Bebeklerimiz ve Biz

elifcim senin kuzu kime çektirceğini biliyor anamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah ruzeye seni üzmemiş hiç halılarını güle güle kitlet demek istemiyorum ma kirlenicek neticede

yelizcim sağol canım sizinde gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sen nasılsın deno nasıll

betülcüm sağol canım sen nasılsın börekler falan maşallah hamarat hatun seni zeyno nasıll

iyiyim canım . yok canım ya keşke hamarat olsam da pek değilim işte
bide dersaneye kayıt oldum ekim itibari ile pazar günlerim de doldu.
bakalım hayırlısı hakkımızda.
yezda ne kadar düşmüş öyle afacan

Teşekkürler Kızlar AMıN.

Bu arada görünmez kazanın eşiğinden dönmüşsünüz kadiscim, en ufak bir dalgınlığa gelmiyorlar.
Allah korumuş.

yelizcim babası bakıcak hazirana kadar idare edeceğiz birşekilde.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı herşeyden önce.uğraşıyorum çok ama bakalım becerebilecekmiyim çocukla işle aynı anda zor ama denemek istedim

öle vallahi birşeyler vermem lazım sadaka falan yada bir yardım falan allah bana bağoşladı kuzumu
bir anda çamaşır suyunun lazım olması ve aklıma gelmesiyle fırladım mutfaktan tam on anda almıştı bir kısmını yere dökmüş herhalde ben yere döküldüğünü hiç hesap etmedim ama amcası lavaboıda çıkınca çorabına değmiş çorabının altı pembe olmuştu::))))))))))

aslında çok dikkat edeyorum kesinlikle ortada bırakmazdım ama orucun verdiği dalgınlık galiba

betülcüm hadi bakalım ne dersanesine yazılıcan pazarında dolucak desene hayırlısı

eşimde 1 hafta izne çıktı evde sabah kuzuyla başbaşa bırakıp çıktım uyumuşlar baba kızz dilekle konuştum yine uyuycakmış bu öksürük şurubu uyku yapıyor kızaa uyudunmu uzun yatmaya ve sık sık yatmaya başladı dilleride açıldı bu ara dün akşam kaynanamlar gelince apartmanın merdivenlerinde halasına seslendi kuzum alaaaa diyee bizim geline dilee ablamın kızına adı lale bir tale bir lale diyor birşey yapılıp bittiğinde bittii diyor maşallah bayağı açıldı

kadisim ben maliye bakanlığında memurum ama uzman yada denetmen olmak istiyorum bunun içinde sınavlara girmek gerekiyor.dersane onun için.

gunaydın kızlar tecrubelı annelere seslenıyorum bılırsınızkı gunduz bezımız yok hatta altında sadece kılotvar çısı geldımı çişim var dıyor koşuyor banyoya lazımlıgına yapıyor sonra anne gel aptım dök dıyor dökuyoruz bu tamamda gece nasıl alıştırcaz ben gece bezı efe uyuduktan sonra takıyorum gece bılmıyor bezın oldugunu galıba aglıyor bez tak dıye bende var bezın dıyorum öyle yapıyor nasıl alışıcak.ogle uykumuz 4 saattı bez takmadıgımız ıçın 2.5 saate duştu yardım beklıyorum

günaydın canlarım, iyi bi hafta olmasını diliyorum, hepimiz için

ilk haberim az önce tuvaletten geldik ve kuzum neşe içinde yaptı çişini, gülerek, çişinin sesleri çıktıkça nasılda kikirdedi kuzumm
tam bitti derken başa dönücem sanırım, devammm usanmak yokk
zaten eşim caydırmıştı benii bezle daha küçük diyerek

ben geldim...
kurs işi eylüle kaldı
sınav taa ekim 24 deymiş..
ama ön kayıt işini hallettim..
pöf bi sürü para...
tek seferde almam lazım bunu..
hiç de anlamam bakalım..

yelizim kadisim betülcüm nasılsınız kızlar...
yelzicim evdeymişsin..güzel geçmiş hafta sonu..evde olmak ne güzel değil mi..
bizi hiç yalnız bırakmadıkları için ben gıcık oluyorum hafta sonlarına

kadiscim allah korumuş cnm...
bi sadaka falan verin cnm gerçekten bide ne kadar çok düşmüş öyle...
kıyamamam..
maşallah dillerini de..

betülcüm allah kolaylık versin şekerim..
eminim ki çok zor olacak..
eşimin askerlik işi belli olsun bende dikey geçiş için kursa yazılacağım
hiç çalışmadan 80 soruda 60 net yapmışım sınavda ama yetmiyor

kadişcim büyük geçmiş olsun cnmm, dediin gibi verilmiş sadakanız vermış, çok tedbirli olmak gerekiyo, kaşla göz arasında hallediyolar yapacaklarını

eftunn toki planlarını umarım gerçeğe dönüştürürsünüz cnm, allah kolaylık verir
kurs içinde hayırlı olsun diyorum eminim sen sınavları geçer denetmende olursun bu azimlee

nimom dan ses çıkmamış inşallah güzel haberlerle gelir, bekliyoruz meraklaa

kızlar bu arada tülay doğum yapmış 23 günlük olmuş ujmut çınar

sevgide doğurmuş sanırım malatyada halen gelmedi daha, orda yapıcaktı doğumunu

kızlar inanamıyorum zeynep çişinden sonra şimdide kakasını yaptı tuvaleteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anne kaka geldi dedi, inanamadım aslında yanlış alardır diye düşünürken götürdüm gene de baktım yaptı şoktayımmmmmmmmm

günaydın kızlar
bizimde haftasonumuz çok yoğundu.arkadaşlar kendilerine fotoğraf makinası almak istiyorlardı.eşimden yardım istediler.haftasonu onlarla avm leri gezdik.tam 4 tane yer gezmişiz.eve geldiğimde çok yorulduğumu farkettim.oruçluyken çekilmiyor gezmek.

bende tam wc eğitiminden soracaktım sizlere.hazır konuda açılmışken.
cuma ve c.tesi berra nın altını hiç bağlamadım.ilk gün zorda olsa gittik wc ye.ama c.tesi hiç istemedi wc ye oturmayı.hadi gidelim dedikçe ağladı. 4 kere altın yaptı yaptıktan sonra anne sil çiş yaptım dio.
bugünde sabah hadi kızım bezini çıkaralım dedim.başladı ağlamaya.çıkarftma diyor bana.üstelemek istemiyorum ama çevremdekilerde büyüdü artık şimdi alıştı alıştı sonrasında zorlanırsın kışında alıştırmak zor lolur diyorlar.çok canımı sıkıyor bu wc olayı.eskiden bezinden şikayet ederdi yada çiş yaptım kaka yaptım diye bana haber verirdi .bende hazır olduğunu düşünmüştüm.ama gerçekleştiremedk bir türlü.sizce ne yapayım ben.

günaydın cnm hg..
bırakma cnm hazır başlamışken..
sen yalnızsın
kendi başına halledersin ya benim gibi olsan..
maşallah zeynoya..
bu hevesle gider inşallah
bende caydım cayacağım
her kafadan bi ses..
küçükmüş falan filan..
ama çocuk söylüyor..gidiyor yapıyoruz..
pazar günü hep yaptırdım..
sadece iftar vakti bez bağladım..sofradan kalkmak istemedim..
kaynanada onu gördü.
az önce aradım bez bağlı kaka yaptı dedi..
benim işim var valla ya...
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…