- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.181
kadişcim büyük geçmiş olsun cnmm, dediin gibi verilmiş sadakanız vermış, çok tedbirli olmak gerekiyo, kaşla göz arasında hallediyolar yapacaklarını
eftunn toki planlarını umarım gerçeğe dönüştürürsünüz cnm, allah kolaylık verir
kurs içinde hayırlı olsun diyorum eminim sen sınavları geçer denetmende olursun bu azimlee
nimom dan ses çıkmamış inşallah güzel haberlerle gelir, bekliyoruz meraklaa
kızlar bu arada tülay doğum yapmış 23 günlük olmuş ujmut çınar
sevgide doğurmuş sanırım malatyada halen gelmedi daha, orda yapıcaktı doğumunu
zehra maşşallah kuzuna.aferin ona.
elif Allah yardımcın olsun canım seninde.
tülaya çok mutlu olsum Allah analı bablı uzun sağlıklı ömürler versin kuzusuna.
sevgi kim tanıyormuyum?
yelizcim eylül 18 de tam 2 yaşında olacak.eğitim için uygun yaşa geldik diye biliyorum.ama istemiyor.yapacak bişey yok
ttütütütütütü maşallah süphanallah kıs tamam yazma nazar olcak çocuk yine :):):)
Aferim benim Zeynoma.
zehracım denoya maşallah sakın cayma kısss bizimkide yaptıktan sonra söylüyor kaka çiş diye ama daha başlamadık bizde darısı bizlerin başına betül nimo , ben, elif , semiha vs. bakalım bize ne zaman nasip olucak
nimoda gelmedi inş. halletmiştir kreş işini sorunsuz.
sağoılun kızlar geçmiş olsunlar için
günaydın cnm hg..
bırakma cnm hazır başlamışken..
sen yalnızsın
kendi başına halledersin ya benim gibi olsan..
maşallah zeynoya..
bu hevesle gider inşallah
bende caydım cayacağım
her kafadan bi ses..
küçükmüş falan filan..
ama çocuk söylüyor..gidiyor yapıyoruz..
pazar günü hep yaptırdım..
sadece iftar vakti bez bağladım..sofradan kalkmak istemedim..
kaynanada onu gördü.
az önce aradım bez bağlı kaka yaptı dedi..
benim işim var valla ya...
:umursamaz:
Eğer istemiyorsa yapacak bişey yok standart olarak 26-28 ay yazılıyor ama bundan önce ve sonra öğrenen çocuklarda var. Bence zorlama,ama konuşarak göstererek anlat tamam annecim yapmak istemeye bilirsin ama yapmak istersende çişini yaptıkdan sonra ellerimizi sabunlıcaz, durulıcaz ve ardındada bir süprizim olacak sana her çişini yaptıkdan sonra bundan vericem de eğer halen inat ediyorsa hiç üstelemeden ertele bence.
igves cnm ; sevgi ;
saol hayatım darısı başınıza inşallah
aa sevgi hamilemiydi onunda çocuğu bizleydi değilmi?
semihacım hiç öle düşşünme cnm, bende pes etme noktasına gelmiştim bu kızz asla sölemiycek derken birden sölemeye başladı, biraz geç kalıyoruz ama onuda halledicez daha çok yeni diye düşünüyorum
demek sen benim yaşadaıklarımı yaşasan hiç uğraşmadan beze devam dersin
semiha kaç kere suladı evi bi bilsen, neyseki halılarımı kaldırmıştım da sildim hemen rahatça, eşimde çok ısrar etti baksana hazır değil daha bezle diyee, ama bu sabah yüzüm güldü diyebilirim
en azından bilincine varmış kuzum, üzüldüğümü görünce gelip sarılıyo, yanağıma bi öpücük konduruyodu
kızım bi daha beze yapma bak ben üzülüyorum deyincede tamam anne diyodu ama yapmaya devamm ediyodu, snaa diyeceğim pes etme, 3 yaş daha zormuş , tam inat zamanları
kızlar ıyı ramzanlarrr nasılsınız bızde ıyıyız ıftar telası ne yapsam dıye dusunuyorum sızler neler yapıcaksınız
opuyorum sekerkler hepnızı opuyoruzzz oglusumlaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?