Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrrr
kızı kreşe götürüdm alışması için 2 saat durduk geldik.
sabah 5:30 kaldırdım zilliyi servisle hadımköye geldik
sonra saat 10 da gittik kreşe
hanfendi neyse öğretmeni elinden tutunca gitti. arkadaşın çocuğu hiç es çıkarmadan oynamaya başladı.arada ağlama sesleri geliyo ama yok canım melek değildir diyorum. hocaları geldi melak çok ağlıyor dedi hadi yaaa demişim neyse dışarı çıkardılar salladılar, kaydırdılar flan sustu. yemek yedirmek için içeri aldılar beni görmezmi o sırada gene çığlık çığlığa tab ağladı. neyse hadi oyunla susuturdular. yemeğini güzel yer dedim. yemedi miii
arkadaşaımın çocuğu hiç yemek yemez o yedimiii güzel güzel. ama uykusu gelmşti çünkü 5:30 dan beri ayaktaydı. zaten aldık dönerken yolda uyuya kaldı kucaımda şimdi ise evde azıyorrrr
saçlarını örmüşler,, kim yaptı dşyorum teyte dyor gidelimmş teyteye dedim götür diyor, öğretmen yarın 8 de getiirin akşam 4 te alın dedi, öbür günde tam gün vericez

elif ehliyet kursuna yazılmıssın hadi bakalım allahutandirmasin
bu arada benim annem gecen donem aldi ehliyetini:) we bu kadin 55 yasinda,azmin elinden hicbirsey kurtulmazzzzz

evet çok şükür sonunda ilk adımı attım..
benim için yazılmak bile çok önemli..
çünkü araba kullanma foimi henüz yenebilmiş değilim...
bakalım nasıl olacak

maşallah derine çok kokoş...

betül nerden tokiden bakıyorsunuz
bak beylikdüüzü regnumların yanında oba ssitesi var 85 miyara 150 m2 daire, çk güzel, arkadaşlarım tokinin evine girmişlerdi peşinatı falan vermişlerdi vazgeçtiler burdan aldılar hurriyet emlak da ilanı var bence bi bak

bu arada derin hanım süper çıkmış çanta tutuş poz harika
sevilcim hadi bakalım erkek yeğen geliyor deseneee allah analı babalı büyütsün
yezdam her tarafını morartmış galiba
wc eğiitmi güzel giidenler var galiba

benide oruç bugün fenavurdu
dün ne güzel süper geçmişti
bugün mahvoldum sanki

Tenzilecim derine 41,5 kere maşallah çok fotojenik maşallah hakkatende nasıl bulmuş o çantayı öleee bizim cadıda var o çanta hastalığı öle bir kolunada geçiriyorki sorma dersin büyümüşte küçülmüş geçmiş olsun dikelerin için teşkkürler

selam zeynepcim sağol canım teşekkürler nasılsın albina nasıll

nimocum yavaş yavaş canım alıcak zamanla hadi bakalım ilk adımı attık gerisi gelir allahın izniyle inş. gözün aydın canımalkisalkisalkis

kızlar bu arada bizim wc eğitimimiz iyi gidiyor..
arada kaçırmları saymassak herşey yolunda.
güle güle prima dedik bizde nihayet..
dün akşam iftara davetliydik..
bezlemedim giderken ..
ordada söyledi kuzum..
inş. böyle devam eder..

sagol kadiscim aynen buyumuste kuculmuş:)

nimocum sewindim, merak etme alışır hatta cook cok sewer merak etme

nimicim allah kolaylık versin cnm...
bencede yeniden gitmek istemesi önemli bişey ilk gün için
götürüp getirmek nasıl olacakk
her sabah 5,30 da mı kalkacak çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…