Bebeklerimiz ve Biz

günaydın hatunlar bende berbatımm, dişim ağrıyor, sabah 4 te antibiyotik veğrı kesici içtim ama, ağrı devam ediyor. diş apse yapmış . harap haldeyimmm. bakalım akşamı nasıl etcem

iftarda bişey yenmiyor ya ben biraz karpuz yedim iftarda o kadar, sahurdada 4 kalkıp biraz pideyle peynir yedim

saat 8 de kzıalrı bıraktık ağlaya ağlaya, bizimki ağladı hemen tabii, açtı yavrum zaten inşallah yemiştir kahvaltısını. sabahın 6sında yedirmedim yavrum yarı uyur hladeydi zaten. inşallah ağlarken aç kalmaz.
bakalım gidip ya öğlen yada 4 te alcaz duruma göere

günaydın yelizcim eşim olmasaydı yetiştiremezdim ama ..o da yardım etti sağolsun.
iş çok olunca anlamıyorum günün nasıl geçtiğini umarım yoğun birgün olur:))

benden de günaydın kızlar...
sabah ruze ağlayarak bir uyandı..çocuğun içine şeytan kaçmış gibiydi..
ne ağlıyor ne ağlıyor..
bi babsını dövüyor bi beni dövüyor..
neye uğradığımızı şaşırdık...
bi ağrı kesici verdim hemen..
biraz dolaştırdık balon falan verdik sakinleşti..
aman yarabbim o neydi öyle...

betülcüm geçmiş olsun cnm...
atlatmışsın..
ama hiç bişey yemeden olur mu...
allah güç versin cnm..
kadiscim sana da cnm...
ben bu gece çok yemişim..acıkmam da susuzluk beni mahvediyor..

büyük yeliz sıhhatler olsun kuzuna..
yeni saçlarını güle güle kullansın..
eli yüzü ferahlamıştır..
bende ruzenin saçını ilk kestirdiğimde uzunca zaman alışamamıştım

Nimicim günaydın ,çok çok geçmiş olsun canım, inşallah tutmaz.
Arayıp bilgi alamıyormusun kreşden.? aç bırakmazlar merak etme.
Ben bir yiyorum bir yiyorum beni tutabilene aşk olsun hem iftarda hem sahurda, sonrada yermden kımıldayamıyorum :)

Betülcüm zaman su gibi geçsin o halde hepimiz için :):).

Elifcim günaydın, Alla alla ya rüyamı gördü acaba , deniz'de dün gece 2 gibi ağlıyarak beni çağırdı , rüya görmüş yatağında yatma istemedi sahura kadar beraber yattık. Ruzede rüya görüp korkmuş olabilir.

Hepinize teşekkür ederim. Umarım alışırım kısa zamanda.

Çalıştığın halde hafta içi iftara misafir çağırmak gerçekten zor olsa gerek. Betül seni tebrik ederim arkadaşım.

Elifcim Ruze neden o kadar ağladı acaba? Bazen hiç yok yere huzursuz olabiliyorlar. Belki kötü bir rüya görmüş etkisinde kalmıştır.

Nimetcim sana da çok geçmiş olsun. Diş ağrısı korkunç bir şey. Buna rağmen niyetlimisin?

nimicim günaydın cnm..
geçmiş olsun..dr.a gitsen aslında diş ağrısı doğum sancısından beter derler...
meleği internet üzerinden kamerayla izleyebiliyor musun
öyle bi şansın varsa çok iyi olur aslında...
bu arada bizim burda bi tanıdık oğlunu iyi bi kreşe verdi..
350 tl..
sizin oralar çok pahalı yaaa

k yeliz b yeliz bende rüya gördüğünü düşünüyorum..
ne rüyaymış be
sabah sabah bi kamyon dayak yediikkk

her ramazan bi rdiş ağrım tutar ya bende anlamadım gittik. oruçluyum canım. sahurda ğarı kesici içtim ama hiç fayda etmedi

ya kızlar ben bişey sorcam ben her ramazan böle oruç tutarım ama mesela suyu içerken niyet ettim demem. sonrada orucumu tutarım. yanlış değilmi. annem bana öyle öğretmişti hani tatamazsan falan daha çok günaha girme demişti. bende alışkanlık oldu. ağzımı çalkalayıp niyet etmem

Nimetcim tekrar geçmiş olsun canım.

