Bebeklerimiz ve Biz

zehra maşşallah kuzuna.aferin ona.
elif Allah yardımcın olsun canım seninde.
tülaya çok mutlu olsum Allah analı bablı uzun sağlıklı ömürler versin kuzusuna.
sevgi kim tanıyormuyum?

kadiscim misafirlerini ağırlamışsın.bu arada kaza atlatmışsınız.geçmiş olsun.

eftun dershanen hayırlı olsun.umarım işe yarar istediğin mevkiye ulaşırsın.

zehram ne güzel maşallah maşallah zeynebe.

elif ve yeliz evde sakin geçirmişsiniz ramazan için en ideali.

hadı ya demek dogurmuş çok sevındım ya çınar efe koymak ıstıyordu oda demekkı umut çınar koymuş cnm onun numarasını özelden bana yollayabılırmısın varsa

zehracım denoya maşallah sakın cayma kısss bizimkide yaptıktan sonra söylüyor kaka çiş diye ama daha başlamadık bizde darısı bizlerin başına betül nimo , ben, elif , semiha vs. bakalım bize ne zaman nasip olucak

nimoda gelmedi inş. halletmiştir kreş işini sorunsuz.

sağoılun kızlar geçmiş olsunlar için

Semihacım demek sende başladım Berra kaç aylık bilmiyorum ama o istemiyorsa bunu öğretmen biraz zor.
Önce kendi istemesi lazım. ıstediği zaman kolaylıkla atlatırsınız.

Elifcim hadi hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin...

k.walide demek yine bez bağladı.. bocalıyacak çocuk, aslında seninde bağlamaman lazımdı.

yelizcim eylül 18 de tam 2 yaşında olacak.eğitim için uygun yaşa geldik diye biliyorum.ama istemiyor.yapacak bişey yok

Eğer istemiyorsa yapacak bişey yok standart olarak 26-28 ay yazılıyor ama bundan önce ve sonra öğrenen çocuklarda var. Bence zorlama,ama konuşarak göstererek anlat tamam annecim yapmak istemeye bilirsin ama yapmak istersende çişini yaptıkdan sonra ellerimizi sabunlıcaz, durulıcaz ve ardındada bir süprizim olacak sana her çişini yaptıkdan sonra bundan vericem de eğer halen inat ediyorsa hiç üstelemeden ertele bence.

alıntı yapamadım direk yazayım kızlar
öncelikle semihacım zeynepte korkltu bi ara gitmek istemedi hiç tualet dokkkk yokk yani deyip durdu
ama ben banyonun batmasını göze alarak ne bulduysam verdim eline suyla oynattım falan derken vakit geçirttim , banyoda oyun oynat cnm, dikkati dağılsın biraz
birde ödül yöntemi işe yarıyo onu da unutmayım

sibelcim bende vardı bi ara ama bulamadım özelden istedim numarasını verince sanada iletirim

zehra maşşallah kuzuna.aferin ona.
elif Allah yardımcın olsun canım seninde.
tülaya çok mutlu olsum Allah analı bablı uzun sağlıklı ömürler versin kuzusuna.
sevgi kim tanıyormuyum?

igves cnm ; sevgi ;
saol hayatım darısı başınıza inşallah

yelizcim eylül 18 de tam 2 yaşında olacak.eğitim için uygun yaşa geldik diye biliyorum.ama istemiyor.yapacak bişey yok

semihacım hiç öle düşşünme cnm, bende pes etme noktasına gelmiştim bu kızz asla sölemiycek derken birden sölemeye başladı, biraz geç kalıyoruz ama onuda halledicez daha çok yeni diye düşünüyorum
demek sen benim yaşadaıklarımı yaşasan hiç uğraşmadan beze devam dersin
semiha kaç kere suladı evi bi bilsen, neyseki halılarımı kaldırmıştım da sildim hemen rahatça, eşimde çok ısrar etti baksana hazır değil daha bezle diyee, ama bu sabah yüzüm güldü diyebilirim
en azından bilincine varmış kuzum, üzüldüğümü görünce gelip sarılıyo, yanağıma bi öpücük konduruyodu
kızım bi daha beze yapma bak ben üzülüyorum deyincede tamam anne diyodu ama yapmaya devamm ediyodu, snaa diyeceğim pes etme, 3 yaş daha zormuş , tam inat zamanları

ttütütütütütü maşallah süphanallah kıs tamam yazma nazar olcak çocuk yine :):):)
Aferim benim Zeynoma.

saol cnmm, sen çok motive ettin benii gülüm benimmmmmmmmmmm:1hug:

darısı başınıza kadişimm, zo bi süreç ama oluyo yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
bu rada zeynoyla denoyu karıştırmışsınyerimseniben

kızlar ıyı ramzanlarrr nasılsınız bızde ıyıyız ıftar telası ne yapsam dıye dusunuyorum sızler neler yapıcaksınız

opuyorum sekerkler hepnızı opuyoruzzz oglusumlaaaa :))))

evet cnm ya haklısın valla, yanlızken kolay oluyo, şimdi kaynanam olsa 10 kez bezletmişti hazır değil daha diye

bu arada ehliyetmi alıcan sen, bende almak istiyorum bu sene

Selam Esma, Benim öyle bir derdim yok çok şükür Allah'ıma, yetiştirememişse bir salatayı bırakır k.walidem bana. Sormuyorumda ne pişirdin diye süpriz oluyor :).

Nasılsınız Arda Nasıl?

süpriz olayınıda denedim ama başaramadım.

aslında evet inat zamanına kalmaması için alıştırmak istiyorum.ödül koydum peçete ıslatmaca oynattım yok yok bende onla birlikte yapmıyomış gibi yaptım olmadı ya pes etmek istemiyorum ama bezini bile değiştirirken ağlıyor çıkarıp yerine başka koymucam sanıyor galiba.bezine hiç elletmiyor bu sıralar..

ama şunu unutmamak lazım bu yazdıkların beni gaza getirdi tekrar bi denicem bakalım canım sağol.

kızlar ıyı ramzanlarrr nasılsınız bızde ıyıyız ıftar telası ne yapsam dıye dusunuyorum sızler neler yapıcaksınız

opuyorum sekerkler hepnızı opuyoruzzz oglusumlaaaa :))))

sanada iyi ramazanlar esma...canım ne zamandır mantı istiyordu ama onun yerine daha kolayını sosyete mantısını yapacağım canım.domates çorbası barbunya yaparım bide az bişey.

zehracım oruç halı karıştırmışım :))) zeynoya maşallah doneyoda kuzularda hepsine diyelim :)))

sibel sağol canımmm
eşim akşama gelmezse belki annemlerde kalırım yada giderim dünden biraz yemeğim kaldı çorba yaparım birde salaata iftara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…