nescafe yezdayada elbise ve gömlek almışlardı zaten eksik olmasınlar.

yezda sultan cumartesiden beri düşe düşe bir hal oldu kafa morardı düştü sehpaya değdi içerden damağı yarıldı galiba kanadı çenesi morardı dünde temizlik yaparken dalgınlıkla çamaşır suyunu lavabonun üstünde bırakmışım son anda yetiştim elinden aldım cadının yoksa içecekti o sırada lazım oldu çamaşır suyu verilmiş sadakam varmış yetiştim.ama bayağı korktum ya içseydi allah korusun
öksürüğü biraz daha az ama yinede var salıdan sonra azalma olmazsa antibyotik başlayacağız.

bizim hafta sonumuz böleydi sizler neler yaptunuz bakem nasıl geçti hafta sonunuz .

herkese günaydın..
güzel bir hafta olsun inşallah...
biz cumartesi pazar evdeydik..
çok şükür kocamla bi başbaşa yemek yedik..
güzelce temizlik yaptık hafta sonu halılar yıkamdaydı onları falan serdik..
kuzucumla evde geçti..yavrum hafta içi babannnesine yapmadığı kalmıyor..ama bizi hiç üzmüyor...

biraz işlerim var kızlar..
halletmem lazım.
sonra bankaya ordan ehliyet kursuna yazılmaya gideceğim..
görüşrüz kızlar

Günaydınnnnn Güzel bir gün güzel bir hafta diliyorumm,

Keyifler yerindedir umarım, bizim haftasonumuzda çok dingin geçti.Evde kuzumuyla bol booool dinlendik.
Babacığımız c.tesi çalıştı bizde kuzucumla öğlene kadar uyuduk, öğlenden sonra beraber temizlik yaptık ve pazar gezmesine çıktık,iftarda k.walidemdeydik.Pazarda mutlu bir haberle uyandık ailemizin yeni ferdi sabaha karşı doğmuştu.
Kuzenimiz bir kız bebek dünyaya getirdi. Yüzü gibi bahtıda güzel olsun inşallahh.

Kadiscim yemeğiniz güzel geçmiş, ne mutlu sana. Yezdayada düşmeler için geçmiş olsun , umarım salıya birşeyciği kalmaz.

Elifcim güzel ve sakin bir haftasonu geçirmişsin, Ruzeye kim bakacak cnm.?

kadis çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış gerçekten .Allah korumuş gerçekten.
mavilimin de haftasonu güzel geçmiş.ne güzel
yeliz Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…