Nili kreşe vermişsin. Kusura bakma ben bir süredir geremedim kaçırdım. Nereye verdin? Beylikdüzündemi?

Oruç konusunda niyet etmek bence sembolik birşey. Bence niyet etmemek orucun geçerliliğine etki etmez çünkü içinden oruç tutacağım tarzında bir düşünce geçmesi de bir niyet sayılır. Bu nedenle bence o sembolik niyet etme olayı olmadı diye bozmak (hastalık vs. hariç) doğru değil. Tabi bu benim düşüncem canım.

Bana annem küçükken öyle derdi, eğer tutamazsam bozabilelim diye, ama niyet etmek önemli, hatta onun birde zamanı var diye biliyorum k.walidemden.

yelizcim bana görede aklından geçirdiysen niyetlenmişsindir onun için gece kalkıyorsun yiyorsun falan . yok bozmam zaten ben orucumu sonuçta bozsam gene ağrıcak bu diş.

nili minik yıldızlar çocuk evine verdim. bugün 2. günü bakalım nasıl oocak

GÜNAYDIN KIZLAR..
betülcüm hadi geçmiş olsun cnm.kısa sürede menüyü yetiştirip ağırlamışsın misafirlerini tebrikler cnm..
yeliz doğan ve kadiş sahuraa kalkamayanlardan.. Allah yardımcınız olsun cnm.. zaman su gibi geçsin..
mavili geçmiş olsun ruzeye cnm.. bencede kötü bir rüya görmüştür..
nimi sanada geçmiş olsun cnm.. diş ağrısı çok fenadır yaa. geçen yıl ramazanda benide tutmuştu diş ağrısı.. mahvolmuştum. acil şifalr cnm....

niyet konusunda da ben ramazan ayında niyet belli olduğu için ( ramazan orucu diye) niyet etmeye gerek yok diye biliyorum sahura kalkmanda niyet sayılır..
diğer günlerde nafile oruç tutulacağı vakit niyet edilir diye biliyorum kızlar..

Sağolun kızlarr bakalım inş. dayanabilirim şimdiden sersem gibiyim başıma ağırmaya başladı vallahii

nimocum geçmiş olsun canım yaa allah kimsenin başına vermesin diş ağrısını canımm niyet konusunda
ben küçüklüğümden beri hep yaparım öle öğrendim daha çok çalkalamak şu yönden iyi yani gündüz oruçluyken sahurda yediğin kırıntı falan kalmaması için çalkalama yapıyorum niyetide unutmasam ediyorum bende zaten sahura kalkmakta niyet etmektir.

B. yeliz efemin saçlarına nasıl kıydın yaaaaa neyse kökü onda gelir alışırsın bende bu yaz yezdayı kestirdim çok seyrekti şimdi sıklaştı bendede oldu ama alışıyor insan :)

elifcim bendece kötü bir rüya görmüş olabilir belki ruzecik yada neyse birdaha yaşatmasın

betülcüm eşinin yardım etmesi iyi olmuş canım yoksa yetiştirmek zor olurdu birde hafta içi ben bile hafta sonu zorlandım eşime yaptırdım salatayı falan eee misafir tek bana gelmiyor. :)))))

zehracım emirin kolunun iyi olmasına sevindim canımm allah birdaha yaşatmasın

fatmacım tayin nereye çıktı canım

K yeliz sen nasılsın denodadamı oldu ağlama

sabah bab kız başbaşa yatıyorlardı bıraktım çıktım

her geçen gün dahada iyi olur inş. cnm..
bu arada k.waliden erdimi muradına....
nasıl şimdi iyileştimi cnm..

Günaydın güzel annişler...
Sahuru kaçıranlara Allah yardım etsin. ınşallah gün su gibi akar gider sizlere....
Denom ve Ruzişim kabus görmüş sanırım. Ah kuzularım kimbilir ne çok korkmuşlardır kıyamam...
Nimetim alışacak Allahın izniyle meleğim. Yemeğinide yer sen merak etme??? Nevzatın kızıyla mı aynı yerdeler??? Hem bak birbirlerine de destek olurlar. Herşey çok güzel olacak merak etmeeeeeeeeeee
B. Yeliz oğluşun güle güle kullansın saçlarını.... ıyi yapmışsın raharlamıştır paşam... 15-20 güne kadar gelir yerine yenileri kökü onda nasılsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…