Bebeklerimiz ve Biz

bende çıkmaya hazırlanıyorum umarım hepsini yetiştirebilirim.kızı biraz geç alırız 7,5 gibi.
kuzu geldiğinde bırakmıyor çünkü beni.

bende birazdan çıkıcam

kuzumu özledim gideyim kuzumu alıp eve gideyim :)))))

ramazanın ilk günü erken çıktık bakalım bugünde erken bırakıcaklarmı

iftara kadar makinedeki bulaşıkları yerleştiririm yıkandı gece evide toparlıyım çamaşır var offf bu evin işi bitmiyor :))

herkese iyi iftarlar öpüldünüz

tekrar slm kızlar
emirin dikişlerini aldırdım bugün öğlenden sonra, iyi durumdaymış çok şükür

zeynebi uyutucam şimdi
iftar hazırlıklarına başlıycam

Selam şekerler...
Öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler... Allah hepinizden razı olsun...
Nimetim gözün aydın canım arkadaşım. Baya iyi yol katetmişsiniz. Kızlarında dediği gibi tekrar gitmek istemesi çok iyi... Allahın izniyle 2-3 güne alışır benim fıstığım. Annişini hiç üzmez o...
Babamız izinliydi bugün saat 6 gibi dışarı çıktık Cevahir'e gittik, dolaştık, alışveriş yaptık, ordanda iftarımızı yapıp döndük eve... Acayip yorulmuşum ıremin arabasını almayı unutmuşuz. Heryere girmek istediği için mecburen kucak da taşıdık çoğunlukla ama iyi geldi değişiklik oldu.

herkese iyi ramazanlar
bu ara yine çok yoğunum taşınma telaşı girdi tayinim çıktı evi topluyorum oruç ebrar derken bitiyorum zaten
herkes iyidir umarım
zehra emire geçmiş olsun
geçmişi okuyamadım hasta olan bebişler varsa onlarada geçmiş olsun

günaydınlarr.
dün akşam çok şükür yetiştirdim menüyü.ama bittim.yorgunluktan iftarı açamadım yiyemedim tek lokma.sahura da kalkamadım bakalım bugün nasıl geçecek.

Günaydınlar

betülcüm niye iftarda yemek yiyemedin sahura kalkamamışsın nasıl tutucan bakalım

bende sahura kalkamayanlardanım malesef uyandımki 05:37 ohh geçmiş ezan okunalı bir saat geçmiş
sadece ağzımı çalkalayıp niyet edip yattım dün akşamdan bu kaşama 24 saat olcak bakalım ben nasıl dayanıcam

Günaydın Betül, Kadis.

Nasılsınız? Zeynep ve Yezda nasıllar?

Efenin görmüş olduğunuz saçları artık malesef yok. Cumartesi makine ile kestirdim. Çok büyümüş geldi gözüme birden. Alışamadım daha

Günaydııııııııııııın güzel bir gün diliyorum hepimiz için.

Betülcüm hadi gözün aydın, ama hiç iyi etmemişsin yemeği unutmakla. sahurada kalkamamışsın.
Sana ve Kadise allah sabrını ve gücünü versin inşallahhh

Yeliz, nasıl kıydın o güzelim saçlara :), sıhhatler olsun kuzuna .

günaydın yelizcim .iyiyiz biz. zeynep gece 1 e kadar uyumadı direndi sabah da çok zor kaldırdık yatağından haliyle:)
güle güle kullannsın paşam saçlarını.kısa saç da yakışmıştır kuzuna.ama o saçları çok güzeldi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…