- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.321
Yelizzzz
Özeline Bak....
kızlar alakasız bir şey olacak hatta belki siteye girmediğim dönemde tartışılmıştır ama kilo durumunuz nasıl? Ben oğlum iki yaşına girecek neredeyse ama hala çok kiloluyum. Bunun için sizin denediğiniz ve tavsiye edebileceğiniz irşey varmı bana?
Kaç koli fazlan var şekercim.
15
dayağı hakettim değimi?:mymeka:
B. Yeliz sen fazla kilo almamıştın canım hamişken sonradanmı alıverdin yoksa kıs
Aşkolsun, benim denediğim yöntemleri söyliyeyim sana sende kendine göre uygularsın.
Ben ilk rejime başladığımda 16 kilo fazlam vardı, ilk önce spor salonuna gittim 2 ay aynı zamanda yediklerimide kıstım aynı betülün anlattığı gibi, şekeri kestim ekmek kızartma ve tatlı yemedim, ama haftada birde kendimi ödüllendirdim tatlıda çok aşırıya açmamak kaydıyla, 2 ay salondan sonra 2 ayda ferdi yürüyüş yaptım parkurda 4 km.
o zamanlar çok vermedim sıkılaştım sadece elma sirkesini duydum hemen başladım
sabah öğlen akşam yemeklerden önce bir tatlı kaşığı sirkeyi bir bardak ılık suya söküp içiyordum( ben şurup gibi içtim). Sirkenin faydası çok büyüktü, Elmalı zafıylama çayını yaptım kkda görüp, tarifini istersen verebilirim. ödem sökrücü yağ yakıcı.
onunda faydasını gördüm ilk içtiğim hafta 2,5 kilo verdim. Şubatta başladım , ağustosda 4 kilo fazlam vardı , artık oda yok uzun bir süredir. Kendini kasmadan herşeyden az ve öz yiyerek yaptım ben.bir liste alıp kendimi kasmadım. Çok istemek ve hırs yapmak önemli olan, sende çok istiyorsna vereceksin diye tahmin ediyorum
b yelizicim burdakiii anne garuların hepsi , incecük bacımm, hatırlarsın bende alıp başımı gitmiştim hamilyeken 25 kilo ladım bacım
halen 8 kilo fazlam var yalnız değilsinnn
benim bi işim yok
bana uyar nerede olacak
ooy yıkamam, senin işin yoksa kocacığına bir gaza bakar o halde :)
ben anadoludayım canım... sen nerdeydin?
elma sirkesini ben de deneyeceğim sağol Yelizcim.
Sen bir de bana elma çayının tarifini verirmisin?
karşımdaydı..
hemen söyledim güldü bana..
mümükün değil..
kuzucum olmasa bi otobüsle gelirdim valla.
ben bayramdan sonra geleceğim...
bayram bitiyor işe geliyoruz.
ohaftanın cuması edalar geliyorlar..
4 gün bizdeler...
sonraki hafta muhtemelen yada bi sonraki ben istanbuldayım..kimse tutamaz beni...
çünkü daha trabzon ve kayseriye gitcekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?