Bebeklerimiz ve Biz

slm canlarım, işlerim çok ya , yetiştiremiyorum, gece sahurdan sonra uyku tutmuyo, sabah 8 den sonra uyuyorum 10.30 a kadar, çocuklar kalkınca kalkıyorum ama geç kalktığımdan işler yığınla beni bekliyo, birde zeynebi tuvalete götürme çabası
neyseki sabah kakasını tuvalete yaptırdık emirle
tam yapıcağını tahmin ettiğim zamanda oturttum , türlü şaklabanlıklarla yaptırdık ama emirde çok yoruldu yavrumm

hakkını yememk lazım, çok oynatıyo zeynei, dakka başı çişin varmı, gel çişimizi yapalım diyo valla
sağolsun cnm oğlum benim, çok yardımcı oluyo bana
küçük adamım benimmmmmmmmm

selam kzılarrrrrrrrrrr
nasılsınız nasıl gidiyor oruç benim şuan için iyi allaha şükür
arada sigara geliyor aklıma
bulışmamı var kızlarrrrrrrrr ah keşke benimde orda olma imkanım olsayı
çok isterdim.

zehracım maşallah zeynoya canımm
biz bu konuda şansliyız galiba benim ezgimde naza dakka başı sorardı ablam çiş varmı
yapalımmı beraber diye
emirde öle demek aferin ona

Hoşgeldin Zeynepcim, ıyi gidiyor cnm,

Nasılsınız.?

Bir pürüz sorun çıkmazsa iftar buluşması olucak inşallah

Ne güzel cnm Ezgide naza örnek oluyor. Aferim onlara.

gunaydın kızlar2 gun bıttı esımın sesını duymayalı acayıp koyuyor bana sureklı duşunmekten basım agrılı gecıyor esım bu sabah aramış ama duymadım çok uzgunum çokkkkkkkkkkkkk

Yelizcin vallahi kocişten izin çıkarsa gelirim vallahi kısss yeri belirleyelim tabikide olur niye olmasın razı ederik illaki bir şekilde hehehe :))))

ay vallahi ne güzel olur yaaa ulaşımı falan güzel bir yer olsun ama ezanın geç okunmaı nedeniyle malum eve dönmemiz geç olur ona göre bir mekan olsun

hoşgeldin canım nabersin ne zamandır yoksun ahh canım sigara zorluyor heee beni zorlamıyor emme akşamları iftardan sonra birtane yakıyom

Mekan konusu Zehra ya ait olsun, o bilir güzel yerleri bana heryer uyar.

cnm hep beraber araştırırız bi mekan:))

Cidden küçük adam, abisi çok iyi bir model zeynebe, hepiniz çok şanslısınız bu konuda, Maşallah ikisinede :)

saolsun oğlum cidden bana çok yardımcı oluyo, arada ezildiği de oluyo tabii, istemeden, ama denge kurmak çok zor çokkkkkkkkkk

zehra maşallah gerçekten oğluna ve tabi kızına.

saol tatlım, cümlemizinkine maşallah

selam cnmmmm:1hug:
özledik ekinm yaa, neden bizi bu kadar ihmal ediyosun , iftardan sonra ararım konuşuruz, bakıyım neymiş derdinCADIARZU

zehradan haber varmı o yorum yaptımı buluşmaya

eftun cnm ama ne zaman olucak bu iftar buluşması, çünkü bu cuma , cumartesi iftara misafirim var, pazar falan olsa şimdiden ayarlamaya çalışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…